Bildirim
Bluray imde sorun mu var?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yakında sende gidersin...
Şaka şaka bişe olmaz.Benimkinden ses gelmiyordu ama ona rağmen bozuldu işte... -
bu ps3 lerinde blu-ray lerin sorunlu galiba -
bendede aldğım günden beri öyle sesvar ama eylül yaından beri kullanıyorum bir ara sabah akşlam acık braktım bişey olmadı korkma derim granetili ben korkmuyorum garantili değilse kork derim -
Benimki J aldığımdan beri takur-tukur diye okuyor oyunları ama bişey yok
Pitrat oyuna devam bişey olmaz. -
arada sirada oluyor da bir sey olmaz umarim grantili bu arada japonozan tv yi almssin hayirli olsun ut3 e gel kapisalim super yaw cod4 u unutturdu -
quote:
Orjinalden alıntı: pitrat
arada sirada oluyor da bir sey olmaz umarim grantili bu arada japonozan tv yi almssin hayirli olsun ut3 e gel kapisalim super yaw cod4 u unutturdu
Saol hocam
Valla canım nasıl ut3 çekiyor anlatamam ama tvyi almadan sattım onu eksik tamamlansın diye en kısa zamanda yine alacağım. -
quote:
Orjinalden alıntı: japonozan11
quote:
arada sirada oluyor da bir sey olmaz umarim grantili bu arada japonozan tv yi almssin hayirli olsun ut3 e gel kapisalim super yaw cod4 u unutturdu
Saol hocam
Valla canım nasıl ut3 çekiyor anlatamam ama tvyi almadan sattım onu eksik tamamlansın diye en kısa zamanda yine alacağım.
Takip ediyordum japonozan. S81 di sanırım değil mi? Bende R81 düşünüyorum bir kaç ay içinde. Memnun kalırsınız umarım hayırlı günlerde kullanın.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Noodfan
quote:
Orjinalden alıntı: japonozan11
quote:
Saol hocam
Valla canım nasıl ut3 çekiyor anlatamam ama tvyi almadan sattım onu eksik tamamlansın diye en kısa zamanda yine alacağım.
Takip ediyordum japonozan. S81 di sanırım değil mi? Bende R81 düşünüyorum bir kaç ay içinde. Memnun kalırsınız umarım hayırlı günlerde kullanın.
Evet S81 Çok memnunum.R81 de çok güzel tv umarım sizde alırsınız
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps4 ses var görüntü yok
- ps5 bluetooth kulaklık bağlamak
- ps5 r3 tuşu hangisi
- ghost of tsushima destan modu nedir
- ps3 sistem depolama alanındaki dosya sistemi bozuk ve geri yüklenecek
- playstation 5 pro ne zaman çıkacak
- ps5 slim disk sürücüsü
- the last of us part 3
- silent hill 2 sistem gereksinimleri
- efootball türkçe spiker
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X