Şimdi Ara

Bluedio TM kafaüstü bluetooht kulaklık 106 Tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
11.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3 te kullanılabiliyor mu bu kulaklık?
  • Tuh. Yine siyahı kaçırdık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ses açma ve kısma tuşlarına aynı anda basarak 3 ayrı ekolayzer ayarı arasında değişiklik yapabiliyorsunuz. Bunun sesi neden cansız diyen olursa eq ayarını değişsin.
  • Alıp da beğenmeyen olursa aldığı fiyattan bana satabilir(siyah olması koşuluyla) Aslında ANC olan bir model bakıyordum ama bluedio çok cıvıttı dedikleri için 200-300 veresim gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 25 Haziran 2019; 5:31:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı sipariş geçmiştim mail geldi .Tr stokta kırmızı yok , sarı yollayalım yada Çin'den yollayalım diye sarı istedik takipteyiz bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps de tvd e vs. kullanmak için düşünenler için anlık salisede olsa senkron sorunu oluyo diye yorumlar var bilginiz olsun.çok rahatsız edicimidir bilmem.ben müzik için kullanıcam malzeme ve ses kalitesi için bu fiyat gayrt iyi gibi gelsinde bi değerlendirme yazarız

• quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

Ps de tvd e vs. kullanmak için düşünenler için anlık salisede olsa senkron sorunu oluyo diye yorumlar var bilginiz olsun.çok rahatsız edicimidir bilmem.ben müzik için kullanıcam malzeme ve ses kalitesi için bu fiyat gayrt iyi gibi gelsinde bi değerlendirme yazarız
    Hocam genelde çoğu tws ürün ilk 300 saat bu sorunu yapıyor. Alet burn-in oldukça düzeliyor. Bakalım gelsin yine yazarım.

• arkadaşlar bu urun dırek turkıyeden gelıyorsa extra vergı vs odemıyoruz değilmi ?
  • freedom058 kullanıcısına yanıt
    Evet ama şuan fiyat biraz artmış ve sadece sarı renk var türkiye depoda.ara ara bakmaktw fayda var

• Siyah stoktayken siyah aldım. Ancak mesaj atıp elimizde stok kalmadı sarı gönderelim dediler. Buradan siyah alan yoksa adamlar sipariş toplamak için böyle bir yola başvurmuş demektir.
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Siyah az önce geldi hocam aras ile

• Kaç gün içerisinde geldi benimki gelmedi hala? bir de bu takipsiz mi anlamadım.

• hocam ben aldığımda 9 stok vardı hani sonuncuyu alsam eyv da benden sonraki 8 adama gönderip bana niye göndermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 25 Haziran 2019; 18:22:27 >
  • VaporWave kullanıcısına yanıt
    Pazar sisteme numara girildi bugün elimdeydi kargo. Ama takip edemedim

Konu ilk açıldığında mı aldınız yoksa sonradan stok yenilendiğinde mi. Belki ben sizden önce almışımdır.

• Yok hocam gönderilene lafım yok ben satıcıya sitem ediyorum 😄 stok yenilendiğinde aldım ben.

Estağfurullah hocam sordum sadece

• Çok kaba bir kulaklık,aldım ben daha önce ama sevmedim hemen sattım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah siyah siparişi geçtim, sarı teklif ettiler. Ben beklerim siyah temin edin, Çin'den yollamayın dedim. Hiç mümkünü yok derlerse vergi oranı kadar iade talep edicem. Ne kadar tutar bunun vergisi tahminen?
  • Bluedionun t elf modelini kullanıyorum ve çok memnunum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.