Şimdi Ara

Blok sorunsalı yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar boyum 1,72 benim tanıdığım bir lavuk var adi herifin teki boyu 1.87 postaya turnike girerken veya pota altından sayı almaya çalışırken blok yiyorum.Yardım edin blok yemeden girmem lazım bu herife ayrıca blokta atmak istiyorum çünkü iyi zıplayamıyor hıyar.Taktik ve destek lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fake ,ankle breaker ve fizik yememen için yapabileceklerin, atmak içinse tamamen iyi sıçrama ve fizik gerekli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceliğini blok yememe olarak belirle, o işi kotarırsan blok koymayı düşünürsün. Eğer kısa bir oyuncu olarak bloktan kaçmaya çalışıyorsan temel 2 durum var 1. topu yüksekten atacaksın, göz yaşı damlası tarzı bir şut stili benimsemelisin ya da Heurtel, Bo Mccaleb tarzı panyalı yüksek bırakmayı. Tabi bu dediklerim 3 günde olacak şeyler değil ciddi çalışma gerektiriyor. 2. ye gelirsek benim favorim olan vücudunu kullanmak, tabi bunun için güçlü de olmak gerekiyor. Vücudunu uzun oyuncuya dayayarak potaya yönelirsen rakip oyuncu pota altına doğru gidecektir ve senin için rahat turnike şansı doğar. Çok uzaklara gitmeye gerek yok Darüşşafaka'daki Lucas ve Spanoulis bunu çok iyi yapan guard oyuncuları. Maalesef bizim ülkemizde oyun kuruculara bu tarz şeyler çalıştırılmıyor, ya da çalışıyorlar ama bir halt becerebilecek yetenek yok. Tabi burada genellikle teması sağlayan sen olacağın için öncelikle dengeni korumalısın ve rakibe çok sert girip hücum faul yapmamayı başarabilmelisin.

• Hocam benim tavsiyem boyun 1,72 ise hiç turnike ye girme içeride yerler haa illa giricem diyosan arkadaşın dediği gibi yüksekten bırak zıpladığında kendini tanı en yükseğe çıktığın kanısına vardığın zaman topu bileğinden çıkar
    Mesela benim boyum 1,77 turnikeyi pek tercih etmem dış atışlarım baya iyidir dış atış atarım illa girecek olursam yüksek bırakırım ama elinin ona iyi alışması lazım bi de zıpladıktan sonra sağ ayağını göbeğine kadar çek olası bi darbe alırsan kendini korumuş olursun
  • Hocam turnikeye nasıl çıkıyorsun bilmiyorum ama topu koruyarak çık mesela,eurostep dene,hızını kullan vücudunu araya sok omzunla topu koru

bunlar olmuyorsa göz yaşı çalışırsın olur biter

birde bir tavsiye blok yemekten korkma hocam kimler kimler blok yiyor blok yemiceksin diye bir şey yok yani kendini blok yememeye şartlarsan içeri girerken çekinirsen bu senin için iyi olmaz korkma dal gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .ass nedir? lütfen yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.