Şimdi Ara

Bluedio TM kafaüstü bluetooht kulaklık 106 Tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
11.535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulaklık benim çok hoşuma gitti. Sesi telefonla gelen akg ile kıyaslayınca akg daha iyi gibi ama gayet rahat geldi bana ve kulağı sardığı için kulaklarımı ağrıtmıyor. Gözlükleykende sıkıntı çıkartmaması hoşuma gitti. Kulak çevreleyen diye azdaha steelseriese bunun 6-7 katı para verecektim çok iyi denk geldi. Tekrardan paylaşan arkadaşlara teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana iptal ettirmeye çalışıyor. Etmem didim.
    ~$5 vergi çıkar. Onu ödeyin Çin'den yollayın dedim.
  • Türkiye stogu bitmiş
  • Bugün gelir mi acaba benim siparişler Kütahya’dayım, depo İstanbul’da ise 1 günde gelmesi lazımdı aslında.

Kulaklıklar geldi ikisi de. Kulaklık açıkcası fiyatına göre çok kaliteli hissettiriyor. Kafa bandı kendi kendine kısalıp daralmıyor metal olduğu için o konuda güzel, pedler de kulağı tam sarıyor. Dışarı biraz fazla ses veriyor o da doğal sonuçta kafaüstü kulaklık ve sürücüler daha büyük. İlk açtığım şarkıda çok boğuk ve çalamıyor gibi hissettirdi. Bakalım alet ısındıkça sürücüler açılacaktır daha iyi ses kalitesi verecektir diye umuyorum. Ama alma amacım zaten müzik dinlemek değil de geceleyin ev halkı uyuduğunda bangır bangır dizi-film keyfine devam edebilmekti.

İlk dinlediğim şarkı: Hey Baby - Deadmau5’ti açıkcası bir çok kulaklığı denerken resmen referans ayarımdır bu benim. Bilenler biliyordur belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaporWave -- 26 Haziran 2019; 17:10:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar stoğa gelince veya renk fark etmez satacak olursa alıntılar mısınız?
  • Kulaklığın tuşlarıyla müzik geçişi nasıl yapılıyor?

• @VaporWave
    ses açma ve kısma tuşlarına aynı anda basarsanız bass, normal ve tiz şeklinde 3 mod var. bi deneyin isterseniz. tabi burn-in süreci de var.

@Slitheen
    ses açma ve kısma tuşlarına basılı tutarak geçiş yapabiliyorsunuz.

benim izlenimim fiyatına göre çok iyi. bekleme süresi 1000 saat, aktif müzik ile süresi 30 saat diyor. 3 gündür kullanıyorum ve benim için fazlasıyla yetiyor gibi bataryası. ses kalitesi mükemmel değil ama güzel ve tatlı tonu var. yüksek seste dinlerken dışa ses verme konusunda biraz problem olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıkörtıl -- 27 Haziran 2019; 14:59:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

@VaporWave
    ses açma ve kısma tuşlarına aynı anda basarsanız bass, normal ve tiz şeklinde 3 mod var. bi deneyin isterseniz. tabi burn-in süreci de var.

@Slitheen
    ses açma ve kısma tuşlarına basılı tutarak geçiş yapabiliyorsunuz.

benim izlenimim fiyatına göre çok iyi. bekleme süresi 1000 saat, aktif müzik ile süresi 30 saat diyor. 3 gündür kullanıyorum ve benim için fazlasıyla yetiyor gibi bataryası. ses kalitesi mükemmel değil ama güzel ve tatlı tonu var. yüksek seste dinlerken dışa ses verme konusunda biraz problem olabilir belki.
    Bluedio uygulamasına üye oldum fakat giriş yapamıyorum sizde de öyle mi?

• VaporWave kullanıcısına yanıt
    Siz sorduktan sonra denedim üye oldum ve girişte de bi sıkıntı yaşamadım. Ancak sesli asistan olarak Alexa'yı kullanmıyorsanız pek bi katkısı olmuyor anladığım kadarıyla. Şuanda yalnızca Amazon Web Services ve Baidu ile birlikte çalışıyor. Google Assistant ya da Siri yok. Tabi Amazon Web Services ile kullanırsanız hava durumu vs öğrenmek için de kullanabilirsiniz.
  • Benim siyah kulaklık geldi dün. Kulaklık gayet rahat ve sesi iyi izole ediyor. Ses kalitesi fiyatına göre başarılı. Çok beğendim. Aldığım için gayet memnunum. Haber veren arkadaşa çok teşekkürler.

• faruk F kullanıcısına yanıt
    Ne cevap verdiler siyahı gönderdiler mi? bana da sarıyı kabul etmiyorsanız iptal edin dediler. Ben de iptal ettim

• kafabandi kullanıcısına yanıt
    Aynısını söylediler.
    4 gün içinde göndermeleri gerekiyor. Sonrasında otomatik iptal oluyor zaten. Büyük ihtimalle bana yorum hakkı verecek. Onu kullanmak için iptal etmiyorum.
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Keşke ben de öyle yapsaydım. Bunların yüzüne usb Bluetooth adaptör aldım bir de boşu boşuna.

• Sıkörtıl kullanıcısına yanıt
    Ben username yerine email giriyormuşum akşam farkettim :d çok da efektif değil zaten çoğu şey için bluedio coin istiyor boşuna para yani. Burn-in falan youtube’dan yaparım zaten.

