Şimdi Ara

BMW 3.16 ti Compact nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2011 model Renault symbol 1.5 dci kullanıcıyım. Aracımı satıp BMW 3.16 ti almayı düşünüyorum. Aracın artılarından eksilerinden bahsedebilirmisiniz. 4 Kişilik bir aileyiz. Araca sadece hafta sonları 4 kişi binmektedir. Arac iç hacim bakımından yeterli gelirmi? Arka koltukların diz mesafeleri nasıl? Şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıca 42.000 km'de olan bir 3.16 ti için 36.000₺ çok yüksek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aile için bence pek kullanışlı değil bu tür modeller. Arkaya inip binmesi mesele bana göre.
  • Cevap için teşekkür ederim. Bu Araçlara verilebilecek maksimum tutar ne kadar Olmalı ?

• Aile için pek olacağını zannetmiyorum. ve bu araçlara 1.6 motor gerçekten olmamış 1.8 ancak idare ediyor.
    Ve ayrıca bende alacakken bi kaç bmw ci ile görüştüm; biz o araçları bmw den saymıyoruz dediler :) epey moralimi bozmuştu.
  • 42000 km???

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

42000 km???

Evet hocam 42.000 KM

• 36 bin tl verilmezmax 30bin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el BMW X3 mü? 0 Tiguan mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdası

36 bin tl verilmezmax 30bin

Araç Sıfır ayarında olduğu için ilgimi çekti. Yoksa aklımda tek kapı bi araç yoktu. Araç tamamiyle orjinal. Boya-değişen yok. Hiç bir şekilde deforme falan olmamış iç aksamı. Arka koltukların poşetlerine kadar hala üstünde duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremmg

quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdası

36 bin tl verilmezmax 30bin

Araç Sıfır ayarında olduğu için ilgimi çekti. Yoksa aklımda tek kapı bi araç yoktu. Araç tamamiyle orjinal. Boya-değişen yok. Hiç bir şekilde deforme falan olmamış iç aksamı. Arka koltukların poşetlerine kadar hala üstünde duruyor.

isterse bayiden çıksın 36 etmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.