Şimdi Ara

Bmw 3.16i m paket estoril blue vs 3.20i ed sportline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
11.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam, uzun zamandır forumun okuyucusuyum. f30, e90 ve f10 konusunu baştan sona okudum.

Şu anda bu iki seçenek üzerine yoğunlaştım.

3.20i ed alırsam dışarıdan m paket yaptırabilirim. 3.16i alırsam motora chip, box yaptırmayı uzun vadede pek sağlıklı bulmuyorum.

içimden bir ses her yer radar, 136 beygirde yeter estorili al çık diyor.

Bir diğer ses orjinal güçlü her zaman iyidir 3.20i ed al, estoril çok dikkat çeker, bu renk bazılarına beni çiz diyor olabilir aklın rahat olsun diyor.

• İki aracıda kullanan biri olarak ( hatta son 5 yıldır kullanmadığım bir tek x3 kaldı) kesinlikle 320 ed diyorum. Ara hızlanma ve son sürat sizin için bir şey ifade ediyorsa. Ancak sadece görüntü derseniz 3.16 m paket süper. Estoril blue olmak zorunda mı? Yani başka renk tercih etme şansınız yok mu?

Son sorum 3.20 ed türkiye paketimi alacaksınız yani line donanım ekletmeden mi?
  • 3.20ed daha mantıklı o fiyatlara aldıgın araç en azından biraz performanslı olsun. Ayrıca satarkende 3.16 ya göre piyasası daha canlı olur diye düşünüyorum
  • Estoril de vazgeçilebilecek gibi değil gerçekten diğer renklerin yanında araca bambaşka bir hava katıyor. Zor tercih.
  • Size tavsiyem 320i ed alin sportline + sunroof olsun ustune se m direksiyon ekletin sonradan 18" m jant ile body kit takarsiniz super olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen estoril 420d gördüm gerçekten ayrı bir dünya
  • 3.20ied opak beyaz alır estroil film ile kaplatırım, çizilse bile boyasına bir şey olmaz hem de koruma gibi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DeepNote kullanıcısına yanıt
    sayın deepnote 3.20i ed, sportline, techno plus ayrıca iki araçta sunrooflu olacaktı.

bmw'nin ed modeline renk ve m paket sınırlaması getirmesi tamamen saçmalık olmuş.

sanırım kızılay beyazı bir ed almaya daha yakınım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

3.20ied opak beyaz alır estroil film ile kaplatırım, çizilse bile boyasına bir şey olmaz hem de koruma gibi olur.

Boyle bir imkan varsa bu daha mantikli. Satmak istediginizde cikartirsiniz kaplamayi.

• araç kaplama hakkında bilgim yok.metal dokusunu, yansıması tutturabilirler mi ? dayanıklılığı nasıldır bilmiyorum.

ayrıca ruhsat değişikliğide yapmak gerekecek

yine de bir araştırmakta yarar var.
  • Dr. Manhattan kullanıcısına yanıt
    Bence çok memnun kalacaksınız, line donanım olmayan ama bi-xenon ve sunroof'lu 3.20 d kiraladım geçen hafta. Yaklaşık 1300 km yol yaptım. Aracı ne zaman kenara çeksem, dönüp dönüp baktım. Yani kızılay beyazı dediniz ama bence çok yakışıyor. Bi-xenon muhakkak alın ama angel eye'da paket içinde geliyor. A unutmadan iç dış ışık paketi de almanızı tavsiye ederim. Zira kiraladığım araçta vardı ve muazzam bir ambiyans oluyor kokpitte. Selamlar
  • Hocam aynı motor sonuçta, birkaç dokunuş ile benzer hatta daha iyi performans almak mümkün. (racechip,ACS)

Ama 3.20iED'nin M olması imkansız, m-direksiyon, döşeme, jantlar, dış vsvs hele estoril blue yok mu :)

BMW aşktır, gönlünüz ne geçiyorsa onu alın ama performans kıstas olmasın.
  • Dr. Manhattan kullanıcısına yanıt
    Hocam neye karar verdiniz bende şu an aynı ikilemdeyim :) @Dr. Manhattan
  • 320 diorum kaplama mantıklı son fiyatlar nedir ?buradada paylaşırmısınız?
  • tapon takınca m paket mi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

3.20ied opak beyaz alır estroil film ile kaplatırım, çizilse bile boyasına bir şey olmaz hem de koruma gibi olur.

Hocam bu nasıl oluyor kaplama işi

• 3 20 i ed de direksiyon titremesi sıkıntısı vardı

• Kırmızı sport line 320 alınır. Jant ve m tamponlarla tamamlanır. Mis gibi binilir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat olarak cok fark varmı aralarında
  • Bana göre motor,aksesuar ve donanımdan daha önemlidir,güç herzaman ayağınızın altında olmalı bence,bu açıdan bakaraak ben 3.20ied tercih ederdim,M jant felan da takmazdım,hernekadar orijinal jantları küçük olsada konfora elverişli jantlardır

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.