Şimdi Ara

Bmw 3.20d sedan sport plus 2012 vs Mazda Rx-8 R3 2011

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi tabi ne saçma bi kıyaslama diceksiniz ama malesef ben bu iki araç arasında kaldım.. benim arabada ilk istediğim şey dış görünüş ikincisi ise performanstır.daha 19 yaşındayım o yüzden spor bi araba istiyorum ve mazda rx-8 çok sıcak geliyo bana hem spor hem görünüm açısından güzel ,performansına zaten dicek pek bişi yok ve sürüş keyfi var ama bmw de prestij olarak, benzin tüketimi olarak fln daha üstün geliyo.. bmw 3.20 nin dış görünmünü pek beğendiğimi söyleyemem açıkcası o yüzden çok kararsızım siz olsanız ikisi arasında hangisini tercih edersiniz? yani farklı bi arabaya sahip olmak istiyorum bi mekana fln gidince hani arabam dikkat çeksin istiyorum..

• farkli istiyosan kimsede olmayan alcaksin al epica bak keyfine millet bakiyor bu ne marka model diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

farkli istiyosan kimsede olmayan alcaksin al epica bak keyfine millet bakiyor bu ne marka model diye

troy reyiz bizi epica'na bindir

• Beklediğiniz cevap sorunuzun içerisinde mevcut.

-"farklı bi arabaya sahip olmak istiyorum bi mekana fln gidince hani arabam dikkat çeksin istiyorum"

-"arabada ilk istediğim şey dış görünüş ikincisi ise performanstır"

Bmw 320d çok iyi bir araç fakat 3 ve 5 serisini görmekten usandım artık.

Ayrıca şunuda belirteyim Bmw de küllük ve çakmak bile opsiyonel.Rx-8'de donanım olarak yok yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KINGHUNAL

quote:

farkli istiyosan kimsede olmayan alcaksin al epica bak keyfine millet bakiyor bu ne marka model diye

eskisehire gelin her turlu 16 eylulde donuyorum onda gore elinizi cabuk tutun

• quote:

quote:

quote:

2000 motor yüz elli beygir epica için heryere gelirim valla :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

yarin chip takicam hayirlisiyla racechip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yarin chip takicam hayirlisiyla racechip

Hayırlı olsun yakışır epica'ya racechip'ten sonra gezeriz Eskişehir'de havamız daha iyi olur :)

• benle ciddi konusuyosan cigerimi ye ama dalga geciyosan kalbimi kiriyosun
  • valla dalga gecmiyorum forumdaki mesajlarımın birazını okuduysan zaten anlarsın. Seni takip ediyorum kaç zamandır mesajların hoşuma gidiyor. Konularda epica tavsiye etmen konunun bombası oluyor :D tavsiye edilecek de bir otomobil 55 binli rakamlara 2 litre dizel beğendiğimde bir araba zaten sadece espri yapıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

valla dalga gecmiyorum forumdaki mesajlarımın birazını okuduysan zaten anlarsın. Seni takip ediyorum kaç zamandır mesajların hoşuma gidiyor. Konularda epica tavsiye etmen konunun bombası oluyor :D tavsiye edilecek de bir otomobil 55 binli rakamlara 2 litre dizel beğendiğimde bir araba zaten sadece espri yapıyorum :)

eyvallah dostum
  • Ne saçma bi kıyaslama
  • hacım sende iş yoksa altında mazda da olsa bmw de olsa boş takılırsın =) ki 3.20d asla alınmaz :D 19 yaşında bir gence gidecek araç scirocco, audi tt gibi araçlar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 8 Eylül 2011; 0:54:02 >
  • rx-8
  •  Bmw 3.20d sedan sport plus 2012 vs Mazda Rx-8 R3 2011
  • Sonucu merakla bekliyorum umarım aldıktan sonra resimleri koyarsınız buraya
  • sayin scharwp;

rica ediyorum bunu hakaret olarak algilamayin ama o 19 yas kafasinin suursuzlugunu ben
    de istiyorum.. boylece hemen gider 2.8i olarak gecen z4lerden bir tane alirdim..

sorunuza gelince;

araca harcayacaginiz para, vergi, servis masaflari ve ikinci el kaybi gibi konular sanirim sizi hic enterese etmiyor.. sizi bu sikici konulardan alip kullanisliliga getirmek istiyorum.. forumdaki degerli bir arkadasimiz wankel motorun nasil kullanilmasi gerektigi konusunda bir yazi yazmisti.. lutfen bulun ve okuyun.. aklimda kalan kisa bir bolumu aktarayim; wankel motor kisa mesafeler icin son derece kullanissiz bir motormus.. evden bakkala arabayla gitmek, yagi isitmadan motora yuklenmek kisa surede sizi yolda birakacak sonuclar dogurabilir.. 3 serisi de kasa degistiriyor bu arada.. ve su an anlamsiz sekilde pahali araclar.. bir iki ay beklerseniz 3 serisi fiyatlari cok daha uygun seviyelere inecektir..
  • Biri yarış arabası diğeri spor araba.
  • Yaptigin kiyaslama biraz tuhaf ama olabilir bugunlerde bende ayni seyleri yasiyorum... Ama bana kalirsa tartismasiz BMW
  • ARKADASLAR BENDE ANKET ACAMADIGIM ICIN SIZE BURADAN SORAYIM SORUMU YENI UYE OLDUM SITEYE BELKIDE ACAMAMISIMDIR YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM...

Butcem max 65 bin tl
    Yasim 23 degerlendirmenizi ona gore yapmanizi rica ediyorum.
    Oncelikle yakitta sorun yasamamak icin daha sonra dizel istiyorum cunku haftalik 400 km yol yapiyorum.
    Yeni ford focus 5 kapi 1.6 dizel titanuim ve yeni jetta 1.6 dizel highline paket arasinda kararsizim. Aslinda golf de dusunuyordum fakat 2012 eylulunde yenisi cikacagindan dolayi degerlendirmeden vazgectim... Volvo s40 da dusunuyordum ama ikinci el piyasasi sorun oldugundan dolayi o aracida eledim...
    Siz bu iki aractan hangisini tercih edersiniz? veya baska arac onerileriniz varmi?(dizel istedigimi goz onune alarak)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.