Şimdi Ara

BMW 3.16 COMPACT HAKKINDA DUSUNCELERINIZ NELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar, hayirli ramazanlar. Daha onceden de mercedes eski kasalar (e190lar) ve pejo 106 gibi merak ettigim araclari size danismistim pek tavsiye edilmemisti. Simdi yeni bi arabaya kaydi gonlum. Bmw 3.16 compactlara Artik uretilmeyen bir araba olmasi ve tipinin pek begenilmemesi nedeniyle tercih edilmiyor ve 2.el piyasasi diger bmw lerden cok daha dusuk. 2002 model dusunuyorum. Yeni kasanin ilk yili 2003-2004lere gore de daha ucuz oldugu için. Sahibindendeki ilanlara baktim biraz bazilari 30a yakin istiyor bazisi 18-20ye temizini veriyor. Yani piyasasi tam bir muamma. Bir 5 yil satmayi dusunmem alirsam uzun sureli kullanicam basimi cok agritir mi tercih etmeli miyim? Ve sizce bu araclarin gercek piyasasi nedir. Konuya her bakan arkadas fikrini paylasirsa cok memnun olurum her dusunce benim için degerli. Yaziyi telefondan yaziyorum. Hatalarim varsa affola. Tesekkur ederim guzel yorumlariniz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırf bmw almış olmak için değmez derim.Bu arabayı alıncada kimse kaliteli araba muamelesi yapmaz hocam.Tipi gerçekten çok çok çirkin.
    + olarak e90 3.16i kullanmış biri olarak,yeni tip o motor bile gitmeyip 14lt yakıt yakıyorsa ve arızaları ile çok fazla uğraştırıyorsa,o arabanın altından kalkılmaz derim.

O fiyatlara; ek kasa civic,peugeot 207 rc,hyundai coupe filan bakın derim,kesinlikle daha iyi tercihler olacaktır.Tabi bunlar kendi fikrim karar sizin,hayırlısı olsun
  • Tesekkur ederim degerli fikirleriniz için gercekten yakiti bu kadar fazla mi

• ben o araca bmw demiyorum
  • Kullanma fırsatım olmadı, duyduklarımı yazacağım.

Ben M paket olanlarını çok beğeniyorum ki bir aralar çok araştırmıştım. 2002 modellerde kronik arıza var gibi bişeyler okumuştum, şu an tam hatırlamıyorum. Yakıtı 12 litre kadar diye söylemişlerdi yani fazla.

50/50 ağırlık dağılımı ve arkadan itişle beraber kullanımı ve yol tutuşunun çok güzel olduğunu söylemişlerdi.
  • Şeffaf stoplu olan 2002-2003 316'larda triger zinciri sente problemi var. 150 TL gibi bir rakama ek bir parça takıyorlar. 2003'ün 2. yarısı bu problem çözüldü (kırmızı stoplu modellerde). 318ti 325ti gibi modellerde böyle bir hata mevcut değil. Zamanında Borusan'da birçok araca sandık motor takıldı garanti süresi içindeyken.

Bakımlı bir araç olursa ve daha önceki sahipleri sürekli sıfır çizen manyaklar değilse pek masraf çıkaracağını sanmam. Zaten motor, elektrik aksam vs parçaları E46'yla aynıdır her yerde orjinalini ve en az 3-4 tane farklı yan sanayi markasını bulabilirsiniz.

Ayrıca tavsiyem M paket alın çünkü M paket olmayanlar bence çok çirkin duruyor. 2. el olarak da M paket dışındakileri kolay kolay satamazsınız. Ek olarak mercekli xenon ve deri koltuk olursa daha iyi olur. İlanlarda bu şekilde muhtemelen birkaç araç vardır en fazla.

Ben bundan 6-7 sene önce kısa bir süre kullandım ve askere gideceğim için satmak zorunda kaldım. O zaman için performans dışında gayet keyifli bir araçtı. Kırmızı deri koltuklara sahipti ve konsolu da kırmızıydı. Bugün o aracı bulsam tekrar satın alıp garajıma koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 13 Temmuz 2013; 15:19:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

ben o araca bmw demiyorum

Niçin acaba tip olarak mi performans bakimindan mi yoksa ikisi de mi

• quote:

Orijinalden alıntı: KubilayA

Kullanma fırsatım olmadı, duyduklarımı yazacağım.

