Şimdi Ara

Blackrain Sorunu Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim bir sorunum var Iphone 3GS kullanıyorum. Blackrain programı ile jailbreak yaptığım telefonu kapandığı zaman yine aynı programla jailbreak yapabiliyordum. Fakat bugün telefonu restart yaptım Blakrain programını çalıştırdım ama uzun süre bekledi ve yeniden Itunes ve usb resmine geri döndü. Bir kaç kere denesemde sürekli aynı sonucu aldım. 3.1.2 firmware yüklü cihaz ve restore da yapamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

• bi ara bende de aynı olay olmuştu

blackra1n i çalıştırdıktan sonra sürekli itunes resmi geldi cihaz açıldı kapandı ve ne yaptıysam sorunum çözülmedi.. tek yolu restore..

bende bu olay blackra1n sonrası pc de dosya sistemini görmek için cydia dan yüklediğim bir program yüzünden olmuştu..
  • Ama problem 3.1.2 ye restore yapmaması. "not eligible" diye bir hata verip yükletmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kojiro41

Ama problem 3.1.2 ye restore yapmaması. "not eligible" diye bir hata verip yükletmiyor.

sanırım şu anda 3.1.2 ye restore yapamıyosun.. sadece 3.1.3 e restore yapabilirsin (ki eğer cihazın yurtdışıysa unlock gider)

internetten 3.1.2 nin custom restore dosyasını bulup onunla dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 17 Mayıs 2010; 14:22:41 >
  • Evet yurtdışından alınma. Custom olayını bir deniycem bakalım inşallah olur. Teşekkürler.
  • Itunes hata veriyor custom firmware yüklerken. Acaba 3gs ler için başka bir yöntem var mı? Orjinal veya custom 3.1.2 yüklemek için?
  • Hocam

Hosts dosyasını aç (C:\Windows\System32\Drivers\Etc\hosts)

74.208.10.249 gs.apple.com

diye satır ekle. Saurik'in SHSH serverları şu an açıksa 3.1.2 yüklemene izin verecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağol dostum ama bu da işe yaramadı. Customfirmware yüklemeye çalışıyorum o zamanda 1604 hatası alıyorum. Öylece kaldım anlayacağınız...
  • http://rapidshare.com/files/338359000/iH8sn0w_-_iREB_V3.1.2_For_Windows-iKaynak.com_pasha.rar Bunu İndir fix recovery loop yazan yere tıkla libusb diye birşey istiyicek onu indir sonra yes i installed..... de 3gs ye tıkla olmassa ikaynak.com a mesj at çözerler
  • Ok sağol.
  • Ayni sorun bende de oldu, siz cozebildiniz mi acaba?
  • Maalesef ne denediysem olmadı artık 3.1.3 ün kırılmasını bekleyeceğim.
  • bende de 1604 nolu hatayi verdi..
    isin ilginc yani bu hata usb portu ile ortaya cikan bir hata.
    Benim de aynen sizinki gibi oldu, telefonumun sarji bitti eve geldim blackra1n ile
    jailbreak yaptim acildi sonra wifi nin gittigini gorunce network ayarlarini sifirladim telefon kapandi yeniden
    acilmak icin, o sirada yeniden jailbreak yapim derken gehoot resminde reboot ta takili kaldi tel.

cok sinir oldum, cunku iphone sayesinde yurtdisindaki arkadaslarim ile baglantim sorunsuz oluyordu cesitli programlar sayesinde.
    Haziranin kacinda cikacak acaba yeni unlock , offf :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimofdm

bende de 1604 nolu hatayi verdi..
    Benim de aynen sizinki gibi oldu, telefonumun sarji bitti eve geldim blackra1n ile
    jailbreak yaptim acildi sonra wifi nin gittigini gorunce network ayarlarini sifirladim telefon kapandi yeniden
    acilmak icin, o sirada yeniden jailbreak yapim derken gehoot resminde reboot ta takili kaldi tel.

cok sinir oldum, cunku iphone sayesinde yurtdisindaki arkadaslarim ile baglantim sorunsuz oluyordu cesitli programlar sayesinde.

öncelikle geçmiş olsun dstum..

custom fw yüklerken arada böyle hatalar çıkyor bunun için farklı çözüm yolları var..

mesela ben bu hatayı aldıktan sonra itunes sürümü daha düşük olan farklı bi pc ile denemiştim ve olmuştu ama yinede bunun kesinlikle itunes sürümü yüzünden olduğunu söyleyemem.. çünkü usb kaynaklı bir sorun da olabilir

• Itunes surumu yuzunden olmasina imkan yok cunku 5 dk once yaptigimda sorun cikmazken, daha sonra sorun cikti.
    ayrica 2 farkli laptopda denedim bu olayi.
    :(

quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

custom fw yüklerken arada böyle hatalar çıkyor bunun için farklı çözüm yolları var..

mesela ben bu hatayı aldıktan sonra itunes sürümü daha düşük olan farklı bi pc ile denemiştim ve olmuştu ama yinede bunun kesinlikle itunes sürümü yüzünden olduğunu söyleyemem.. çünkü usb kaynaklı bir sorun da olabilir

• quote:

Itunes surumu yuzunden olmasina imkan yok cunku 5 dk once yaptigimda sorun cikmazken, daha sonra sorun cikti.
    ayrica 2 farkli laptopda denedim bu olayi.
    :(

quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

peki hangi sürümün custom fw si ile restore etmeyi denedin?

• 3.1.3 baseband degistirmeyen ile.
    1600 ya da 1604 hatalarini veriyor usb ile alakali olan.
  • peki arkadaslar

1604 1600 hatalarini 3gs ile nasil asarim, anlatan bir kaynak yazabilirmisiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.