Şimdi Ara

Bluray filmleri bilgisayarda nasıl izleyebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Internet'ten indirdiğim bir bluray filmi nasıl izleyebilirim ? Bazen .iso uzantılı bir kalıp dosyası bazen de BDMV adlı bir klasör oluyor. Bu ikisi için de nasıl izleyebilirim anlatabilir misiniz ?

Denemedim ama .iso kalıpları PowerISO veya Daemon Tools ile takıp izlenebiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkirgiz27 -- 12 Haziran 2015; 11:31:23 >

• .iso yu rardan çıkarabilirsin daemon tools ile takmana gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu konularda biraz cahilimdir kusura bakmayın, Blu-ray'leri DVD sürücüsüne takabiliyor muyuz?
  • .iso'yu arşivden çıkartırsam yüzlerce dosyadan oluşan bir klasör olarak çıkar. videoyu tek tek menüyü tek bulmam gerekecek galiba çok saçma olur. .iso'yu açmak basit direkt kalıbın içerini nasıl açabilirim yani senin dediğin gibi rar'dan çıkartılmış filmi nasıl açacağım
  • Blu-ray izlemediğim için bende bilmiyorum

Ama forumda bir konu buldum
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=29431986&p=1#29431986

• Bilgisayar da izliceksen bence orjinal bluray izlemen gereksiz. He hiç olmadı 5-10gb sürüm indir aynı kaliteyi yakalarsın zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Bilgisayar da izliceksen bence orjinal bluray izlemen gereksiz. He hiç olmadı 5-10gb sürüm indir aynı kaliteyi yakalarsın zaten

Kesinlikle bende bunu diyecektim zati
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    film nereden izlenir ?
    13 yıl önce açıldı
    PS3`te DVD Film Nasıl İzlerim?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkirgiz27

.iso'yu arşivden çıkartırsam yüzlerce dosyadan oluşan bir klasör olarak çıkar. videoyu tek tek menüyü tek bulmam gerekecek galiba çok saçma olur. .iso'yu açmak basit direkt kalıbın içerini nasıl açabilirim yani senin dediğin gibi rar'dan çıkartılmış filmi nasıl açacağım

Virtual Clone Drive programı ile sanal bir sürücü oluşturun.
    Sonra program ile ISO'yu seçin ve sanal diskte gözüktükten sonra

Total Media Theatre yada Power DVD 13 ve üzeri versiyon ile rahatlıkla izleyebilirsin.
    Diskin içindeki menülerde çalışmaktadır.
  • Intruder kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yorumun için fakat bazı sunumlarda .iso kalıbını değil de diskin içindeki dosyaları veriyorlar. Onları nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum. .iso kalıbı olunca izlemek çok kolay.

Bir de kalite illa ki farkedecek, elimde geniş ekran TV yok ve bilgisayarda da olsa Blu-ray'ın tadına bakmak istiyorum. :D Normalde ben de 1080 RIP izliyorum. Herkese yorumlar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkirgiz27 -- 15 Haziran 2015; 20:01:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkirgiz27

Teşekkürler hocam yorumun için fakat bazı sunumlarda .iso kalıbını değil de diskin içindeki dosyaları veriyorlar. Onları nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum. .iso kalıbı olunca izlemek çok kolay.

Bir de kalite illa ki farkedecek, elimde geniş ekran TV yok ve bilgisayarda da olsa Blu-ray'ın tadına bakmak istiyorum. :D Normalde ben de 1080 RIP izliyorum. Herkese yorumlar için teşekkürler

Total Media Theatre'da bunun için Klasör açma özelliği var Iso açma ile farkı yoktur dosyaları da açabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

Arkadaşlar bu konularda biraz cahilimdir kusura bakmayın, Blu-ray'leri DVD sürücüsüne takabiliyor muyuz?

blu-ray oynatıcılarda izleyebilirsiniz sadece veya ps3-ps4 te izleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

quote:

Arkadaşlar bu konularda biraz cahilimdir kusura bakmayın, Blu-ray'leri DVD sürücüsüne takabiliyor muyuz?

Nasıl yani hocam, Ps'yi Blu-ray oynatıcı gibi kullanabiliyor muyuz?
  • Bilgisayarda veya telefonda izleyeceksen 1080p bluray yify indirmen yeterli olur.Genelde 2gb boyutu olur.Görüntu olarak güzel.Ben filmleri telefondan izliyorum hep Lg G3 1080p yify bluray brrip indiriyorum görüntü süper.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

quote:

Nasıl yani hocam, Ps'yi Blu-ray oynatıcı gibi kullanabiliyor muyuz?

Tabii hocam ps oyunları blu ray cd'sinde zaten :) blu ray filmleri de izleyebiliyorsunuz playstation'da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.