Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ellidokuz

Dostlar kardeşler gittigidiyor üzerinden bkm ile 100 lira üzeri alışveriş yapmak istiyorum kenarda köşede 100/30 kodu olupta kullanmayacak olan varsa ve bana paslarsa çok makbule geçer, yardım eden etmeyen herkesten Allah razı olsun, keyifli pazarlar.

Vodafone 100 e 25 indiririm var. Kodu verecemde pm atamıyorum size
  • n11.com dan bkm ile alışveriş yaptım iade maili geldi.
  • Ben alışveriş yapalı 10 gün kadar oluyor iade maili falan gelmedi, iade de gelmedi.
    Ne zaman gelmesi gerekiyordu ki. kartın ödemesi geldi.
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Ben bugün yaptım anında mail geldi. Mailin hemen gelmesi gerekiyor. Ayrıca ödemeler 31 aralıkta bitiyormuş.
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    mail gereksiz klasörüne vs. gitmiş olabilir, eğer hiç bir şekilde gelmediyse belkide daha önce bkm kullanmışsınızdır.

kartın ödemesi gelsin yada gelmesin, onunla alakalı bişey yok. 31ine kadar yapılacak iadeler. yani en kötü 31inde yapılacak. bir sonraki kart ödemenizde düşer bu şekilde.
  • Annemin adina olan ek kart ic8n uyelik acmaya calisiyorum ancak bkm cep jumarasi hatasi veriyor.bankayla gorusun yaziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

Orijinalden alıntı: ellidokuz

Dostlar kardeşler gittigidiyor üzerinden bkm ile 100 lira üzeri alışveriş yapmak istiyorum kenarda köşede 100/30 kodu olupta kullanmayacak olan varsa ve bana paslarsa çok makbule geçer, yardım eden etmeyen herkesten Allah razı olsun, keyifli pazarlar.

Vodafone 100 e 25 indiririm var. Kodu verecemde pm atamıyorum size

Üstad açtım pm i hiç kullanmayınca kapalı olduğunu da bilmiyordum şimdiden teşekkürler, Allah razı olsun.
  • bende annem adına bugün ilk kez açtım bkm hesabı, n11 den alışveriş yaptım ancak hiç bir mail gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Biri konuşmuş Twitter da CEPTETEB olasa da olur denmiş...
    Özel sanalkart çıkarmak gereksiz CEPTETEB i eklemeyenler için...

Hocam tam anlamadım söylediğinizi.ben cepteteb ile alışveriş yapmıştım bkm de daha önce şimdi cepteteb in sanal kartını ekleyip yaptım

• Müşteri hizmetlerini az önce aradım. 30 bin kişiye henüz ulaşmadı, 23.59'a kadar kampanya devam ediyor dedi.

• arkadaşlar, vodafone gittigidiyor 100/30 kodunu kullanmayacak olan varsa bkm 20 ile birleştirmek istiyorum

ayrıca colins.com.tr 100 e 20 kodu verebilirim isteyene
  • 2 hafta once n11 den alışveriş yaptım 20 tl iade maili geldi ama iade hala gelmedi. 31 ine kadar bekliyim mi ?

• rush10 R kullanıcısına yanıt
    Senlik sorun yok...
    Ceptetep eklememişler, ekleyip alışveriş yapınca iade gelir denmiş onu paylaştım...
  • Şu an biletixden bkm ekspress ile bilet aldım ve anında kazandınız maili geldi
  • nyanaa N kullanıcısına yanıt
    ee bekle tabi, neden beklemeyesin adamlar 31ine kadar iadeler yapılacak diyor şartlarda
  • ilk alışverişim olmasına rağmen mail gelmedi mesaj atsam hallederlermi ki acaba
  • arkadaşlar iade kesin 31inde mi yatıyor. eğer öyleyse iade alacağım kredi kartını iptal ettirme durumum var benim iadem güme gider bu durumda.

kredi kartını da iade geldikten sonra iptal ettirsem diyecem o zamanda yıllık kart aidatı alınacak, zaten o yüzden kredi kartını kapatıyorum. aşağı sakal yukarı bıyık durumu..

var mı fikri olan iade için işlem hızlandırmak gibi birşey mümkün olur mu acaba?
  • az önce n11 den alışveriş yaptık, mail gelmedi...
  • mail gelmedi diyen arkadaşlar spam, gereksiz gibi klasörlere baktılar mı? gmail kullanıyorlarsa tanıtımlar klasörüne baktılar mı? bunlarda yoksa kampanya bitmiştir belki. 30.000 kotası dolmuş olabilir.
  • Az önce üyelik açıp alışveriş yaptım iade maili geldi son dk.cılara duyrulur :)
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.