Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
37
Favori
40.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Spoiler

**

Güzel olmuş ama bazı seçimlerden sonra geri alıyor. Bir ara hapse girdi oyun 2.5 puan aldı. Sonra babasını öldürdü. Psikologun yanına gitti. Geri almadan önceki seçimde dövüşmüştüm bu sefer pencereden atlamayı seçtim ve dizi seti gözüktü. Yönetmen kestik diyip pencere kapalı atlayamazsin dedi ve dizi bitti.
    Edit: sanırım Netflix seçeneğini seçtim diye buraya bağlandı. Alt metini bence kuvvetli güzel bir iş çıkarmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 29 Aralık 2018; 12:31:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peaky

Bu sonu gören var mı ?

Spoiler

**

Güzel olmuş ama bazı seçimlerden sonra geri alıyor. Bir ara hapse girdi oyun 2.5 puan aldı. Sonra babasını öldürdü. Psikologun yanına gitti. Geri almadan önceki seçimde dövüşmüştüm bu sefer pencereden atlamayı seçtim ve dizi seti gözüktü. Yönetmen kestik diyip pencere kapalı atlayamazsin dedi ve dizi bitti.
    Edit: sanırım Netflix seçeneğini seçtim diye buraya bağlandı. Alt metini bence kuvvetli güzel bir iş çıkarmışlar.

Dövüştüm sonra orayı seçme yeri bir daha gelmedi yoksa pencereden atlamayı seçecektim

• Hakan Boyav?
  • Hiç doğru düzgün bitiremedim. Nasıl seçmem lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Hakan Boyav?
    Hakan Boyav'a benzeyince öyle yazdım.
  • bu interaktif olayı sadece tarayıcı üzerinde mi ? ps4'te veya smarttv'de olmaz mı ?

edit: win10 netflix uygulamasında çalışmıyor. bunda çalışmıyorsa ps4 te smart tv de hiç çalışmaz
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/m12we8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 29 Aralık 2018; 21:44:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

bu interaktif olayı sadece tarayıcı üzerinde mi ? ps4'te veya smarttv'de olmaz mı ?

edit: win10 netflix uygulamasında çalışmıyor. bunda çalışmıyorsa ps4 te smart tv de hiç çalışmaz
    http://prntscr.com/m12we8
    PS4 ve LG'de gayet iyi calisiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 29 Aralık 2018; 21:54:1 >
  • Ben beğenmedim hiç beklediğim gibi değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr34

Ben beğenmedim hiç beklediğim gibi değildi.
    Ne bekledin mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

8.45 baslangic 9.55 bitis. Acikcasi sıkıcıydı. Life is Strange bu secim olayini daha iyi yapmisti.
    Life iş strange daha iyi diyorsaniz kesinlikle aşağıdaki oyunları oynamalisiniz

Fahrenheit: indigo prophecy

Heavy rain

İnteraktif film olarak bence başarılı. Özellikle ücretsiz olmasını unutmayarak. Ayrıca Bunker ve Late Shift oyunlarını da bandersnatch e alternatif yapıda 2 seçim için önerebilirim

• İlk olmasına rağmen idare eder ama bence black mirror felsefesine uymuyor film, adı black mirror olmayabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BineyMoser

Ne bekledin mesela?

Alıntıları Göster
    Daha basit, seçtiğimiz seçeneğe göre senaryonun ilerlemesini, tıkanmaması ve saçmalamamasını beklerdim. Neticede oyun oynamıyoruz film izliyoruz. Yok tekrar başa dön şunu seç bunu seç, illaki bana o seçeneği seçtirtip senaryoyu devam ettireceksen bana neden seçim şansı tanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 30 Aralık 2018; 1:35:13 >
  • 5 yıldız almak isteyenler;

ilk başlarda patron ofiste çalışmanızı isteyecek HAYIR deyin. evet derseniz 0/5 alıyorsunuz.

psikolog annen hakkında konuşalım mı diyor EVET deyin.

bir yerde bilgisayara çay dök veya babaya bağır var. BABAYA BAĞIRIN

baba sizi psikoloğa götürecek. Colin'i sakın takip etmeyin, DOKTORA gidin.

Verdiği hapları TUVALETE DÖKÜN

fotoğraf mı kitap mı seçtirecek, KİTABI SEÇİN

kasanın şifresi; PAC

stephan sizden sinyal isteyecek, değişik bir işaret var onu seçin sağ taraftaki.

babayı öldür veya vazgeç çıkacak. BABAYI ÖLDÜRÜN

cesedini PARÇALAYIN

bu kadar.

arada atlatığım yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

Life iş strange daha iyi diyorsaniz kesinlikle aşağıdaki oyunları oynamalisiniz

Fahrenheit: indigo prophecy

Heavy rain

İnteraktif film olarak bence başarılı. Özellikle ücretsiz olmasını unutmayarak. Ayrıca Bunker ve Late Shift oyunlarını da bandersnatch e alternatif yapıda 2 seçim için önerebilirim

Heavy rain duydum ama playstation olmadigi icin oynayamadim. Diger oyunada bakacagim. Tesekkurler tavsiye icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende beğenmedim.

• Bir deneme gözüyle bakılabilir. Onun haricinde hiçbir özel tarafı olmayan bir filmdi. Çoğu kişinin bahsettiği gibi mobil oyunlarda dahi daha kaliteli içerikler vardır bu seçim işini yapan.
  • ozgurr34 O kullanıcısına yanıt
    Bölümün vurgulamak istediği de tam da buydu zaten. İraden olduğunu, seçme hakkın olduğunu düşünüyorsun ama aslında hiçbir şey seçemiyorsun. Aynı gerçek hayattaki gibi, önceden belirlenmiş bir sistemin içinde kendine biçilen rolü oynuyorsun. Bazı seçimler yaptığımı düşünüyorsun ama aslında olan karşına zorunlu olarak çıkarılan sözüm ona seçeneklerden devam etmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: OxMetrics

Bölümün vurgulamak istediği de tam da buydu zaten. İraden olduğunu, seçme hakkın olduğunu düşünüyorsun ama aslında hiçbir şey seçemiyorsun. Aynı gerçek hayattaki gibi, önceden belirlenmiş bir sistemin içinde kendine biçilen rolü oynuyorsun. Bazı seçimler yaptığımı düşünüyorsun ama aslında olan karşına zorunlu olarak çıkarılan sözüm ona seçeneklerden devam etmek.
    Evet doğru söylüyorsunuz onu sürekli vurguluyor zaten ama beni dk başı başa döndürmesine sinir oldum, diyorum ya bu bir film oyun değilki ayrıca Black mirror izleme amacım izleyip şaşırmak bu tür şeylerle uğraşmak için izlemiyordum, ayrıca da anlattıkları şey benim zaten inancımla ters düştüğü için üzerimde sıfır etki yaptı diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 30 Aralık 2018; 12:35:8 >

• bandersnatch bölümüne başladım şimdi,

filmin en başındaki işi teklifini kabul etmeme rağmen tekrar aynı yere atıyor, 3 kere kabul etmeyi denedim gene aynı yere attı.

illa işi kabul etmeyecek miyiz? öyleyse seçimin ne anlamı oluyor?
  • Benide pek sarmadi. Sahsen sectigim secenekten ilerleyip bi son gormek isterdim. Bunda yine basa alip yeniden seciyoruz

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.