Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi size özel bugünde geçerli bakam, yarında iadeler hesapta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuşuçtubeybi -- 20 Aralık 2015; 8:32:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuşuçtubeybi

hadi size özel bugünde geçerli bakam, yarında iadeler hesapta

bilgi kesin mi
  • biraz önce alışveriş yaptım. indirim maili geldi arkadaşlar.
  • Steamde vs gecerli mi yoksa bkm sitesindeki magazalarda mi sadece ?

• An itibari ile 2 alışveriş yaptım ve ikisinde de indirim maili anında geldi.. Kampanya bugün de geçerli arkadaşlar..
  • 3 farkli sitede bkm uzerinden bankamatik kartimla alisveris yapmayi denedim hicbirinde olmadi. Madem banka kartimla alisveris yapamiycam ne diye ekletiyor ki bkm.

Banka kartiyla bkm ekspress uzerinden alisveris yapabildiginiz site oldu mu arkadaslar ? Olduysa size zahmet soyleyinde su kampanya son bulmadan alisveris yapayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

3 farkli sitede bkm uzerinden bankamatik kartimla alisveris yapmayi denedim hicbirinde olmadi. Madem banka kartimla alisveris yapamiycam ne diye ekletiyor ki bkm.

Banka kartiyla bkm ekspress uzerinden alisveris yapabildiginiz site oldu mu arkadaslar ? Olduysa size zahmet soyleyinde su kampanya son bulmadan alisveris yapayim.

Gittigidiyordan sorunsuz şekilde sipariş verdim, iade mailim geldi. Banka kartıyla..

• Tesekkurler hocam gg disinda herhangi bir site var mi bildigin ?

• Cepteteb le alışveriş yapmıştım ama sanal kart oluşturup şansımı denedim.migros sanalmarketten aldım teslimat yarın.kamoanyanın bugün son günü umarım karttan para yarın çekilecek gibi değerlendirilmez

• quote:

3 farkli sitede bkm uzerinden bankamatik kartimla alisveris yapmayi denedim hicbirinde olmadi. Madem banka kartimla alisveris yapamiycam ne diye ekletiyor ki bkm.

Bende gg dan 3 alısverısım oldu bkm ıle ,ama yenı sıparısı gecemıyorum bkm odeme ekranında hata verıyor banka parayı cekıyor ama gg de sıparısım gozukmuyor :(

• Bende n11 den alışveriş yaptım 269 lira. Garanti kredi kartım tanımlı alışverişi taksitli yaptım. ama mail falan gelmedi indirimden yararlanamadıkmı acaba :S
  • quote:

Tesekkurler hocam gg disinda herhangi bir site var mi bildigin ?

Kitap yurdu var ben orda kullanmistim
    Alisverisi yaptigim gibi hemen bilgilendirme maili geldi

• gittigidiyor da bkm ile beraber 100/30 kodu lazım kullanmayacak olan varsa malum bugün son bkm için
  • Dostlar kardeşler gittigidiyor üzerinden bkm ile 100 lira üzeri alışveriş yapmak istiyorum kenarda köşede 100/30 kodu olupta kullanmayacak olan varsa ve bana paslarsa çok makbule geçer, yardım eden etmeyen herkesten Allah razı olsun, keyifli pazarlar.
  • Daha önceden baska kredi kartlarimla bkm den alisverisim oldu.ancak yeni aldigim ceptetep kredi kartimi bkm de hic kullanmadim.bu karti eklesem 30/20 iadeden yararlanirmiyim??

• hayir dostum yararlanamazsin. karta degil tc kimlik no'ya gore.

• ellidokuz kullanıcısına yanıt
    Ya halen veriyor vodafone...
    Eş dost istesene...
  • rush10 R kullanıcısına yanıt
    Biri konuşmuş Twitter da CEPTETEB olasa da olur denmiş...
    Özel sanalkart çıkarmak gereksiz CEPTETEB i eklemeyenler için...
  • iadesi gelen oldu mu şimdiye kadar??
  • evet tutuyor hocam.ben de daha önce bitaksiyle işlem yaptım.daha sonra bu kampanyadan yararlandım ve iade maili geldi.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.