Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
37
Favori
40.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 gün kaldı
  • 5 saatlik yılbaşı özel Black Mirror bölümümü ? Yılbaşı için daha güzel bir hediye olamazdı herhalde yeni sezona kadar etkisinden anca çıkarız.
  • Saat kaçta gelir yılbaşı bölümü? Ben yeni sezon gelecek zannediyordum sadece bir bölümmüş :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auuuuuuuuu yeni bölüm gelince bunu alıntılayın plz
  • Çıktı mı bölüm saat kaçta çıkacak? Normalde 11de çıkardı yeni sezonlar baktım göremedim
    Edit: çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mühendis -- 28 Aralık 2018; 11:8:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşama izleyeceğim artık.

Edit: 1 saat 30 dakika yazıyor, hani 5 saatti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 28 Aralık 2018; 11:17:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Akşama izleyeceğim artık.

Edit: 1 saat 30 dakika yazıyor, hani 5 saatti
    tüm alternatif sahneler ile 5 saat oluyor.

ama bu kadar az olacağını düşünmüyordum minumum 120 dakika olur diyordum olmadı
  • Telefondaki uygulamada açılmıyor ilginç. Eve gidince pcden deneyeceğim.
    Edit: düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 28 Aralık 2018; 12:20:15 >
  • konsept çok hoş, güzel. Ama bence biraz daha güzel konu bulunabilirmi?

• Şuan izleyip oynuyorum filmini

• Çok fazla beklentiye girmeyin çok şey vermiyor seyirciye ama güzeldi. Daha çok tepki ölçmek için test aşaması gibi bir şey olmuş. Her şeye rağmen oyunculuklar, çekimler, müzikler fena değildi hakkını verelim. Ama seçim tabanlı yapımları en iyi yapan şey senaryosudur bu bölümde senaryo zayıftı kısa kısa olduğu için bir bütün oluşturamıyor dediğim gibi daha çok test aşaması gibi bir şeydi. Her Black Mirror bölümünde olduğu gibi olayın baş karakterinde oynayan kişi döktürme alışkanlığı devam etmiş. Stefan baya iyiydi. Stefan'ın babası rolünde Hakan Boyav'ı da görmek güzeldi. Bölümdeki hikayeden çok doktor Haynes'ın gözlerinde kaybolduk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 28 Aralık 2018; 19:27:47 >
  • fena değildi.Özellikle
    kendisini bizim yönlendirdiğimizi anladıktan
    sonrası güzeldi
  • sanırım her türlü seçeneği seçtim en sonunda şöyle oluyor:
    annesiyle trene biniyor ve doktorun ofisinde ölüyor ayrıca bunun ardından o küçük tv ekranında yyönetmenin vs. isminin geçtiğini de gördüm
    2 farklı şekilde hapse giriyor bunları da gördüm, en sonda da günümüzden başka bir programlayıcı kadın bunu izliyordu orayı anlayamadım.

bunun dışında başka bir sonla karşılaşan var mı?
  • izlemedim henüz ama haritasını çıkarmışlar, bitirdikten sonra inceleyeceğim.

eleman devamlı güncelliyor buradan en güncel halini görebilirsiniz >https://www.reddit.com/r/blackmirror/comments/aa9oym/almost_4_hours_after_release_and_i_think_i_have/ecqt25w/

forum kaliteyi düşürürse orjinali >https://i.0imgur.com/VbLzuzC.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 29 Aralık 2018; 1:54:57 >

• Bir kere annesiyle trene bindi ofiste oldu, bir kere babasini oldurdu hapse girdi, bir kere hem babasi hem yapimciyi oldurup hapse girdi. Bir kere asagi atlattim dusuk puan verdiler. Bir kere 5 yildiz verdiler Hic guzel bir sona denk gelmedim degisikti
  • Black Mirror yine farkını konuşturmuş. İlk izlemem 1.30-2 saat arası sürdü ve 3 farklı sonla karşılaştım. 12 değişik son falan gören olmuş. Yılbaşına kadar en baştan izleyip değişik sonuçlar bulmaya çalışacağım. Ben beğendim süper olmuş ama kılavuz gibi bir şey yayınlasalar keşke önceden. İşin gücün yoksa tüm sonları uğraş bul.

• netflix dışında bir yerden izleyen var mı?
  • Ben gelecekte sarışın kafanın kızı büyümüş oyunu bulmuş yeniden yazıyordu... ben orada bitirdim.... ama doktor ile s.x yapanlar bile varmış... ben de oraya gittiğini hissemiştimmmm

• 8.45 baslangic 9.55 bitis. Acikcasi sıkıcıydı. Life is Strange bu secim olayini daha iyi yapmisti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.