Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 Aralık'ta THY'den bilet aldım ama herhangi bir mail gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEOPS_2

Dün alışveriş yaptım, bende. Mail falan gelmedi.

Daha önce diğer kredi kartimla Bkm den alışveriş yapmıştım ben,sanırım bundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuh kaçırdık :D

Dun 33 n11 vardı+20 lira olsaydı güzel olurdu neyse artık :(

Tekrar yaparlar mıkı valla üzüldüm şimdi bkm nin ne oldunu bilmiyordum bilseydim ayrı kart zannediyorum meğer paypal gibiymiş :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 19 Aralık 2015; 16:05:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödemeyi kredi kartıyla yapmak zorunda mıyız?

yoksa banka kartıda geçerli mi ?
  • benzamin B kullanıcısına yanıt
    Fark etmez...bkm den ödeme yaptığınız kartı silmeyin yeter

• mgokhan90 kullanıcısına yanıt
    20 tl iade kazandın maili geldi,teşekkürler bilginiz için.
  • bende 20tl iade maili aldım, ilk 30.000 üye muhabbeti hikaye bence, ilgi toplamak için
  • kendi kartımla alışveriş yaptım. annemin kartıylada faydalanmak istiyorum. yeni bkm express hesabımı açmam lazım ? yoksa benim hesaba kartı tanıtıp o karta ilk ödemeyi yapsamda olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

kendi kartımla alışveriş yaptım. annemin kartıylada faydalanmak istiyorum. yeni bkm express hesabımı açmam lazım ? yoksa benim hesaba kartı tanıtıp o karta ilk ödemeyi yapsamda olur mu ?

Yeni hesap

• quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

quote:

kendi kartımla alışveriş yaptım. annemin kartıylada faydalanmak istiyorum. yeni bkm express hesabımı açmam lazım ? yoksa benim hesaba kartı tanıtıp o karta ilk ödemeyi yapsamda olur mu ?

Yeni hesap

yeni hesap açtım ve alışverişimi yaptım. kartıma 20 tl iade edildikten sonra bkm expressten kartı silsem sorun olmaz dimi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

quote:

Yeni hesap

yeni hesap açtım ve alışverişimi yaptım. kartıma 20 tl iade edildikten sonra bkm expressten kartı silsem sorun olmaz dimi.

Sorun olmaz

• Arkadaşlar ben geçen hafta bu kampanyada faydalandım
    Ama n11 deki satıcı siparişi iptal etti
    Tekrar faydalanabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayy82 -- 19 Aralık 2015; 21:53:33 >
  • arkadaşlar verdiğim siparişi iptal ettim tekrar yararlanabiliyormuyuz aynı karttan?
  • Alisveris yaptim simdi geldi hemen mail.

• Beyler, acaba daha önce BiTaksi uygulaması üzerinden BKM Express olarak yapılan 1 TL 'lik işlem bu kampanya kapsamı dışında tutar mı? Tam emin olamadım.
    Bu şekilde alışveriş yapıp kampanyadan faydalanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highfives -- 19 Aralık 2015; 22:19:19 >
  • batarist B kullanıcısına yanıt
    Bilgisi olan arkadaşlar ? Bkm yi aradim, ama tam net bilgi alamadım açıkcası !!

• 30 lira altlimit var, toplam ödediğin 30 lira veya daha yüksek değilse (1 tL?) düşünmeye gerek yok, olmaz tabi.
  • 2 tane sorum var
    ayın 20si son diye biliyorum. yarın gece 12ye kadar devam mı kampanya yoksa bitti mi malesef ayın 20si olduğu gibi?

yapılan iadeler direkt karta yatıyor bi de dimi?
  • 20 kasım 20 aralık tarihleri arasında diyor. Bugün yani 20 aralıkta geçerli mi kampanya bilgisi olan varmı ?
  • Bence bugünde geçiyor ben onu anlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.