Bildirim
Blackberry Curve'mi İphone 3GS'mi
FSP Hydro GT PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W (HGT 850) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLDMYJ22
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3gs tum curve lerden iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüksek ihtimalle bahsettiğiniz Curve 8520 ya da 9220'dir. iPhone 3GS her iki Curve telefondan da iyi.
Blackberry'nin Curve serileri genelde çok basit kalıyor diğer smartphonelerın yanında. -
Bende Öyle Düşünüyorum Ama Ben Hiç Blackberry Kullanmadım Siz Kullandınızmı Hiç Acaba Öneri Veriyorsunuz -
ben kullandım hem 8520 hemde su anda 9900 bold ıphone tavsıyemdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahosver
Bende Öyle Düşünüyorum Ama Ben Hiç Blackberry Kullanmadım Siz Kullandınızmı Hiç Acaba Öneri Veriyorsunuz
Ben bugune kadar hep Blackberry telefon sahibi oldum. Curve serilerini kesinlikle tavsiye etmiyorum. 8520 ve 9300 ornegin.
Su anda kullandigim 9900 ise kesinlikle onerecegim bir alettir.
Teşekkürler Arkadaşlar Bende Özelliklerini Karşılaştırdım Baya Fark Var -
9360 ve 9380 e bir bak derim -
iPhone 3GS daha iyi Curve serisinden. Ama Bold serisinin 3GS'den daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Uygulama oyun vs. isterseniz tabii ki 3GS. -
Ne açıdan baktığınıza bağlı. Uygulamalar öncelikli ise iOS sistem, mesajlaşma ve e-posta gibi etkenler önplana çıkıyorsa da BlackBerry modelleri tercih edilebilir. Ayrıca Curve 9360 gerçekten çok iyi bir telefon biraz pahalı olsa da. -
hangi curve?
kardeşim, blackberry yerine iphone almanı öneririm.
gerçi ben halen blackberry curve kullanıyorum, tek işim mailler ve bazen de haberlere bakmak.
ancak uygulama zenginliği, oyunlar, film izlemek vs.. gibi etkinlerin olacaksa, kesinlikle blackerry'den uzak dur derim.
iphone olur, android bir telefon olur.
selamlar.. -
soruyu şöyle sormak lazım .. bb os 7 mi ios mu ?
hangisi işinizi görecekse onu seçin ben 3gs im varken elden çıkarıp bold 9900 aldım çok memnunum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Blackberry pismanliktir arkadasim,,,iphone candir...
quote:
Orijinalden alıntı: aliosman2323
Blackberry pismanliktir arkadasim,,,iphone candir...
Tabi. -
Blackberry curve kullandım iğrenç bi telefon.. Şimdi Bold 9700 kulanıyorum memnunum ama İphone ile curve kıyaslama bile bence -
ssdg -
tabikide ayfon tiricies
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X