Şimdi Ara

BMW 3.20ied :( çok yakıyor yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım sıfır BMW 3.20ied dikkatli kullanmama rağmen 12lt yakıyor. Üstelik eco mod'da. Acaba sıfır araç diye mi böyle?
    Fren enerjisi hakkında bilgisi olan kimse var mı, ne işe yarıyor?
    Bende Mercedes E vardı. Yokuş aşağı giderken ayağımı gazdan çekerdim, beni 2km götürürdü.
    Aynı yokuşu 3.20ied ile gittim ayağımı gazdan çektim. Ancak 1km götürdü. Sonrasında tabi gaza basmak gerekiyor. Bu da Yakıt tüketimimi arttırıyor.

• Arac bmw yakacaktir. C 180 de boyle. Seninki az yakiyor. Benim arac 200 km 13.5 lt gosteriyor. Zamanla duser gibi ama. Bu aracin 7.5 8 lt yakacagina inanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk 500km kadar dusmez daha sonra duser eco pro modda 7.5lar gorunur korkacak bisey yok

• Selamlar,

ilk günler benim araçta aynı şekilde yakıyordu. Şu an 7.000KM oldu 9. aydayım. sürekli bayır çıkıp inmeme rağmen ve 19" jant takılı ortalama 9lt görüyorum. jantlarım küçük olsa daha da az yakacağını düşünüyorum fakat sonuçta BMW çokta tasarruf beklememek lazım :) ama için rahat olsun düşecektir.
  • benim aracım 4500 kmde 14 litre yakıt tüketimim var şehir içinde.
  • İlk günler benimde öyleydi 12 litre civarı eco da ama zaman geçti aracım 8 bin km ye geldi şuan sport-comfort normal basarak kullanımım 9.1 litre bence bu 9 litre size göre kabul edilebilirse bu dur aracınız ama fazlaysa yapacak birşey yok çünkü araç bu

• motoru yenı oldugu ıcın sehır ıcı tabıkı yakar bu bmw de olunca zamanla duser ama oda 7-8 lıtre arası olabılır gulu seven dıkenıne katlanacak derler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.