Şimdi Ara

bmw 320d bmw 320ied 320cd c250 kararsızlık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    uzun süredir forumları takip ediyorum ilgili modellere ait hemen hemen tüm konuları okudum diyebilirim her okuduğum forumda aklım bir kez daha karıştı. fikirlerinizi almak istiyorum
    ikinci el araç alacağım öncelikle ve limitim 110.000 TL olacak max

2012 model E90 320d navi sunroof m paket(iç dış) 3 serisi tahmini araç km si 30.000
    2009-2008 3 serisi cabrio dizel (navigasyon olmayabilir) tahmini araç km si 70.000
    2010-2011 3 serisi coupe dizel (navigasyon olmayabilir) tahmini araç km si 70.000
    2013 F30 320i ed benzinli 1.6 170hp tahmini araç km si 15.000
    2013 f30 316i M paket 136 hp tahmini araç km si 15.000
    2011 mercedes C250 coupe 1.8 204 hp tahmini araç km si 40.000
    arkadaşlar bu araçlar arasında gidip geliyorum
    yıllık yapacağım km 10-14 bin km arasında olacaktır.

f30 320i ed alırsam eğer dış m paket yaptırmak zorunda kalabilirim ek masraf olacak ancak diğer modellerde ekstra bir şey yapmayı düşünmüyorum.

fikirlerinizi alabilir miyim? artıları eksileri tercihleriniz ne olurdu bunlar arasında. yıllık bakımlar yol tutuş görünüm performans hepsini düşünerek cevapları alabilirsem :)

teşekkürler.

• Tanıdığından almayacaksın en az km de olanı al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F30 M paket 316i şiddetle tavsiye edilir!
     bmw 320d bmw 320ied 320cd c250 kararsızlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 32.adam -- 8 Ekim 2014; 20:49:21 >
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    tanıdık olmayacak sahibinden üzerinden ilanlara bakarak gidip araştırarak alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scream0526

tanıdık olmayacak sahibinden üzerinden ilanlara bakarak gidip araştırarak alacağım.

En azından 70-80 km Üzerindeki alternatifler için bir tanıdık vasıtası iyi olur. Bu listede 320ied sportline ve biraz donanımlı oluyorsa ve 110 liraya alabiliyorsanız iyi fikir. E90 için Bahsettiğiniz km de araç biraz zor olabilir. Sonuçta 3 yıl oldu.

• ridleyscott kullanıcısına yanıt
    sportline donanım 115 altına bulamıyorum maalesef
    bir iki lokal boyalı e90 araçlar bulunabiliyor aslında
  • quote:

ridleyscott un dediği gibi 0 kadar düşük km e90 bulmak zor. lokal boya dediklerine bakmayın tırın altından pert arabayı çıkarıp 90 milyar hasarlı arabaya lokal boya diyorlar.
    benim tavsiyem bmw alacaksanız borusanın garantili 2.ellerine bakın, siz aracı kaç yaşında veya km de alırsanız alın 2 sene garanti veriyorlar. (ben 2012 de aldığımda böyleydi)
    sırf görünüş için f30 3.16i almazdım ben 136 beygir ne kadar yeterli olabilir.
  • quote:

2012 model M paket dediğiniz araçların içi M değildir, sport plus donanımıdır ve spor koltuk,siyah tavan mevcut değildir, döşemeler de sensatectir.
    M paket diye diye M paket yaptılar o araçları Ama güzel donanımdır E90 için yine de, şekil olarak eksiği yok.

Bu kadar az kilometre yapacaksanız, benzinli F30 güzel tercih olur. İşin keyfindeyim, ikinci eli, benzini falan dert değil derseniz C coupe de olabilir. Onun da makyajsız olanın içi pek birşeye benzemiyor ama.

Cabrio konusu ayrı bir konu tamamen. Alacak olsam benzinlisini alırım. Yavaş olur, biraz yakar ama en azından sesi düzgün olur, fiyatı da daha mantıklı olur.
    Zaten derdiniz performans ise, cabrio konusuna hiç girmemek lazım. Hem ağırlık hem esnemezlik nedeniyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 9 Ekim 2014; 10:45:10 >

• erciftci E kullanıcısına yanıt
    E90 spor koltuklu m paket navi buldum ancak lokal boyası mevcut diğer arkadaşın dediği gibi durum pertte olabilir :)
    c coupe makyajlı versiyon olacak en azından bulduklarım o şekilde
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-hatasiz-3.20d-m-paket-ozel-siparis-full-plusfull-179866514/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum 4 model arasında avantajlar dezavantajlar
    ayrıca ilandaki araç için bilginiz var mıdır?
  • İlandaki aracı boşverin. F30 M paket tavsiye ederim. Fabrika çıkışı m alın. Araçla oynamayın. Hayırlı olsun.

• Mercedes dışında hangisini alırsanız alın

• Sen bu arabalardan hic birine binmemissin arkadasim sen git her birini bir gunlugune kirala aksama kadar bin ondan sonra fikir sahibi ol seceneklerinin arasinda ben hicbir baglanti goremedim gidip 117e eski kasa 320d almaktan falan bahsediyorsun sifir Mpaket f30 estoril 316i 128bin tl iken. Birde benim anlamadigim yilda kac km yapiyorsunuzda dizel arac alma hevesindesiniz!!!

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-hatasiz-3.20d-m-paket-ozel-siparis-full-plusfull-179866514/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum 4 model arasında avantajlar dezavantajlar
    ayrıca ilandaki araç için bilginiz var mıdır?

Spor koltukları boşverip aynı fiyata hiç hasarsız olanı alabilirsiniz. Sensatec deri olur yine.

F30 316i ile bu 320d konusu tamamı ile tercih meselesi. Biri çok yakar az gider yeni kasadır. Diğeri az yakar çok gider eski kasadır. Ben mesela arabamı kafa kafaya sıfır f30 M paket ile değişmem kesinlikle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.