Şimdi Ara

BMW 116İ 2005-2010 ARIZALARI ÇÖZÜMLERİ , ÖNERİLEN USTALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ARKADAŞLAR BENİM BMW 116İ BİR ARACIM VAR. ARAÇ TA YALAN YOK DAHA KENDİ HATAĞIM HARİCİ BİR ARIZA OLUŞMADI.

ÖN SİLECEK AÇIK İKEN KAPUTU KESİNLİKLE AÇMA . ÖNCAMI KIRDIM.VAH VAH . ORJINALİ 1250 TL. EĞER BÖYLE BİR DURUM OLURSA DORE CAM TAKTIRIN AYNI ÖZELLİKLERDE HER HANGİ BİR FARK YOK. FİYATI 250 TL .

SAĞ ÖN TARAFTAN SU GELİYORSA : ÖNCAMIN HEMEN ALTINDAKİ PLASTİĞE BAKIN KESİN ORDAN. CAMCIYA SİLİKONLATIN. EĞER SİLİKONLATMAZSANIZ. SU GELEN YERİN ORDA BEYİN VAR YAKARSAN AMAN AMAN .

ARAÇ AKÜ BİTMESİNDEN DOLAYI ÇALIŞMIYORSA SAKIN VURDURMAYIN . EĞER VURDURDUYSANIZ BİRAZ MASRAF ÇIKMIŞ OLUCAK.

ARACIN HERHANGİ BİR LAMBASI ÇALIŞMIYORSA AYNI WATT DEĞERİNDE TAKMASSANIZ ARIZA KODU VERİRİR VE KORUMAYA ALIR.

BENİM BAŞIMA GELEN ELEKTRİK ARIZALARINI BMW ÖZEL SERVİSLERİNE SORDUĞUMDA DAHİ HEP YÜKSEK FİYATLAR CIKTI. BENİM USTA OLARAK ÖNERİM GAZİOSMANPAŞA SANKODA ERCİYES OTO. SİTENİN EN SON SOL TARAFINA DÖNDÜĞÜNÜZDE SANIRIM SONDAN BİR ÖNCEKİ SAĞDAKİ DÜKKAN . İBRAHİM USTA.

BENİ FARUK GÖNDERDİ DERSENİZ. UFAK BİRDE İNDİRİM ALIRSINIZ. AMA FİYAT ALDIKTAN SONRA DİYİN TABİ

• Boşuna o kadar yazmışsın.

Sat ve Corolla al.

Konu kilit.
  • gazozvar kullanıcısına yanıt
    KONUYU YANLIŞ ANLAMIŞINIZ . KONU HANGİ ARACI ALALIM DEĞİL. ARIZALAR HAKKINDA BİLGİLENDİRME. YARDIMCI OLMA. BEN BMW DEN BAHSEDERKEN COROLLA NE ALLAH INI SEVERSEN KOMIKSİN. COROLLA NASIL ALINIR BİLİYON MU ? ESKİ COROLLALAR DERİM OZAMAN . ONLARDA GÜNÜMÜZDE ARTIK TAKOZ OLDU. YENİLERİ İÇİN AYNI KALİTEDE DİYEMEM . HAYIRLI GÜNLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilalan

KONUYU YANLIŞ ANLAMIŞINIZ . KONU HANGİ ARACI ALALIM DEĞİL. ARIZALAR HAKKINDA BİLGİLENDİRME. YARDIMCI OLMA. BEN BMW DEN BAHSEDERKEN COROLLA NE ALLAH INI SEVERSEN KOMIKSİN. COROLLA NASIL ALINIR BİLİYON MU ? ESKİ COROLLALAR DERİM OZAMAN . ONLARDA GÜNÜMÜZDE ARTIK TAKOZ OLDU. YENİLERİ İÇİN AYNI KALİTEDE DİYEMEM . HAYIRLI GÜNLER.

Caps Locku ne zaman kapatıcan?
  • caps lock açık kalmış uyardığın için çok teşekkürler. nasıl oldu da unutmuşum çok büyük bir sorun :)
  • Merhaba,
    Açıkçası konu araba tercihi konusu değil biliyorum ama bir BMW 116i 2008-2009 model düşünüyorum.
    Yeni kasaya param yetmiyor. Yeni kasada birçok iyileştirme yapıldığını biliyorum.
    Ama eski kasası da kafama takıldı işte. Bu kasayı almakla hata mı ederim? Yol tutuş ve performans, parça pahallılığı, arıza çıkarma sıklığı vs. konularında eski kasa hakkındaki yorumlarınız nedir acaba?
    Şimdiden teşekkürler.
  • bilgin_bozkurt kullanıcısına yanıt
    bende 2005 model 116i m paket bir araç var bu güne kadar maaşallah daha arızası yok . sağlamlık açısından tavsiye ederim. aracımı seviyorum. ama bende mecburiyetten satıcam . ev taksitine girmeye hazırlanıyorum. araca alıştım kopamıyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.