Ben M paket olanlarını çok beğeniyorum ki bir aralar çok araştırmıştım. 2002 modellerde kronik arıza var gibi bişeyler okumuştum, şu an tam hatırlamıyorum. Yakıtı 12 litre kadar diye söylemişlerdi yani fazla.

50/50 ağırlık dağılımı ve arkadan itişle beraber kullanımı ve yol tutuşunun çok güzel olduğunu söylemişlerdi.

Evet m paketler cok hos. Şık duruyor ama o parayı hak edıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: FX35

Şeffaf stoplu olan 2002-2003 316'larda triger zinciri sente problemi var. 150 TL gibi bir rakama ek bir parça takıyorlar. 2003'ün 2. yarısı bu problem çözüldü (kırmızı stoplu modellerde). 318ti 325ti gibi modellerde böyle bir hata mevcut değil. Zamanında Borusan'da birçok araca sandık motor takıldı garanti süresi içindeyken.

Bakımlı bir araç olursa ve daha önceki sahipleri sürekli sıfır çizen manyaklar değilse pek masraf çıkaracağını sanmam. Zaten motor, elektrik aksam vs parçaları E46'yla aynıdır her yerde orjinalini ve en az 3-4 tane farklı yan sanayi markasını bulabilirsiniz.

Ayrıca tavsiyem M paket alın çünkü M paket olmayanlar bence çok çirkin duruyor. 2. el olarak da M paket dışındakileri kolay kolay satamazsınız. Ek olarak mercekli xenon ve deri koltuk olursa daha iyi olur. İlanlarda bu şekilde muhtemelen birkaç araç vardır en fazla.

Ben bundan 6-7 sene önce kısa bir süre kullandım ve askere gideceğim için satmak zorunda kaldım. O zaman için performans dışında gayet keyifli bir araçtı. Kırmızı deri koltuklara sahipti ve konsolu da kırmızıydı. Bugün o aracı bulsam tekrar satın alıp garajıma koyarım.

150tl pek bırsey degılmıs. Yanı parca sıkıntısı cekmem dıyorsunuz. Yol tutusu da cok ıyı denılıyor ama performans?

• Degerlı yorumlarınız ıçın tesekkurler devamını beklıyorum arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: yuksel95

quote:

Ben bu araca 26 bin liraya kadar değer biçmiştim kendi kafamda. Kasko değeri de biraz daha yüksek galiba ama piyasası çok yavaş ve büyük çoğunluk bu aracı sevmiyor. Yani bence 26'dan fazla etmez.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m-teknik-kaza-boya-yok-ozel-siparis-115031195/detay

Bir tek bu araç olursa biraz daha çıkarım ama bu aracın sahibi de fazla pazarlık yapmıyor galiba, bayadır satılıkta duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KubilayA -- 13 Temmuz 2013; 17:59:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yuksel95

quote:

Ben bu araca 26 bin liraya kadar değer biçmiştim kendi kafamda. Kasko değeri de biraz daha yüksek galiba ama piyasası çok yavaş ve büyük çoğunluk bu aracı sevmiyor. Yani bence 26'dan fazla etmez.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m-teknik-kaza-boya-yok-ozel-siparis-115031195/detay

Bir tek bu araç olursa biraz daha çıkarım ama bu aracın sahibi de fazla pazarlık yapmıyor galiba, bayadır satılıkta duruyor.

Bence pazarlık yapmamasından değil, müşteri çıkmamasından satamıyor

Açın konuşun derim,zaten kolay kolay satamaz o arabayı,dedğiniz rakamlar çok bile,rakamı kabul etmesi olası

+ olarak bence mercedes bakın derim,örnek ilanlardaki gibi bir sportcoupe:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-2001-sportcoupe-33778107/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ihtiyactan-satiliktir-sportcoupe-son-tarih-15072013-106489785/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 13 Temmuz 2013; 18:40:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.