Şimdi Ara

Bluescreen (Mavi Ekran) Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizden bir "illet" konusunda yardım istiyorum... Bilgisayarımı aldığımdan beri bu hatayla karşı karşıya kalıyorum..Yaklaşık her ayda 1 bu hatayı alıyorum.
    Bir gün format atmak gerekti bende attırdım belki bluescreen hataları da geçer diye... Format attıktan sonrada düzelmedi...Sistemim ;

6GB RAM
    Core i7 870 2.93ghz
    MSI H55M-P31 Anakart (BIOS; American Megatrends Inc. Tarih: 06/23/2010 Sürüm : V1.8B9
    1TB HDD
    Windows 7 home premium 64bit (Güç kaynağımı bilmiyorum)

bu hatadan nasıl kurtulabilirm? hatada şu şekilde şeyler yazıyor;

Olay Adı: Bluescreen
    OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055

BCCcode: 24
    BCP1 , BCP2 , BCP3 , BCP4 0000 lı FFFFF li bişeyler...
    OS Version:6_1_7601
    Service Pack 1_0
    Product 768_1

Açıklamaya Yardımcı dosyalar;

Windows/Minidump/112711-47814-01.dmp
    Users/casper/AppData/Local/Temp/WER-65161- 0.sysdata.xml

gibi şeyler yazıyor..Ayrıca Bluescreen olduğunda 100 e kadar sayıp bilgisayarı yeniden başlatıyor oralarda da dxgmmy veya IRL_QRL mi öle şeyler yazıo hatada...Bu hatalar neden olur , çözümü ne?? BIOS dışında tüm driverlarım güncel virüs yok, Windows Update de yapıyorum... BIOS da riskli diye yapmıyorum ve yapmayı da bilmiyorum açıkçası...Lütfen konu hakkında kesin bilgisi olanlar cevaplasın riskli işlerle uğraşıyorum

• Mavi ekran yüzde 90 donanımsal problemlerden dolayı kaynaklanır. Yani bunca formatı maalesef boşuna atmışsınız. İlgili hata kodlarını google da araştırarak sorunun hangi donanımdan kaynaklandığını bulmayı deneyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ntoskrnl.exe mavi ekran hatası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.