Şimdi Ara

BMW 218i hakkındaki düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BMW ailesinden fiyatı ve bagaj hacmi yönünden bana en çok hitap eden arabanın bu olduğunu düşünüyorum.

Altı yere yakın mıdır? Arada köye gidiyorum, sorun olmasın istiyorum. 316'larda bundan yakınan çok insan gördüm.

BMW'nin otomatiği DSG gibi sorunlu mudur?

Bu arabanın özellikleri arasında dijital klima, sport line plus ile luxury line plus'ta gözüküyor, ancak onun da fiyatını sitede bulamadım.

Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 9 Mart 2015; 20:13:20 >

• Hocam bu 218i sanki 316'lardan biraz farklı gibi geldi yere yakınlık konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Line paketler hep aynı fiyat olması lazım, 4.000€ + %5 civarı bir indirim ile alınabiliyor.

BMW otomatik şanzıman malum adıyla ZF 8 ileri otomatik, kronik sorunu olmayan, geçişleri sarsıntısız ve hızlı olan bir şanzımandır.

Ancak BMW-Mercedes gibi araçların çoğu yere yakın araçlardır, toprak veya bozuk yollarda sıkıntı yaşatabilir.

218 de zf8 kullanilmiyor, onun yerine 6 ileri otomatik sanziman kullaniliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3silindirli motor 6 ileri şanzıman, thp+8 ileri zf gibi mükemmel uyumu sağlarmı zaman ve kullanıcı yorumları gösterecek.
    Makyajlı 1 ve 3 serisinde olacakmı göreceğiz.
    Bence acele etme
    Özellikle 3 serisine bu kombinasyonu koymazlarsa düşünmek gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Arkadaşlar BMW ailesinden fiyatı ve bagaj hacmi yönünden bana en çok hitap eden arabanın bu olduğunu düşünüyorum.

Altı yere yakın mıdır? Arada köye gidiyorum, sorun olmasın istiyorum. 316'larda bundan yakınan çok insan gördüm.

BMW'nin otomatiği DSG gibi sorunlu mudur?

Bu arabanın özellikleri arasında dijital klima, sport line plus ile luxury line plus'ta gözüküyor, ancak onun da fiyatını sitede bulamadım.

Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Bmw ni tasarlaya gireceksin.
    Sport line için 3422 luxury için 4962 euro ilave ödeme yapman gerekiyor. 99 binin üzerine 10 bin veya üzeri daha koyman lazım.

• Bunun motoru ile vitesi muamma hocam. Bakalım başka ne cevaplar gelecek.
  • Önden çekişli ilk BMW bu araç.
    Bence markanın sportmenliği herkesin aklına kazınmışken bu araç biraz garip olmuş.
    Git Fiat 500X al bence buu alacağına.
    ZF otomatik şanzıman yok, arkadan çekiş yok, spor bir görüntü yok... Bunlar yoksa bence BMW de yok.
    Benim kafamdaki BMW algısı bu. BMW zaten hiçbir zaman Mercedes gibi sağlam araçlar üreten bir şirket olmamıştır ama sport yönüyle tercih edilir.
    Bu araçta o yok, bu yok, ne var lan o zaman demek istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne var lan işte ben de onun cevabını arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Önden çekişli ilk BMW bu araç.
    Bence markanın sportmenliği herkesin aklına kazınmışken bu araç biraz garip olmuş.
    ZF otomatik şanzıman yok, arkadan çekiş yok, spor bir görüntü yok... Bunlar yoksa bence BMW de yok.
    Benim kafamdaki BMW algısı bu. BMW zaten hiçbir zaman Mercedes gibi sağlam araçlar üreten bir şirket olmamıştır ama sport yönüyle tercih edilir.

Kesinlikle haklısınız. İmkanım olan ilk fırsatta BMW almak isteyen biri olarak BMW araçların beni çeken yönlerinin hiç biri yok bu araçta. Bu yüzden logonun BMW olmasına para vereceksiniz, BMW'yi BMW yapan özellikler yerine. Bunun yerine üretim amacı ve model geleneği sizin aracı arada da olsa kullanacağınız bozuk yollara vs daha uygun olan aile araçlarına yönelmeniz daha iyi olabilir.

• showroom'da gördüm.mpv denilen bu kasa bana şahsen hitap etmese de merak edip oturdum.içi oldukça rahat ve geniş.yüksek sürüş sevenler için güzel bir araç olmuş.mercedes B serisinden daha büyük gibi geldi bana.bmw sadece sportif değil aynı zamanda güvenilirlik,kalite ve prestijin simgesidir.bu araçta da bu özellikler var.otomatik şanzımanı sorunlu bir bmw hiç duymadım.bundaki de sorunsuzdur.

altı 316'dan yüksek gibi geldi ama ölçülerinden bakmak lazım.altı yüksek araç alternatif olarak bmw X1 önerebilirim.arada 10000tl fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

showroom'da gördüm.mpv denilen bu kasa bana şahsen hitap etmese de merak edip oturdum.içi oldukça rahat ve geniş.yüksek sürüş sevenler için güzel bir araç olmuş.mercedes B serisinden daha büyük gibi geldi bana.bmw sadece sportif değil aynı zamanda güvenilirlik,kalite ve prestijin simgesidir.bu araçta da bu özellikler var.otomatik şanzımanı sorunlu bir bmw hiç duymadım.bundaki de sorunsuzdur.

altı 316'dan yüksek gibi geldi ama ölçülerinden bakmak lazım.altı yüksek araç alternatif olarak bmw X1 önerebilirim.arada 10000tl fark var.

