Şimdi Ara

bluetooth ile sorunum var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    epox bluetooth kurdum zar zor ayarladım...acemilik işte...
    2-3 gün gayet iyi çalıştı...sonra iletişim koptu...
    aslında 6600 ile bilgisayar birbirlerini görüyorlar ...buluyorlarda...
    ancak ne olduysa anlamadım...artk iletişim kuramıyorlar..
    programı 2-3 kez uninstall ettim...tekrar kurdum ama nafile...

üşenmeyeceğim bilgisayarı yeniden kuracağım...ama ya yine çalışmazsa...

lütfen bluetooth ayarları hakkında detaylı bilgisi olan varsa rica ediyorum...

• arkadaşlar ben hiç bağlanamadım telefonum ve bilgisayar birbirlerini görmüyor daha önce kablo kullanmıştım aygıt yöneticisinden bağzı değişiklikler yapmıştım burdada yapmam gerekiyormu
    bluetooth la bağlanmaya çalışken port filan buna benzer uyarılar geliyor birde bluetooth'um orjinal(nokia) olmaya bilir 35$ aldım bundan kaynaklanıyor olabilir mi
    lütfen yardım edin çok zor durumdayım yoksa gidip bana bu blutooth satan adamı vurucam
  • Arkadaşım sanırım pc suite ile bağlanamıyorsun.Sağ alt toolbar kısmında senin bluetooth işareti var ona sağ tıklayıp quick connect e gir ordaki menuden bluetooth serialport var onu ayarla işlem tamam.
  • 6600larda bir problem de olabilir internete baglanma hususunda...birileri bahsediyordu...
  • R520 ile kullanıyorum, önceden ara dediğimde hemen arıyordu ne olduysa aramamaya başladı epey uğraştım baktım bluetooth telefonu tanımıyordu tekrar eşleştirdim tanıdı ama her defasında eşleştirmem gerektiğini gördüm bir müddet sonra ne olduysa kendiliğinden düzeldi ve iki gündür normal görünüyor. telefonumu masadan yere düşürmüştüm belki o esnada bişeyler bozulmuş olabilirdi diye düşünüyorum.
  • bluetootunuzun pahalı veya ucuz oılması birşeyi değiştirmez usb girişi çok önemli ve bluetoothun en önemli dezavantajı çakışma yaratması usb girişler dolu ise (mouse,klavye,gamepad) gibi yanınada blutoothu takarsanız çakışma olabiliyor takılı olduğu halde çalışmıyor sinyal verse bile aktif hale gelmiyor kısacası bilgisayarı kitleyebiliyor alet ve bilgisayarı birbirine bağlarken dikkatli olun ilk önce bilgisayar tanıtın telefonu bilgisayarda pın işlemi tamamlandıktan ssonra telefonu bilgisayara tanıtın telefondada pın girme işlemini yapın böylece sağlıklı olacaktır bluetooth bilgisayarı kastırır işiniz bitince programı kapatın hatta BTTtray vardır küçük pencere onu aktif yapmayın program filesin içine atın lazım oldukça kullanırsınız benden tavsiye
  • çakışma olayı gerçek bluetoothu yer varsa başka usb porta bağlamaya çalışın veya programı kurarken portları aygıt yöneticisinden iyice ayarlayın çakışma varmı yokmu kontrol edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • port nosunu xp nin otomatik kurmasını bekle o uygun yere kurar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.