Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
37
Favori
40.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diziye başlayalı bir kaç gün oldu sanırım ve bitti. eskiden video kasetlerden(ve televizyonda da oynamıştı sanırım bir süre) seyrettiğim ''alacakaranlık kuşağı'' serisine benzetim ben.

s01e02 ve s03e04 bölümler hariç son derece olumlu buldum. çok etkileyen yerler de oldu beni. kaliteli bir dizi olmuş gerçekten.
  • yeni sezon muhtemelen aralıkta gelecekmiş.
  • 4ncu sezonu yeni bitirdim. Beynim yandi resmen :)
  • Yeni sezon interaktif olacakmis diye bir sey duymustum.Tam olarak nedir ne anlama geliyor hic bir fikrim yok.
  • Dodge kullanıcısına yanıt
    Nasıl interaktif

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölümde kişinin önemli kararlarını siz vereceksiniz, konu ona göre ilerleyecek ve kişiye göre farklı sonuçlar doğuracak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolganaber

Bölümde kişinin önemli kararlarını siz vereceksiniz, konu ona göre ilerleyecek ve kişiye göre farklı sonuçlar doğuracak.
    mükemmel olur ve yapılamayacak bir şey de değil aslında

dizi olması gerektiğinden daha uzun paylaşılır , ve alternatif ilerleyişleri de içinde barındırır.

seçtiğimiz şıkka göre o dakikaya bizi atarak dizinin devam etmesini sağlayabilirler.
  • Çok iyi olur ama yapabilirler mi bilmiyorum
  • Black mirror olsun taştan olsun her türlü izlettirir.

İnteraktiflik konusunda da bizleri şaşırtacaklarından şüphem yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4.sezonu da tamamlayarak tüm bölümleri izledim. Gerçekten iyi dizi teknolojinin günümüze ve geleceğe etkisini güzel aktarıyor. Oldukça yaratıcı bölümler vardı. 3.sezon harikaydı diğer sezonlar onun kadar etkileyici değildi ama iyiydi. Dizinin en iyi yönü bölümün merkezinde ki oyuncuların harika performans sergilemesi son 5 yılda oscar kazanan oyunculardan bile daha iyi performanslar var dizide. Bölümde gördüğümüz şeyler cidden gelecekte olabilir dedirtebiliyor. Bu diziye göre dünyanın sonunu teknoloji getirecek o kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya5667

Bu mesaj silindi.
    köstebek evet ben de alışveriş yaptım daha önce. dükkanları kadıköyde direkt elden de alabilirsinz
  • Black Mirror’ın heyecanla beklenen 5. sezonunun 28 Aralık’ta yayına gireceği ve ilk bölümün isminin “Bandersnatch” olacağı belirtiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Black Mirror’ın heyecanla beklenen 5. sezonunun 28 Aralık’ta yayına gireceği ve ilk bölümün isminin “Bandersnatch” olacağı belirtiliyor.
    Aralıkta yayınlanacak Netflix içeriklerinde Black Mirror yoktu

• Özel bölümün yayınlanmasına 2 gün kalmış ama forumda hiç konuşulmuyor çok ayıp. Yine çok iyi bir deneyim olacak gibi. Dizi black mirror'dan bağımsız bir sayfada netflix'te açılmış. Şimdiden ekleyin listenize.
    www.netflix.com
    Black Mirror: Bandersnatch | Netflix Official Site
    https://www.netflix.com/title/80988062

dizi hakkında konuşmak gerekirse black mirror'u bilen bilir çok çarpıcı ve şoke edici bir dizidir. İşte bu özel bölümde ( tam 5 saat 12 dakika toplam uzunluğu) dizinin gidişatını sizin seçimleriniz belirleyecek. Seçimlerinize göre dizi ilerleyecek(yani o dakikaya sarılacak dizi bu yüzden 5 saat 12 gibi über bir rakam var yoksa normal uzunluğu 2 saati geçeceğini pek sanmıyorum). Baya çarpıcı bir bölüm olacak gibi, seçimlerimiz yüzünden baya bir perişan olacağız gibi ama hadi hayırlısı.

• Beşinci sezonun film, interaktif veya dizi bölümleri şeklinde olacağı konusunda bilgi kirliliği var. Netflix resmi bir açıklama yapmadı nedense.

Sözde resmi hesaptan Noel haftası yayınıyla ilgili bir tweet atılmış ve orada 28 Aralık günü Black Mirror: Bandersnatch yayınlanacağı görülüyor. Express.co.uk sitesi Netflix'le iletişim kurmuş ve Bandersnatch'in yılbaşı özel bölümü olacağından bahsetmiş. Genel olarak da 5.sezonun 12 bölümden oluşabileceğini söylüyorlar.

Ortada bir trailer da yok. Löp diye önümüze koymazlar herhalde.

Detay için;
    Express.co.uk
    Black Mirror season 5 release date: When is Black Mirror season 5 out? Trailer, cast, more
    https://www.express.co.uk/showbiz/tv-radio/899156/Black-Mirror-netflix-season-5-release-date-cast-latest-news-rumours

• Dizinin ilk bölümünü izledim hani şu domuzlu olan ..bu mu dedim çok övdükleri black mirror sonra devam etmedim..arkadaşlar ısrarla devam et diyorlar övüyorlar.

Elim bir turlu gitmiyor nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın geliyor
  • Vayy trailer'a bakarsak Bandersnatch'in 1984'teki video oyununa atıfta bulunacağı iddiası doğruymuş.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.