Şimdi Ara

Blu-ray Yazıcılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Blu-ray yazıcı almak istiyorum ancak okulumdaki sınavların başlayacak olmasından ötürü internette detaylı bir şekilde araştırabilecek zamanım ve param bulunmamakta. Bu nedenlerden ötürü siz yani sürekli internette vakit geçiren arkadaşlarımdan yardım almak istiyorum.

Blu-ray diskleri birazcık araştırabildim ancak detaylı bilgiye söylediğim gibi erişemiyorum. Fiyatları nedir, hangi markanınki iyidir. Görüşlerinize oldukça ihtiyacım var yaklaşık olarak 2 TB verimi bir şekilde artık yedeklemek istiyorum. Bu işlemi DVD ile yapmak zaman kaybına yol açacağından Blu-ray disk almak istiyorum.

Genel olarak benim bakış açım sorun yaşamadığım ve piyasaca bilinen ürünleri tercih ederim mesela WD ve Maxtor 500 GB HDD lerini kullanmaktayım kalkıpta başka bir firmanınkileri almam çünkü bu güne kadar sorun yaşamadım.

Blu-ray de tercihimi Sony, Philips ve Asus tan yana kullanmak istiyorum (artık hangisinde var bilemem :) )

Şimdiden benim için değerli görüşlerini paylaşacak arkadaşlara teşekkürü bir borç bilir.. Saygı ve sevgilerimi sunarım..

E-mail : utkukali@gmail.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELBA Blu-Ray Disk Nasıldır
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.