Şimdi Ara

BlackBerry Q10 u Bekleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blackberry klavyesinden vazgeçemem deyip Blackberry'nin yeni telefonu olan Q10'u bekleyenler kimler var?...

• Yıllarca klavyeli bb nin en buyuk fanlarından biriydim.Ama artık dokunmatik buyuk ekranlar daha cazibeli geliyor. Z10 gelince ilk alanlardan biri olucam galiba :)
  • Sanmıyorum ki BlackBerry bir anda klavyeden vazgeçsin. BB 10'un resmen duyurulmasından sonra eminim klavyeli modelleri de gelecektir. Ben dahil çoğu kişi klavyeli modelleri kullanmaktan daha çok zevk almaktadır eminim.
  • Q10 un bana göre ekranı daha da büyük olmalıydı. Artık ufak ekranlı telefon kaldımıki...
  • Bb10 surumlu telefon alirsam z modelinden aliirim biktim klavyeden artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bb 8520 den galaxy serisine geçtim ama memnun kalmadım bb çok daha kullanışlıydı , android telefonlar kocaman ekranlar ve şarz süresi ile çok kullanışsız telefonlar oyun yada şekil olsun die alacaklar memnun olabilir , bb q10 fiyatını beklıyorum bence 10 numara bir telefon olucak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Ben bb 8520 den galaxy serisine geçtim ama memnun kalmadım bb çok daha kullanışlıydı , android telefonlar kocaman ekranlar ve şarz süresi ile çok kullanışsız telefonlar oyun yada şekil olsun die alacaklar memnun olabilir , bb q10 fiyatını beklıyorum bence 10 numara bir telefon olucak...

katılıyorum. Ama günümüz telefonlarına göre en büyük eksiği ekranın çok ufak olması. İnternete falan girerken zorlanıyor insan, keşke biraz daha büyük yapabilselerdi...
  • Beklemedeyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce blackberry kullanmadım ama hoşuma gitti.
  • Bu mesajımı Blackberry Z10 telefonumdan yazıyorum. Bu telefonun önceki modellerle alakası yok. Çok başarılı bir cihaz yapmışlar. Klavye inanılmayacak kadar kullanışlı. Tarayıcısı bilgisayar tarayıcısı kadar hatta daha hızlı. Bir çok kullanıcı için önemli değişiklik artık BIS kullanılmaması. Herhangi bir internet paketi ile BIS hizmetlerine bağlanıyor. Ekranda O meşhur BIS işareti beliriyor. Tabi gerçek multi tasking var. Ben şiddetle öneririm. Aldığınızda pişman olmayacaksınız.

Ben de gerçek klavye seven biriyim ama Z10 klavyesi çok başarılı. Z10 diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleanton

Bu mesajımı Blackberry Z10 telefonumdan yazıyorum. Bu telefonun önceki modellerle alakası yok. Çok başarılı bir cihaz yapmışlar. Klavye inanılmayacak kadar kullanışlı. Tarayıcısı bilgisayar tarayıcısı kadar hatta daha hızlı. Bir çok kullanıcı için önemli değişiklik artık BIS kullanılmaması. Herhangi bir internet paketi ile BIS hizmetlerine bağlanıyor. Ekranda O meşhur BIS işareti beliriyor. Tabi gerçek multi tasking var. Ben şiddetle öneririm. Aldığınızda pişman olmayacaksınız.

Ben de gerçek klavye seven biriyim ama Z10 klavyesi çok başarılı. Z10 diyorum.

Türkiye de daha satılmıyor benim bildiğim. Yurt dışından mı getirttiniz acaba?
  • o değilde omap4470 bu çözünürlükle coşar diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.