Şimdi Ara

BMW 116i 2014 m paket

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 hafta önce bende bmw dünyasına 2014 116i m paket estoril mavi ile giriş yaptım. Araçtan çok memnunum. Birkaç sorum olucaktı.

1-) Arabayı kitlediğimde aynalar katlanmıyor. Fakat uzun bastığımda aynalar katlanıyor. Sorum şu bazen birkaç kere basmama rağmen katlanmadığını gördüm. Acaba aracı nasıl kitlemeliyim ?

2-) Eco pro ile comfort veya diğer mod larda gerçektn yakıt tüketimi farkı var mı ?

3-) Dur kalk larda stop olayı sanırım aracın motor ısınma ve hava şartlarına göre değişiyor. Çünkü her zaman dur kalklarda stop olmuyor.

4-) Sunroof perdesini otomatik nasıl kapatıyorz (fazla kurcalamadım, sadece yarım ve tam açıp kapadım.)

Şimdiden teşekkürler

• kobeata K kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.
    1-) aynalar sadece uzun basınca katlanır. veya inmeden önce kapının içindeki düğmesinden katlayabilirsiniz.
    2-) olmaz olur mu var tabii özellikle sport veya sport plus modunda yakıt tüketimi gözle görülür şekilde artar.
    3-) aynen dediğiniz gibi, şartlara bağlı olarak devreye girer yada girmez.
    4-) perdeyi manuel kapatıyorsunuz.
  • hocam çok teşekkür ederim değerli bilgilerin için :)

birde direksiyon kumadasında "LM" yani sol tarafta olan şey hız limitleme sanırım ? oda sadece uyarı amaçlı cruise gibi gaz pedalına basmasanda hareket sağlamıyor.

xenonlarda görüş ayarı varmıdır ? Mesela daha yoğun veya daha az gibi ?
    m performance hakkında bilgin var mı ? Yani yaptırsam nasıl olur veya hiç gereği yok mu ? Tork ve hp de hatırı sayılır bir artış oluyor çünkü
    forumda "BMW 1 SERİSİ F20" başlığı var. aktif bir başlık.
    orada sorarsan daha iyi cevaplar alabilirsin.
    aynı araç sahibiyiz. arkadaş bilgileri doğru vermiş onları geçiyorum o yüzden. evet dediğin lm yani aslında lim tuşu hız limitlemeye yarar örneğin 75 e ayarlarsın 75 e gelir daha da hızlanmaz araç ( pedala tam bastığında lim iptal olur ufak bir bilgi) xenonlarda yükseklik ayarı var sadece dikkat edersen ani kalkış yaptığında farlar ilk aracla beraber yukarı kalkar hemen otomatıkman aşağı çekilir hüzmeler. aynı şekil dururkende geçerli yani sürekli belirli hizayı gosteriyor. m performance konusunda ise hoşuna giden varsa yaptırabilirsin ben dün marşbiyel folyolarını çektirdim. tork hp dediğin sistem m performance power kit fakat o da 116 araca satmıyorlar yetkili servisler yok diyorlar :) unutmadan söyliyim 116 araçlarımızla 118 araçlarda motor komple aynı egzoz sisteminde çok ufak değişiklikler var 15 ocakta yazılım geliyor 116i ler için verdikleri beygir 180 civarı gayet araç için yeterli zevk veren bir beygire çıkıcak araçlar

• quote:

Orijinalden alıntı: badsay

aynı araç sahibiyiz. arkadaş bilgileri doğru vermiş onları geçiyorum o yüzden. evet dediğin lm yani aslında lim tuşu hız limitlemeye yarar örneğin 75 e ayarlarsın 75 e gelir daha da hızlanmaz araç ( pedala tam bastığında lim iptal olur ufak bir bilgi) xenonlarda yükseklik ayarı var sadece dikkat edersen ani kalkış yaptığında farlar ilk aracla beraber yukarı kalkar hemen otomatıkman aşağı çekilir hüzmeler. aynı şekil dururkende geçerli yani sürekli belirli hizayı gosteriyor. m performance konusunda ise hoşuna giden varsa yaptırabilirsin ben dün marşbiyel folyolarını çektirdim. tork hp dediğin sistem m performance power kit fakat o da 116 araca satmıyorlar yetkili servisler yok diyorlar :) unutmadan söyliyim 116 araçlarımızla 118 araçlarda motor komple aynı egzoz sisteminde çok ufak değişiklikler var 15 ocakta yazılım geliyor 116i ler için verdikleri beygir 180 civarı gayet araç için yeterli zevk veren bir beygire çıkıcak araçlar

25 ocak ta gelecek olan yazılım bmw nin kendi bünyesinde mi yoksa dışardan bir modiye firmasının mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 ocakta gelen yazılımı ben aracımda kullanabilecekmiyim ? yoksa serviste mi yapmaları gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemözdemir

quote:

Orijinalden alıntı: badsay

25 ocak ta gelecek olan yazılım bmw nin kendi bünyesinde mi yoksa dışardan bir modiye firmasının mı?

quote:

Orijinalden alıntı: kobeata

15 ocakta gelen yazılımı ben aracımda kullanabilecekmiyim ? yoksa serviste mi yapmaları gerekiyor

bmwnin orjinal yazılımı değil :) eğer garanti bitmeden yaparsanız garanti iptal olur fakat garantiniz bittiyse getirisi gayet iyi yakıt tüketiminde normal kullanımda düşüş + olarak beygir kazanımı gayet makul 118 olucak araclar

• Arabam daha yeni garanti kapsamından çıkmasını istemem :)
    zaten bende yaptirmanizi tavsiye etmem yeni arac diyip gecmeyin sorunlari oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.