Şimdi Ara

Bluedio TM kafaüstü bluetooht kulaklık 106 Tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
11.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldım bakalım. televizyonla kullanmayı düşünüyorum ilk başta sonra duruma göre dışarıda vb. de kullanmak için ancli olan modellerinden birini sipariş veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah isteyenler:

m.tr.aliexpress.com
    Online Shop Bluedio TM bluetooth kulaklık kablosuz monitör stüdyo baş üstü kulaklık seti mikrofon desteği ile ses kontrolü cep telefonu için | Aliexpress Mobile
    https://m.tr.aliexpress.com/item/32885134878.html?pid=808_0011_0201&spm=a2g0n.search-amp.list.32885134878&aff_trace_key=eaa30f1bf98f427d8487d20ed03e4b02-1560503080681-08634-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=2395amp-M8OqiAf0Ay3O9UVulD7LtA1561279425280&gclid=null

m.tr.aliexpress.com
    Online Shop Bluedio kablosuz kulaklık TM Bluetooth 5.0 kulaklık Aşırı kulak stüdyo kulaklık telefon müzik için kulaklık ses kontrolü | Aliexpress Mobile
    https://m.tr.aliexpress.com/item/32887607800.html?pid=808_0011_0201&spm=a2g0n.search-amp.list.32887607800&aff_trace_key=eaa30f1bf98f427d8487d20ed03e4b02-1560503080681-08634-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=2395amp-M8OqiAf0Ay3O9UVulD7LtA1561279425280&gclid=null

• Terracide kullanıcısına yanıt
    Mikrofon konusunda vasat olduğuyla alakalı yorumlar var.aliexpressteki yorumlarda kafalarına takıp görsel atanlarda var.rahat ve ergonomik olması için kulağın tamamını içine alıyo, bundan dolayı biraz büyük denilebilir

• Markanın farklı bir ürünü var bende de. Ses kalitesi, gürültü engellemesi vs. çok iyi çalışıyor ama mikrofon kalitesi yerlerde. Ayrıca şarjı beklemede bitiyor. 4-5 saat müzik dinlenebiliyor ama 1 gün kullanmayınca şarj bitiyor.
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Bu durum kulaklıktan ziyade,telefonla alakali.mi6 kullanıyorum ve bütün bluetouth kulakliklarla ses kesilmesi yaşıyorum.beta rom'un sacmaliklari,bazen guncellemede duzeliyor,sonra gene bozuyorlar.ozellikle sbc modunda baglanti sağlandığı zaman bu durum oluşuyor.
    Kulaklik ve telefon bluetouth sürümü 4.1 ve uzeriyse baglanti ve ses sorunu yasamazsiniz,dandik bir kulakliktan bile iyi bir performans alirsiniz.

• bende sipariş verdim verdim kırımızı olandan haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Jetonu olan arkadaşlar 2 dolarlık kupon alabilirler.
  • TaOcHe kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç farketmiştim keşke önceden haberim olsaydı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    genelde Çin telefonlarda sorunlar bildirilmiş nedense ?
    birde lg. nin bazı modelleri için şikayet bildirilmiş

mi5 de denedik sürüm 4.2 diye geçiyor ,karşıya ses çok az gidiyordu

diğer arkadaşlar bizim mesajımızı yanlış anlamasın ,biz bu modelden değil t6 modelinden bahsediyoruz
  • Redmi note 7 ile Bluedio'nun T2S modeli laptop ımda olmadığı kadar yüksek ses veriyor. Benim kullandığım modelin kafa bandı kısmı kırıldı tamir ettim. malzemesi çok kaliteli değil ama sesi en az 2 3 katı fiyattaki cihazlarla yarışır net söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

genelde Çin telefonlarda sorunlar bildirilmiş nedense ?
    birde lg. nin bazı modelleri için şikayet bildirilmiş

mi5 de denedik sürüm 4.2 diye geçiyor ,karşıya ses çok az gidiyordu

diğer arkadaşlar bizim mesajımızı yanlış anlamasın ,biz bu modelden değil t6 modelinden bahsediyoruz
    Biz xiaomi'ye bu durumu nerdeyse bir yıldır geri dönüşlerle anlatmaya çalışıyoruz,bir çözüm uretemediler.
    Stabil rom kullanan arkadaşlar sorun olmadığını bildiriyor mesela,beta romlarda var bu durum.
    Bende 4 tane Bluetooth kulaklık var;
    1: ithink kulaklık,mi6'da muzik dinlerken saniyelik ses kesiliyor, sürekli olarak.konusmada sorun yok.baska telefon veya tablette kullanirken hiç sorun yok.
    2: AliExpress'ten aldığım 5 TL'lik bir kulaklık,mi6 veya başka telefon tablette hiçbir sorun yok
    3: samsung hm1500 kulaklık:mi6 veya başka telefon,tablette hiçbir sorun yok,kulakligin hoparlörü berbat yanlız.
    4: qcy marka tekli kulakici kulaklık;mi6'da konuşma sırasında ses kesilmesi oluyor,iphone dada oluyor,tabletlerde kullanırken sorun yok...
    Durum vaziyet bu...

• Tam alıyordum 20$ olmuş

• Kuponu nasıl alıyoruz? 1200 coin var 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: TaOcHe

Jetonu olan arkadaşlar 2 dolarlık kupon alabilirler.
    Kuponu nasıl alıyoruz?

• Kuponların süresi bitti arkadaşlar. Günlerdir 10 dolara 2 dolar indirim kuponları vardı coupon exchange'de, ondan bahsediyorlar.
  • Uygulamadan jeton ve kuponlar girin. Aşağıya doğru bakınca Aliexpress seçkin kuponu ile daha fazla kazanın ibaresini tıklayın.

• Bir tane 16 dolara alıp siparişi bekletiyordum yalnız ben aldığımda sadece sarı vardı şu an stokta siyahta gözüküyor. Satıcıdan siyahla değiştirmesini istedim değiştirir mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: VaporWave

Bir tane 16 dolara alıp siparişi bekletiyordum yalnız ben aldığımda sadece sarı vardı şu an stokta siyahta gözüküyor. Satıcıdan siyahla değiştirmesini istedim değiştirir mi sizce?
    Ben mecburen kırmızı almıştım. Satıcıya mesaj attım, ben alırken siyah stok yoktu şimdi var dedim. Tamam senin siparişi siyaha çevirdim dedi. Daha gelmedi kulaklık, bakalım siyah mı yollamışlar.

• kargo kodu girilmiş ama takip edilemiyor. Takip edebilen var mı
  • aynen bende takip edemiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.