Şimdi Ara

Black Mesa 24 TL'ye değer mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Black Mesa şuan Steam'de 24 TL sizce bu fiyata alınır mı? yoksa yakın zamanda daha düşük fiyata satılır mı?

• Değer!
  • Half-Life'ı seviyorsanız kesinlikle değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerius123

Değer!
    Sanırım Xen bölümleri daha yeni yayınlanmış bu yüzden sizce fiyatı belli bir süre 24 TL civarında mı kalır? yoksa yakın zamanda fiyatı dahada düşer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gundogdu2000 -- 30 Aralık 2019; 0:29:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gundogdu2000

Sanırım Xen bölümleri daha yeni yayınlanmış bu yüzden sizce fiyatı belli bir süre 24 TL civarında mı kalır? yoksa yakın zamanda fiyatı dahada düşer mi?

Alıntıları Göster
    Arkadaşım ben oynadım parasını sonuna kadar hak ediyor Half Life remake güzel bir oyun düşünmeden al fiyatı düşmüşken 24 TL' de vermeye kıyamıyorsan dahada bir şey yazmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 30 Aralık 2019; 1:12:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

Arkadaşım ben oynadım parasını sonuna kadar hak ediyor Half Life remake güzel bir oyun düşünmeden al fiyatı düşmüşken 24 TL' de vermeye kıyamıyorsan dahada bir şey yazmıyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam parasında değilim, aldıktan 2 hafta sonra 12 TL gibi bir fiyata düşerse üzülürüm :D ondan sordum.
  • Neyse düşerse düşsün, satın aldım :D.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.