Planet Earth nasıl bir blu-ray be vaşşş ağzım açık kaldı.
quote:
Orjinalden alıntı: mokinto
Planet Earth nasıl bir blu-ray be vaşşş ağzım açık kaldı.
yaa ben sana didiim anlamadın sen hehe
Planet Earth serisine gerçekten anormal emek,zaman ve para harcanmış.Belgesel tipindeki yayınlardan hoşlanmayanlar bile ağzı açık seyrediyorlar.IMAX ini düşünemiyorum bile
bilvarch kardeş acaba sipariş ettiğin filmlerde türkçe altyazı seçeneği var mı?
bu ımax tam olarak nasıl bir teknoloji.usa deki 3d boyutlu sinemalar mı?
"mcicvik" hayır yok. "lostplanet" Imax ler amerika çıkışlı gerek 3 boyutlu gerekse 2 boyutlu (standart filmlerden farklı gözlüksüz seyrediliyor ama derinlik hissi var sahne boyutları ve bazı çekim teknikleri sayesinde) içeren bir teknolojidir.
yani biz imax film spariş ettik mi yurtdışından hd-ready veya full hd televizyonumuzda gözlüksüz izleyebileceğiz filmi..
Ben baktım amazon'da bir tane imax var blue ray'de, mesela planet earth yok malesef imax olarak, yeni öğrendim ayrıca böyle bir şey olduğunu biraz daha bilgi verin :))
tşk ler
bir de bir şey daha sorcam hd-dvd ile blue-ray tamamen ayrı şeyler birbirlerinin player'ında çalışmaz değil mi.. en azından ps3 de hd-dvd çalışmaz değil mi ..
bir de benim anladığım imax'ler blueray olmak zorunda değil.
Unkapanı 5. Blokta Tiglon'un ana dağıtıcısı Ozan Video var. Oradan alabilirsin. Türkçe altyazılısı da var. 42 Ytl. Aynı şekilde Dvd ve Cd filmler de çok uygun. Toptan fiyatına.
Saygılar...
ben bunu sormadım da neyse
arkadaşlar nette bir site vardi, r.apid linkleri veren HD filmleri veren sadece, bileniniz var mı
Yukardaki linkte biri türkçe altyazılı blue-ray film satıyor 2 adetini 75 ytl...ps3 üm olsa hemen alırdım ama malesef yok...aranızdan ilgilenen olur diye yazıyorum...
Çözünürlük olarak bakarsak yeni monitör almak isteyen bir kişi 22 ich 1680x1050 full çönünürlüklü bir monitör alıp hayvani oyunlarda ekran kartının çalıştırabilmesi için daha düşük çözünürlüklere çekip ,filmlerde de 720p ye razı mı olmalı.
Yoksa teknolojiyi tepesinden yakalayıp full hd 24inch monitör alıp filmlerde 1920X1080 takılıp oyunlarda fps den feragat mı etmeli.
Sanırım 1080i ve 1080p yaygınlaşacak uydu tvler ,filmler ,kameralar full hd olacak.Başlıkla biraz alakasız oldu "Blu-ray,HD-DVD filmleri nerden alıyorsunuz?"
Amazondan planeth earth ü almayı düşünüyorum arkadaşlar ailecek oturup ps3te seyredeceğiz ancak ingilizce durumu vahim,dil olayı canımızı sıkarmı ya da sonuçte belgesel çokda önemli değil mi diyorsunuz??
gidip bir yerden kopyasını al onu dvd varsa ona tak ya da pcye..izlerken blu-ray izle..dinlerken türkçe dublaj dinle
quote:
Orjinalden alıntı: coda
gidip bir yerden kopyasını al onu dvd varsa ona tak ya da pcye..izlerken blu-ray izle..dinlerken türkçe dublaj dinle
Ciddi ciddi güzel fikir
teknosadan alınan ps3 de amazondan gelen bluray filmler çalışır mı okur mu acaba?
amazonda bölgeyle ilgili bişiy yazmıyor çünkü?!!
şu planet earth u çok merak ettim vallaha çok övdünüz acilen temin edeyim onu
quote:
Orjinalden alıntı: hypophysis
teknosadan alınan ps3 de amazondan gelen bluray filmler çalışır mı okur mu acaba?