Hocam benim leonun bile bagajı 380 litre, X1'i o yüzden eliyorum.
  • ne olduysa artık forumda bmw 2 serisi aşermeye başladı herkes
  • quote:

Öncelikle aracı canlı görmediğinizi varsayıyorum . Neden ?

Çünkü bu aracın görüntüsü aynı Mercedes B serisi . Bu araç sportmen olamaz çünkü yapısı müsait değil . Bu aracı alan kişi büyük ihtimalle 2-3 çocuğu olan bir anne olabilir ki bu da Amerika da görünen Chrysler tarzı aracı alıp çocuklarını okula oradan spora götüren bir anne tarzında .

Bu araç için arkadan itişe gerek yok çünkü yanlanılacak bir araç değil üstteki nedenlerden dolayı . Ne var peki bu araçta ? Aileni alırsın haftasonu bir kaçamak yaparsın Abant falan işte bu araçla olur . Bundan fazlası olamaz .

Bu araç Bmw mi ? Ruh bakımından asla olamaz. Zaten aracı arkadan gördüğünüz zaman Mercedes B serisi diyorsunuz . Sitede 2 tane var 1 tane de Mercedes B serisi var 3 tanesi yan yana gelse ayıramazsın .

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Öncelikle aracı canlı görmediğinizi varsayıyorum . Neden ?

Çünkü bu aracın görüntüsü aynı Mercedes B serisi . Bu araç sportmen olamaz çünkü yapısı müsait değil . Bu aracı alan kişi büyük ihtimalle 2-3 çocuğu olan bir anne olabilir ki bu da Amerika da görünen Chrysler tarzı aracı alıp çocuklarını okula oradan spora götüren bir anne tarzında .

Bu araç için arkadan itişe gerek yok çünkü yanlanılacak bir araç değil üstteki nedenlerden dolayı . Ne var peki bu araçta ? Aileni alırsın haftasonu bir kaçamak yaparsın Abant falan işte bu araçla olur . Bundan fazlası olamaz .

Bu araç Bmw mi ? Ruh bakımından asla olamaz. Zaten aracı arkadan gördüğünüz zaman Mercedes B serisi diyorsunuz . Sitede 2 tane var 1 tane de Mercedes B serisi var 3 tanesi yan yana gelse ayıramazsın .

yalniz arkadan itis sadece yanlamak icin yapilmiyor. bir zamanlar 116i ve 316i denilen illet motorlu bmwlerin nasil su an yuzune bakilmiyorsa gelecektede bunun yuzune bakilmayacak. bmw dedinmi bmw yapan seyler olacak. yoksa mpv'de amerikalisi gidip findik motor bmw almaz toyota siennasi honda odyssey'i dururken. avrupada da ise sw araclar bu kadar yayginken. mercedes b serisi ile almis basini gitmisken yine sansi yok.

sizin mesaji alintiladim ama size sayip dokmedim yanlis anlamayin.

• Önemli değil ne demek . Arkadan itiş yanlamak için alınmıyor ama sportiflik de lazım değil ki bu arabaya .

İşte günümüz markalarının para kazanma şeyi her segmente dalıyorlar . Dediğiniz gibi Avrupa'da adamda Station 5 serisi , E serisi varken 2.18 i niye alsın ki ? Dediğiniz doğru 3-5 gelir getirsin diye yapılan bir araba bana göre .
  • Başlığı yanlış yerde açmışsınız. Burada pek kimse önden çekişli bmwyi sevmez. Siz şu başlığa gelin, orada gerçek kullanıcıları bulacaksınız.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98436877

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ülkenin şartları farklı.mercedes de tr'de c180 satabilmek için 1.8lt motoru 1.6lt'ya indirdi.porsche krizden çıkmak için cip segmentine daldı dizel motor çıkardı.bunlar olan şeyler sabit fikirli olmamak lazım.

burada asıl mesele bmw kalitesinde ve TR şartlarında geniş iç hacim anladığım kadarıyla.bu tip bir aracın önden çekiş olması daha güvenli ve üretim olarak da daha ekonomik.1 serisi de sonraki seride önden çekiş olacak.arkadan itiş araba kullananların 70%'i bunun farkında değildir ve performans kullanımı olmayacaksa da fark zaten hissedilmez.

mpv'ler kısa dış boyutla yüksek manevra kabiliyeti sağlarken yüksek sürüş geniş görüş açısı sunuyor.ayrıca yüksek oturma pozisyonu belli yaşın üstündeki insanlara veya elinizde eşyalar varken araca oturup kalkmaya çok kolaylık sağlıyor.ben 30 yaşında tek kapılı bir araç sahibiyim.sorun yaşamıyorum ama alçak koltuğa babam oturup kalkarken zorlanıyor.herkesin aradığı şey farklı.benim de favorim değil ama mpv'leri tercih edenleri gayet iyi anlıyorum.station alçak olduğundan bu özellikleri sunmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 10 Mart 2015; 20:13:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.