< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bmw 418i hararet sorunu
-
-
Herhangi bir su kaçağıda bugüne kadar mevcut değildi dipnot
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
su kaynattıysa conta muhtemelen yanmıştır. en kısa zamanda kontrol ettirin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Devirdaim sıkıntısı gibi anlattiginiz herşey bunu işaret ediyor geçmiş olsun conta yanmamistir umarim
İNŞALLAH DEVİRDAİM ARIZASIDIR. YOKSA CONTA ARIZASI GİBİ DURUYOR..
-
Bilmiyorum inanın araç su kaynattıktan sonra contanın yanmış olması ayrı konu ama benim takıldığım. Bu problemin neden ortaya çıktığı. Aynı anda suyumun ısınıp, kaloriferimden sıcak havanın gelmemesi. Umarımki contayada zarar vermemiştir.
GENELDE KALORİFERDEN SICAK HAVA VERMEMESİNİN EN BÜYÜK SORUMLUSU CONTA. O YÜZDEN BU ARACI KULLANMAYIP ACİLEN SERVİSE ÇEKİN ARACINIZI.. ARACINIZI KONTROL ETTİRİN. UMARIM DEVİRDAİMLE KURTARIRSINIZ.
-
Sigortalarıda kontrol ettirin. Benimde basıma geldi bu tarz bir durum. Arac bmw degil hyundai ama servise cektirdim fan sigortası yandığı için fan calısmıyormus. Bazen cok buyuk diye dusundugunuz sorun ufacık cıkabiliyor.
-
Merhabalar öncelikle. Bende bundan şüpheleniyorum ufacık bir elektronik sensör soket sigorta gibi bir sıkıntı için aracı kurcalatmaktan çekiniyorum. Fan çalışıyor. Ama acaba başka bir soket vb birşey olabilirmi?
İnş conta değildir. Nice f30 lar harcandı bu conta muhabbetine. Geçmiş olsun
Tahminen conta değil, inşallah değildir. Benzer bir olay bizim E200 de başımıza geldi Devirdaim pompası ve termostat arızalı çıktı. Termostat devirdaim pompasına motorun ısındığını iletemediği için pompa devreye girmiyor hararet hemen uçuyor. En azından bizim başımıza gelen arıza buydu araçlar farklı fakat araçla yaşadıklarımız birebir aynı bir baktırın derim.
Benzer şikayet 6-7 ay önce c180 aracımda benim de başıma geldi.Devirdaim pompası değişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalorifer uflemiyor dediğin an zaten belli ediyor, devirdaim ya düzgün çalışmıyor ya da kitlemiş olabilir, kötü ihtimal ise contayi yakmış. iyi bir servis usta bulup baktırın, söküp degistirin gerekiyorsa termostat ve soketlerle beraber.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüpten dolayi olamaz mi ? Benim lpg regulatorune giden hortum yarilmis hava yapmisti sistem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devirdaim en son ne zaman değişti?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Of The Birds -- 23 Nisan 2023; 20:9:52 >
Ben aracı alalı 3.000 km civarı oldu ne zaman değişti bilmiyorum yada değiştimi onuda bilmiyorum.
Devirdaim gibi duruyor ama siz yinede servise çektirip her şeyine baktırın
Hocam araç çok güzel yanlız o motor bela bilginiz olsun turbo çatlatır katalizör bozar aşırı ısınır vs vs şuanki sorununuza gelecek olursak yüksek ihtimal devirdaim ve termostat arızası gibi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Devirdaim sıkıntısı gibi anlattiginiz herşey bunu işaret ediyor geçmiş olsun conta yanmamistir umarim
|
su kaynattıysa conta muhtemelen yanmıştır. en kısa zamanda kontrol ettirin
|
GENELDE KALORİFERDEN SICAK HAVA VERMEMESİNİN EN BÜYÜK SORUMLUSU CONTA. O YÜZDEN BU ARACI KULLANMAYIP ACİLEN SERVİSE ÇEKİN ARACINIZI.. ARACINIZI KONTROL ETTİRİN. UMARIM DEVİRDAİMLE KURTARIRSINIZ. |
turbo çatlatması eğer bmw onaylı antfriz kullanılmazsa oluyor. 2. n13 lerden sonra kronik sorunu olmayan nadir bmw motorlarından. okuduğunuzla yetinmeyin araştırın.
|
Benzer içerikler
- dct şanzıman nasıl kullanılır
- arabanın 90 km hızı ile otobüsün 90 i aynı mıdır
- dsg titreme sorunu
- citroen c4
- kz1 çarpma nedir
- byd han 2025
- ford puma gen e
- volvo elektrikli jeep
- ssangyong torres teknik özellikleri
- yeni skoda kodiaq
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X