Şimdi Ara

Bluedio TM kafaüstü bluetooht kulaklık 106 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
2
Favori
11.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır takip ettiğim 140tllere alınabilen ürün indirime girmiş ve türkiye depodan gönderim için ekstra ücret istemiyor

Fiyat performans ürünü olarak değerlendirilebilir.kullanan bilgi sahibi olanlar da yorum yaparsa iyi olur

s.click.aliexpress.com
    TRY 105.79 64%OFF | Bluedio TM kablosuz bluetooth mikrofonlu kulaklık monitör stüdyo kulaklık müzik ve telefon desteği ses kontrolü
    https://s.click.aliexpress.com/e/166R77K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 22 Haziran 2019; 0:7:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam teşekkürler paylaşım için uzun süredir arayıştaydım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yurtdışı sıcak fırsatlara acilmaliydi

• Kullanan arkadaşlar bluetooth çekim kalitesini ve telefon görüşmesi esnasındaki ses kalitesini değerlendirirse sevinirim.

• ernaltnts kullanıcısına yanıt
    Arkadaşta var bu modelden fiyatına göre iyi olabilir ama mikrofonu işe yaramaz. Mikrofon önemliyse almayın derim.

• Mikrofon bence önemli çünkü ister istemez kulaklık telefona bağlıyken arama geliyor ve karşı taraf benim sesimi duyamadığında ya da sürekli bağlantı koptuğunda kulaklığı birdaha kullanmak istemiyorum.
    Cevabınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernaltnts -- 22 Haziran 2019; 1:19:42 >
  • Bende var. Bağlantı ve bataryada sorun yok, özellikle batarya çok uzun süre götürüyor, malzeme kalitesi fiyatının kat ve kat üzerinde, sese gelecek olursak tizlerde pek kaliteli değil, ama adamlar kulaklığa bayağı uğraşmış , premium ürün hissi veriyor. 106 tl ye değer
    (Şarjı için kaliteli bir type c kablo ile geliyor)

• aliexpress Türkiye de deposu mu var ,ilk defa duydum ?

acaba vergi falan isteniyor mu ?
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Hayır, satıcının kendi deposu veya anlaştığı yer vardır, Aliexpress’in deposu yok. Türkiye içinden gönderildiğine göre vergi alınmaz Aras kargo ile gönderildiği yazıyor.

• myalperen kullanıcısına yanıt
    vergi de yoksa çok iyiymiş
    lakin bu markanın t6 modelini geçenlerde denemiştik ,mi5 de ses çok düşük çıkıyor ve telefon görüşmesinde yine mikrofon çok zayıftı
    t6 kullananların yorumlarına göre ses sorunu çıkanlar ve çıkmayanlar olmuş ,misal iphone de sorun olmadığı ,mi5 gibi bazı telefonlarda sorun çıkarttığı bildirilmiş

tabi bu model başka olduğundan kullanıcı yorumu daha önemli
  • Siyah rengi bitmiş.

• Böyle bir kulaklığa ihtiyacım vardı siyah bitmese iyiymiş

• Kırmızı renk aldım bir adet. Umarım güzel bir şey çıkar 108tl ye denk geldi.

• 2$ yeni üyekik çekini de başlığa eklerseniz daha indirimli olur fiyatı.
  • siyah renk türkiye deposu tekrar stoğa girmiş. dün gece kaıranlar için iyi fırsat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00112CF5F

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    onu görmemişim
  • Kaptım 1 adet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla bluetooth kulaklık arayışındayım dışarıda falan kullanılır mı acaba kafada sırıtır mı kocaman? birde mikrofonu nasıl acaba? fiyatı çok iyiymiş.
  • siyah rengi vardı stokta ben de aldım 1 tane aras kargo ile

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.