Şimdi Ara

Bmw 3 serisine harman kardon montajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar audi a4 bang&olufsen dinlemiştik bayılmıştım sesine 3 serisine harman kardon montajı düşünüyorum deneyen arkadaşlar varmı nasıl olur tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz?

• Harman kardon montajı nasıl our bilememde, harman kardon bir torpido üatünde yeri, arka kapılarda fazladan kolon yerleri filan açılması gerekiyor herhalde, orjinalinde öyle. Sonradan nasıl olur bu işlem bilemedim.

• cellman406 C kullanıcısına yanıt
    Onuda bilmiyorum araç hi-fi sistemleri için tuning dükkanları var ama oralarda bulunurmu bilmiyorum

• ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Tabi haliyle montaj için yer açmaları gerekiyor

• borusan da yada tecrübeli, bilindik araç modifiye markalarında güzel işler çıkartılabilir ancak öncesinde borusan otoya uğrayıp fikir almakta yarar var ne kadar sağlıklı olacağı açısından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ona büyük miktar para biçip bide memnun olmamak var :) araç için en iyi surround sistem ve fiyat olarak en uygun sistem hangisi acep

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer A-A6-J Anfi nasıldır???
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hüseyinaydn kullanıcısına yanıt
    O yüzden diyorum görüşmek lazım diye, araç içi ses konusunda pek merakım yok ama bose, harman kardon dünyaca bilindik yer edinmiş bu yönleriyle bmw gibi bir çok değerli üreticinin opsiyonlarına girmiş donanımlar mutlaka farkı olacaktır lakin ben opsiyono larak alırdım ancak sonradan monte ettirmezdim şahsen ancak bmw den olur alındıktan sonra herhangi bir problem yaşatacağını sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonradan Harman Kardon eklemek hem işçilik olarak hemde maddi olarak beklenti karşılığı vermeyebilir.
    BMW orjinal sisteminden memnun kalmayıp sonradan takılan ses sistemlerini araştırmış biri olarak hazır sistemlerden birini tercih edebilirsiniz. BMW için tesisat yapan firmalarla bir görüşmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Sonradan Harman Kardon eklemek hem işçilik olarak hemde maddi olarak beklenti karşılığı vermeyebilir.
    BMW orjinal sisteminden memnun kalmayıp sonradan takılan ses sistemlerini araştırmış biri olarak hazır sistemlerden birini tercih edebilirsiniz. BMW için tesisat yapan firmalarla bir görüşmenizi tavsiye ederim.

+1

Orjinal ses sistemine kavusacagim diye bosuna ugras yapmayin bence de. Eger araca uzun zaman binecekseniz, profesyonel bir ses sistemi ayarlayabilirsiniz. Koltukalyi bass taktiranlar falan da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koltuk altlarında orjinalde 2 tane bass var zaten. Ancak kutular 20'lik olmasına rağmen 20'lik bassları üst seviye ses sistemlerinde opsiyon sattılarından koltuk altlarında 16cm basslar var. Şahsi fikrim araçların ses anlamında asıl eksiği tizler. Çünkü araçta tiz sesi verebilecek hoparlör yok kapı hoparlörleri tiz yoksunu çok standart zayıf bir model.
    Bütçeye göre Focal kit kullanılabilir.
    Audio System kitler var.
    Yine Rockford'un BMW hazır kitleri var.
    Yabancı forumlarda övüldüğü için bi ara Almanya'dan MB Quart sistem getirtmeyi bile düşünmüştüm.
    Sonrasında Hertz'in 3 yollu HSK 163 sistemi ve Hertz'in HCP amfisi ile bagajda kocaman bass olmadan, sağdan soldan görünen kablo, amfi vs gibi çıkıntılar olmadan çözdüm.
  • Sağolun arkadaşlar aynen dediğiniz gibi çok aşırı pahalı değeceğinide sanmıyorum .

• ben servise sordum, harman kardon sonradan yapılmıyormuş, istersem hi-fi sistem takılabiliyormuş, vazgeçtim ondan sonra
  • Harman kardn falan hikaye amfiyi koyacaksın pioneer orj komponentleride bir koyacaksın bangır bangır derin bas istiyorsanda sub şart
  • supremum kullanıcısına yanıt
    Supremecigim keske yaptigin bu iyilestirmeyi forumda paylassaydin,kac para harcandi ? Kac saatte montajlandi ? Kac parca kullanildi ?

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Flyer_migcigim uzun detayli bi isti zaten. Konu sahibide vazgecmis. Detaylamaya gerek kalmadi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.