• Bugün sabah 6 gibi stoğa girmişti bir tane kaptım kupon ile 90₺ ye aldım. Ama ö.sonra satıcı stokta olmadığını ya Çinden ya da Türkiye stoktan t3 modelini gönderebileceğini söyledim. T3 modelinin fiyatı biraz daha yüksek duruyor ama eski model. Siz ne önerirsiniz t3 ile değiştireyim mi bekleyeyim mi ?

• Bana da t3 gönderelim dediler bu model nasıldır iptal mi ettirsek ?

• Arkadaşlar selam, ben de TM modelinden almayı planlıyorum ama bir kaç şey var kafama takılan. Kulllanan arkadaşlar yorum yapabilirse çok sevinirim.

- Bazı incelemelerde kafa ayarı yok deniyor, yani kulaklığı yanlardan kafamıza göre uzatıp kısaltamıyor muyuz?

- Sağlamlığı konusunda sıkıntı yaşayanlar lmuş, 3 ayda bozuldu, kırıldı vs demişler sizde durum nedir?

- Ses yüksekliği ve temizliği benim için önemli bu konuda nasıl bir performansı var?

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoungeST

Arkadaşlar selam, ben de TM modelinden almayı planlıyorum ama bir kaç şey var kafama takılan. Kulllanan arkadaşlar yorum yapabilirse çok sevinirim.

- Bazı incelemelerde kafa ayarı yok deniyor, yani kulaklığı yanlardan kafamıza göre uzatıp kısaltamıyor muyuz?

- Sağlamlığı konusunda sıkıntı yaşayanlar lmuş, 3 ayda bozuldu, kırıldı vs demişler sizde durum nedir?

- Ses yüksekliği ve temizliği benim için önemli bu konuda nasıl bir performansı var?

Şimdiden teşekkürler.
    Hocam bu inidirm başlığından almıştım yorumlarım da duruyor. 1.5 aydır kullanıyorum
    Ben de aldığımda kafa ayarı yok sandım hatta benim kafaya küçük geldi bu dedim

Biraz sert çekmek gerekiyor yanlardan tutup metal parçayı. Baya da oynatılıyor. Sert olması hoşuma gitti sürekli hareket etmemiş oluyor sabit duruyor istediğiniz gibi cm-cm ayarlayabiliyorsunuz.
    Ben teknolojik aletleri hor kullanan birisi değilim aldığım malzemeyi kolay kolay kırmam ama baya kaliteli hissettiriyor. Üssteki band kaliteli ve kulak kısımları da uzun süre dursa da rahatsız etmiyor.
    Ses yüksekliği konusunda çok açarsanız dışarıya net şekilde duyuluyor. %60-70 den sonra duyuluyor dışarı.
    Yalıtım çok iyi birşey dinlemezken bile nerdeyse tüm sesi kesiyor kapı tıklaması bile çok zor duyuyorum. Bazen seslerden rahatsız olunca birşey okurken takıp rahatlıyorum
    Ses yüksekliği ve temizliği demişsiniz.
    Yükseklik olarak iyi ama telefonumun kutudan çıkan akg kulaklık daha net ses veriyor aynı telefon ile.
    Bluedio tm de ona göre biraz boğuk kalıyor en net ayarında bile

• Stokta var mi bu urun hala?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC74C27F3

Hocam bu inidirm başlığından almıştım yorumlarım da duruyor. 1.5 aydır kullanıyorum
    Ben de aldığımda kafa ayarı yok sandım hatta benim kafaya küçük geldi bu dedim

Biraz sert çekmek gerekiyor yanlardan tutup metal parçayı. Baya da oynatılıyor. Sert olması hoşuma gitti sürekli hareket etmemiş oluyor sabit duruyor istediğiniz gibi cm-cm ayarlayabiliyorsunuz.
    Ben teknolojik aletleri hor kullanan birisi değilim aldığım malzemeyi kolay kolay kırmam ama baya kaliteli hissettiriyor. Üssteki band kaliteli ve kulak kısımları da uzun süre dursa da rahatsız etmiyor.
    Ses yüksekliği konusunda çok açarsanız dışarıya net şekilde duyuluyor. %60-70 den sonra duyuluyor dışarı.
    Yalıtım çok iyi birşey dinlemezken bile nerdeyse tüm sesi kesiyor kapı tıklaması bile çok zor duyuyorum. Bazen seslerden rahatsız olunca birşey okurken takıp rahatlıyorum
    Ses yüksekliği ve temizliği demişsiniz.
    Yükseklik olarak iyi ama telefonumun kutudan çıkan akg kulaklık daha net ses veriyor aynı telefon ile.
    Bluedio tm de ona göre biraz boğuk kalıyor en net ayarında bile

Alıntıları Göster
    Cevaplar için çok tşkler hocam. Yalnız ses boğuk dediniz içime bi şüphe düşürdünüz :) Yani 3. ekolayzır ayarında da boğuk mu ses? (En iyi ayar 3. ayar diye belirtmiş herkes V shape deniyor sanırım)

İki sorum daha olacak :)

- Videolarda ve oyunlarda seste gecikme yaşadınız mı? Bazı kişiler yaşadığını belirtmiş.

- Bir de bluetooth açık ama arkada birşey çalmazken bir kulaklıktan bir ses geliyor mu? Yani elektrik sesi gibi bir vızıltı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoungeST -- 13 Ağustos 2019; 1:47:10 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.