Şimdi Ara

BMW 320 --- SuperB, Passat , 508, C5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, önümüzdeki 1 ay içerisinde bi araç almayı düsünüyoruz 2.el olucak ve dizel bizim niyetimizde BMW 320 var 2010 veya 2011 model uygun bi km bakıyoruz simdi 2 seçenek var bi 2011 model BMW veya 2012 veya 2014 model arası az km yapmış SuperB, Passat , 508, C5 birtanesi kafamız bmw ye gidiyor ama bide size sormak istedim

Aradığım Kriterler : Konfor önceliğim ve tabikide yakıt Siz olsanız ne tercih ederdiniz

Artı olarak sormak istediğim bisi var BMW 320 Diğer emsallerine göre yakıtı daha iyi diyorlar doğrumu birde su önceden beri laf vardır BMW VOLVO MOtorları iyi kullanırlarsa evlediyelik gibi bu tip araba kullananlar bilirler BMW motoru nasıldır...

• BMW'ye gitsin derim.Bütçe tam olarak ne kadar yazarsanız önerebiliriz mesela.
    Volvo S60 eklenebilir gibi geldi bunların arasına.
  • Bütcem Max. 85 bin civarına çıkabiliyorum aslında 520 lere baktım ama 2008 modelden yukarısı yok bilimyorum daha önce BMW kullanıcısı olmadıgımdan tam bi fikrim yok açıkcası
  • 5.20den başkası yalan usta. 2008 olsa bile bunlardan daha iyidir bence. Ha bunların arasındanda superbnin iyi olduğunu söylüyorlar. Passat - Superb arasında kalın bence
  • hocam açıkca demem gerekirse diğerlerinden birtek SuperB var ama bi 2011 model 320 birde 2008 model 520 var 2008 biraz fazla km lerde var 140 bin civarı açıkcası BMW motorunu bilmiyorum ne kadar gider birde elimde kalsın istemem gönlümden BMW geçiyor açıkcası
  • Bmw kullanmadım ama kullananların dediği şu şekilde. Bakımı düzenli yapılan bmwden kolay kolay sorun çıkmaz. Bakımlı bir araba da kendini belli eder diye düşünüyorum ben. Alacakmış gibi kendim araştırırım bazen. 5.20ler çok güzel araç. Birkere segmenti farklı diğerlerinden. 100bin 150bin bence çok sorun değil. Bakımı güzelce yapılmışsa.. Kendi açımdan yani param olsa diğerlerimi bumu dersem 5 serisi daha yatkın geliyor kulağa. 3 serisi ise hani oyuncak araba gibi sanki. e46 kasası güzeldi ondan sorası hoş değil.
  • Doğru diyorsun ustad peki sende tip olarak bi kenara atmak gerekırse 320 ile 520 arasında ne gibi farklılıklar var ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A3-civic-308
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmgranit

Doğru diyorsun ustad peki sende tip olarak bi kenara atmak gerekırse 320 ile 520 arasında ne gibi farklılıklar var ...

Aile nüfusunuz fazla değil ise ve yaşınızda genç ise 3.20 den şaşmayın.

5.20 sınıf farkından ve konfordan diğer araçlarda bir hayli üstün olsada araç eski kasa olacak ve park sorunu yaşatacak.

Eski kasa ile yeni kasa arasında dağlar kadar fark var 5.20 ' nin.
  • 3 serisi diğerine göre daha ufak. Performans olarak pek tatmin edici olmadığı söyleniyor. Gönül isterdiki kullanıpda yorum yapayım ama yok işte Ha bide 5 serisi olmazsa c180de olabilir niye olmasınki
  • onun dizelleri el tutmuyor kardesim ya
  • bgs0 kullanıcısına yanıt
    nüfüs orta halli diyelim pekı ustad hanı nasıl diyim konfor olarakdan 320 ile 520 arasında fark varmıdır tmm uzunluk ve tip olarak var peki diğerleri konfor vs.
  • valla herkes bmw demiş ama hiç biri bilmiyor. 1 önçeliğim konfor demişssin bmw da bulamayacagın tek şey, run flat(patlamayan) lastikler her çukuru hissetirir, 100 km den sonrada özellikle 3 serisi içeri çokses alır. konfor denince aklına hep mercedes gelsin c180 makyajlı kasa al. 85 e çok rahatbulursun. Sonrada bana dua et. Sırf hayır duası için yazdım:)
  • grandfather_H G kullanıcısına yanıt
    eyvallah ustam saolasın ama nette baktımda c180 bulamadım dizel olarak acıkcası
  • akmgranit kullanıcısına yanıt
    illaki dizel olçaksa s60 illaki, hem konfor hemde yakıt ekonomisi sağlar. c180 turbo benzinli ama şunu diyeyim 2 litre motorun vergsinide düşünmek lazım
  • grandfather_H G kullanıcısına yanıt
    hocam sahsen hiç volvo aklımızda yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.