Şimdi Ara

bmw 116i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar ben bir 116i kullanıcısıyım. bir audi manyagı olarak gecırdıgım agır bir kaza nedeniyle bmwye transfer oldum. bmwde benı en cok etkilyen sürücüsüne verdiği değer ve güvenlik paketlerinin doluluğuydu. kullanımdan sonra ise arkadan itişin keyfini büyük zevkle yaşadım. size sormak istediğim şey; aracım 2006 model ve daha 6500 km de anlayacağınız daha yeni ve bu araca sahip arkadaşların başına gelen sıkıntılar, dertler vs vs vs nelerdir öğrenmek isterim.

• audi tip olarak çok hoşuma gidiyordu sonra iki aracıda test sürüşü yapınca birden audiden sogudum bmw mükemmeldi çok kaliteli bi sürüş keyfi vardı audi yi ömür boyu kafamdan sildim.bmw 116i de duydugum kadarıyla fren diskleri ve balataları çabuk bitiyormuş.
  • şu anda bmw 1.16i kullanıyorum ..geçenlerde sattım baktım daha iyi başka araba yok geri getirttim (benim yaşam tarzım ve şartlarıma uygunluğu babında ) ..şimdi niyetim kısmet olursa 120 d almak .. gerçi erzurumda hayatıma devam edecek gibi duruyorum arada aklıma 4x4 pikaplar geliyor gidiyor ama bmw gibisi yok .. diğer kalontor arabalarda pek hoşuma gitmiyor büyük ve gereksiz geliyor (passat avensis bilumum iri yarı arabalar ) ..bmw 1.16i güzel araba günümüz koşullarında ..kısmet olursa denk düşürebilirsem 1.20 d aacağım ..audi a3 için kendimi çok zorluyorum ölçüyorum tartıyorum arabanın görünümü benim için buzdolabından öteye geçmiyor nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 7 Temmuz 2007; 15:13:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

şu anda bmw 1.16i kullanıyorum ..geçenlerde sattım baktım daha iyi başka araba yok geri getirttim (benim yaşam tarzım ve şartlarıma uygunluğu babında ) ..şimdi niyetim kısmet olursa 120 d almak .. gerçi erzurumda hayatıma devam edecek gibi duruyorum arada aklıma 4x4 pikaplar geliyor gidiyor ama bmw gibisi yok .. diğer kalontor arabalarda pek hoşuma gitmiyor büyük ve gereksiz geliyor (passat avensis bilumum iri yarı arabalar ) ..bmw 1.16i güzel araba günümüz koşullarında ..kısmet olursa denk düşürebilirsem 1.20 d aacağım ..audi a3 için kendimi çok zorluyorum ölçüyorum tartıyorum arabanın görünümü benim için buzdolabından öteye geçmiyor nedense

Ooo cezan bitmiş altin-orfoz :))

1.20d Kullandın mı bilmiyorum ama sadece kullan diyorum o surusu aldıktan sonra borç yapar yine satın alırsın

Kullandgım aracta Chip tuning uygulaması da vardı Tek kelimeyle hayatım boyunca kullandıgım bildigim en iyi dizel diyebilirim. Dizelden nefret ediyor olmama ragmen

• seytan dürtüyor yaşamsal bir içgüdümüdür nedir bilmiyorum burada kışlar uzun yollarda bozuk ya .. 4x4 lere gidiyor yine gözüm ..yazdan bulgurunu kaynatan salçasını hazırlayan sebzesini kurutan kadınlar gibi olduk ..millet deniz sefasını sürüyor bikinili fstikları kesiyor biz kışın hangi arabaya binsek hangisi bizi yolda bırakmaz diye düşünüyoruz ..hadi bir 4x4 pikap alayım diyorum freelanderdan dilimiz yandı ama çokta yanmamış galiba ..borc harc yapmaya gerek yok çok şükürde bakalım işte .. şu bmw ile bir çeşme kuşadası yapayım belki dönüşte bırakırım .. ama bu tip araba alacaklar için bmw 1.16i eyi arabadır eyidir eyi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 7 Temmuz 2007; 16:49:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.