Şimdi Ara

BMW 1.20i nasıl araba? (2005)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Bugün otopazarinda gezerken BMW 1.20i gördüm. Aklmda hiç böyle bir araba yoktu ama araç hoşuma gitti. araç otomatik 2005 model, km.si düşük. Sizin görüşleriniz nelerdir? Nasıl bir araç? Servisi-bakımı nasıl olur? LPG takılır mı? Sahibini üzer mi? performansı nasıldır? Bir de BMW lerin trigger kayışının 120bin km. de değiştirildiğini duymuştum, bu doğru mu?

Teşekkürler

• bakımı yüklü olacaktır.ayrıca yakıt konusuna hiç değinmiyorum... lpg uyum sorunu yaşamazsa kesin taktırılmalı yoksa batarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

bakımı yüklü olacaktır.ayrıca yakıt konusuna hiç değinmiyorum... lpg uyum sorunu yaşamazsa kesin taktırılmalı yoksa batarsın.

Valla dediğin doğru. Kesinlikle batarım :))) Arkadan itişli sanırım, çok bir bilgim yok araba hakkında ama ailecek beğendiğimiz bir araç :))
  • Kullanıcıları 1.16i 'nin çok yaktığını söylüyor... 1.20i 'yi düşünemiyorum
  • arkadaşımda bir ara vardı ama baş edemeyip sattı çok problem çıkarmıştı.altından kalkamadı.bu hepsinin böyle olacağı anlamına gelmiyor tabiki ama.2 litre bir motora sahip diye biliyorum.lpg siz çalıştırmak çok masraflı olur.ama bir o kadar da sağlam ve konforlu bir araçtır.çok temizi bulunabilirse lpg şartıyla neden olmasın.tercih sizin.
    quote:

Orjinalden alıntı: Klasse

quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

bakımı yüklü olacaktır.ayrıca yakıt konusuna hiç değinmiyorum... lpg uyum sorunu yaşamazsa kesin taktırılmalı yoksa batarsın.

Valla dediğin doğru. Kesinlikle batarım :))) Arkadan itişli sanırım, çok bir bilgim yok araba hakkında ama ailecek beğendiğimiz bir araç :))

• 1340 TL yıllık vergi, çok pahalı yedek parça-servis bakımı ve görece yüksek yakıt sarfiyatı. Bütçeye yük bindirecekse hiç düşünmeye gerek yok. Bunlar önemli değilse ve ailecek beğeniyorsanız sorun yoktur herhalde :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

arkadaşımda bir ara vardı ama baş edemeyip sattı çok problem çıkarmıştı.altından kalkamadı.bu hepsinin böyle olacağı anlamına gelmiyor tabiki ama.2 litre bir motora sahip diye biliyorum.lpg siz çalıştırmak çok masraflı olur.ama bir o kadar da sağlam ve konforlu bir araçtır.çok temizi bulunabilirse lpg şartıyla neden olmasın.tercih sizin.
    Orjinalden alıntı: Klasse

Açıkcası arkadaşım 1.16i yi yeni sattı, onun dediğine göre 1.16i çok yakıyor, 1.20 de aynı şekilde yakar ama en azından bastı mı gider diyor. Aracın şöyle bir sıkıntısı var: Çizikler nedeniyle tavan hariç komple boyalı herhangi bir çekiç darbesi, kazası değişeni yokmuş. İlk söyleyeceğimi son söyledim sanırım :) BMW göya kalitelidir ama 1 serisi neden problem çıkarır bilemiyorum. Herhangi bir problemi borusan servise gittiğimizde arabayı incelerlerse anlayabilir miyiz? LPG olayını araştırıyorum. LPG li 320i, 120i vs. mecvut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasse -- 28 Haziran 2009; 20:02:46 >

• borusana ekspertize giderseni boru-san gibi bir ücret talep ettiklerini duymuştum
  • 1.16 ve 3.16 larin motorlarında egzantrık mili kırma sorunları vardı kronık olarak ama 1.20i lerin herhangi bir kronik sorunu yok bildigim kadarıyla. En azından kasayı bilemem ama uzerındekı motorda yok. Aynı motor ilk nesil e90 3.20i lerde de var cunkı ve bu motoru ıyı tanırım. Şehir içinde 6 ileri Steptronic şanzımanla sakin kullanımda sehir içi 9-5 ila 10lt arası ortalaması var bu motorun 3.20i'de. Şehirler arasıda çok rahat 7 lt leri tutturabiliyorsunuz. Ve kesinlikle 3.16i den DAHA AZ YAKIYOR.

Tahminimce 1.20i'de 1.16i den daha az yakacaktır. Tabiki sakin kullanımlarda!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TorwaK

Kullanıcıları 1.16i 'nin çok yaktığını söylüyor... 1.20i 'yi düşünemiyorum

daha önceden yine bu forumdan okuduğuma göre 1.16 da 1600 motor var ve bu o kasayı kaldırmadığından çok yakıyor fakat 1.18 ve 1.20 de 2000 motor olduğundan 1.16 nın yaktığının aynısı yakıyor ve performans olarakta artısı olduğuydu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahercc

quote:

Orjinalden alıntı: TorwaK

Kullanıcıları 1.16i 'nin çok yaktığını söylüyor... 1.20i 'yi düşünemiyorum

daha önceden yine bu forumdan okuduğuma göre 1.16 da 1600 motor var ve bu o kasayı kaldırmadığından çok yakıyor fakat 1.18 ve 1.20 de 2000 motor olduğundan 1.16 nın yaktığının aynısı yakıyor ve performans olarakta artısı olduğuydu.

ben de 2000 cc nin daha az yaktığın duymuştum. beni düşündüren sonra olablecek masrafları(malum herşey ithal ve BMW) bir de dedigim gibi aracin boyali olmasi. arabaya baktirtmadan birsey diyemiyorum ancak darbesi-degiseni yokmus. trigger kayisi bmw de zincir oldugundan 120 bin de degisir diye bir sey duymustum bu dogru mu?

• Merhaba,
    Bmw serisi arabaya ilk defa sahip oldum. Ancak 2. el olması itibarıyla kullanım klavuzu olmadığıngan fonksiyonlarını kullanmakta zorlanıyorum. 2006 model 1.20i E87 motor ile ilgili kullanım klavuzu temin etmede yardımcı olursanız sevinirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.