Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

quote:

Orijinalden alıntı: realitych

iade mesajı aldım . hala kota dolmadı

ATM kartı ile yapacagim. Anında yatar mi?

bende atm kartı ile yaptım . anında yatma diye bişey yok 31 aralığa kadar yazıyo
  • bkm expres ile axess kartımdan ilk defa kliksadan 1500 tl'lik tv aldım 20 tl iade mesajı geldi ayrıca 100 tl cippara da hemen yüklendi şimdi ben bu 100 tl cippara ile altın alabileceğim site varmı kliksadan altın alan varmı daha önce cip ile
  • Az önce alışveriş yaptım bana gelmedi e-posta :S Kart ve üyelik yeni.

Düzeltme: Mail geldi arkadaşlar. İadeye devam yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfx -- 18 Aralık 2015; 23:17:02 >
  • iadeler muhtemelen 20sinden sonra yatmaya başlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben iş bank kredi kartı ile üye olacaktım cep telefonuna doğrulama kodu gelmiyor bir türlü bu sorunu yaşayan oldumu
  • Gittigidiyor 30 tl çekle kombo yaptım . 20 tl de buradan gelecek .

Yarı fiyatına ürün almış olduk.

Ama evdekilerinin tüm tc leri daha önce kullanılmış olduğu için yararlanamıyoruz daha fazla :
  • Kamil koç tan bilet aldım indirim maili hemen geldi..
  • N11den TL yüklemesi yapmıştım. BKM maili gelmişti. N11 haber bile vermeden işlemi iptal etti. Zaten TL yüklemesi ne zamandır yapmıyorlarmış. BKM bir sonraki alışverişimde iade hakkım olduğunu söylemişti ama az önce D&Rda 35 TL harcadım BKMden mail gelmedi. Bu durumda olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iadeler yatmayabilir rus hackerler görevde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HippiAdam

Morpihodan 100/30 çeki kullandım .

BKMde hiç kullanmadığım Teb bonus kartım vardı onunla alışveriş yaptım .

20 LİRA İADE VE TEBDEN 30 LİRA BONUS BEKLİYORUM.

Kart degıl tc

• İadelerin kaç günde yatması gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

N11den TL yüklemesi yapmıştım. BKM maili gelmişti. N11 haber bile vermeden işlemi iptal etti. Zaten TL yüklemesi ne zamandır yapmıyorlarmış. BKM bir sonraki alışverişimde iade hakkım olduğunu söylemişti ama az önce D&Rda 35 TL harcadım BKMden mail gelmedi. Bu durumda olan var mı?

aynı durumdayız, mh yi aradım sordum evet kampanyadan yararlanacaksınız isminiz listemizde var dedi. mail gelmediği için aramıştım bende, bi kere mail geldiği için 2.si gelmiyormuş. ama dediğim gibi kampanyadan faydalanabileceğim söylendi kontrol edilip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

İadelerin kaç günde yatması gerekiyor?

31 aralığa kadar yatacağı yazıyor açıklamalarda. demekki en kötü 31 aralıkta yatacak. yani 12 gün sonra. yani 2015in en son günü, 2016 nın 1 gün öncesi.

Neden herkes bir telaş içinde hiç anlayamıyorum havadan para gelecek zaten. biraz sakin olmakta fayda var. 31inden sonrada yatmamış olursa işte o zaman hep beraber yıkarız ortalığı
  • Kendi bkm hesabima baska birine ait karti tanimlayabilir miyiz? Kart sahibinin Tc numarasi ile hesap sahibinin tcsi farkli diye sonradan sorun cikar mi?

• Bugün alışveriş yapacağım. Kampanya dan yararlanılır değil mi, limit dolmuşmudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 61last

Bugün alışveriş yapacağım. Kampanya dan yararlanılır değil mi, limit dolmuşmudur.

Eğer sitelerinde kampanya görseli kaldırılmışsa kampanya bitmiştir. Görsel duruyorsa daha dolmamış demektir.
  • az evvel alışveriş yaptım iade maili geldi.

önceki kampanyadada kişi limiti vardı son güne kadar heskes faydalandı.

bu kampanyada son gün son dakikaya kadar geçerli olur.

boşuna kendinizi strese sokmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Ayın 20 sinde de geçerli olur mu sizce. Yani Ayın 20 si saat 23:59 a kadar mıdır, yoksa bu gece son mudur ?
  • limit daha dolmamış alışveriş yaptım iade maili geldi

• Dün alışveriş yaptım, bende. Mail falan gelmedi.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.