Şimdi Ara

BMW 520 İA lar yakıtı hakkında bilgi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 97 98 99 520 i bmw şehir içi ve dışı yakıtlarını bilen arkadaşlar bilgi lütfen

• benim teyze oglunda 97 320i otomatik vardı 520i ile aynı motoru kullanıyor valla uzun yolda 160 ytl lık benzinle 750 km yaptı sehir icindede 10 lt civarında yakıyordu 520i biraz daha agır oldugu icin 1 lt falan fazla yakar sanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemy32tr

benim teyze oglunda 97 320i otomatik vardı 520i ile aynı motoru kullanıyor valla uzun yolda 160 ytl lık benzinle 750 km yaptı sehir icindede 10 lt civarında yakıyordu 520i biraz daha agır oldugu icin 1 lt falan fazla yakar sanıyorum

az kullanacaksan al ve konforun tadına var derim. bendeki c3 100 ytl lik yakıtla 1100 km gidiyor ama bmw nin tadı ayrıdır hatta hız zevki için almıyorsan bi de tüp taktır derim kullanırsın canafar gibi
  • aynen katılıyorum...

Temiz 528 İA aranıyorrr
  • abi bu arabalar deli yakıyo.komsuda mondeo dizel vardı sattı 2001 520ia aldı.executive midir nedr işte o modeli.araç çok şık duruyo.ama 6silindir basınca falan manyak yiyodu.eski mondeosunun 3katı yakıyodu.3ayda sattı.ama konfor çok iyi tabiki.30000 euro param osaydı alırdım hemen araç daha 60.000 deydi.alıp hemen lpg taktırırdım ben sıralı sistem sona keyifle kullanırdım walla
  • komşumuzda 97 e200k vardı normal kullanımda 100km de 13civarı yakıodu 5.20 de +- 1 dir
  • kardes bende 520 ia var sehir icinde 340.000 lira yakio ama basarsan uzun yolda da 90 ni gecmezsen 275.000 lira falan yakio ama konforuna bise diyemem yakit biraz fazla oda kasa agir basio onun icinde benzine dayanio...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AHANDA BULDUM SANA HEMDE HARİKA 5,28 SÜPER....

ADAMIN DEDİĞİNE GÖRE 5,20 LERLE AYNI YAKIYORMUŞ

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/ADDETAIL.DoIt?AdId=1194153

E-39 TRİPTRONİC VİTES,PAKET 8,TELEFON,FONKSİYONEL DİREKSİYON,KATLANIR VE ELEKTROSTATİK AYNALAR,XENON FARLAR,CROM LİNE,CAM SUNROOF,6´LI CD ÇALAR VE MÜZİK SİSTEMİ,ELEKTRİKLİ PERDE,GUNEŞ KIRICI CAMLAR,17 İNCH EKSTRA BMW JANT VE YENİ LASTİKLER,MONTANA DERİ KOLTUKLAR,YOL BİLİGİSAYARI,BMW ALARM VE TAM KİTLEME,HIZ SABİTLEYECİ,DİJİTAL KLİMA,İSTENİLEN SAATİ KURARAK KALORİFERİ SICAK VEYA SOĞUK ÇALIŞTIRMA(TERMAL SİSTEMİ),ABS,ASC,8 AİRBAG,KARARAN AYNA,İÇ RENK TABA KOLTUKLARDA ÇİZİK YOK,FULL,VS..,YENİ TİP ANGEL FARLAR VE YENİ TİP STOPLAR.FREN DİSKLERİ,BALATALAR VE AĞIR BAKIMI YAPILDI SERVİS BAKIMLI VE BAKIM FATURALI,5.20 İLE KM.DE AYNI BENZİNİ YAKIYOR,BORUSAN ÇIKIŞLI

quote:

Orjinalden alıntı: hekimoglu

aynen katılıyorum...

Temiz 528 İA aranıyorrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babatolia -- 27 Nisan 2006; 17:22:19 >

• way anasını ne güzel arabamış bu bee cok yol yapmış olmasa warya pofff moralim bozuldu aq
  • linkteki araba 98 model araba ama 2001 görünümlü heralde..gerçekten çok şekilli duruyor..
  • offf bea..
    mukemmel alet yaw..
    zaten bmwnin o kasası efsane.. bunuda 28 milyara rahat alırsın çok çok iyi fiyat
  • 124 bin km çokmu???
  • BEN DE ROVER 620 Sİ VAR. 2000 CC HONDA MOTOR.
    KIYAS YAPABİLMEN İÇİN, YAKIT TÜKETİMİNİ YAZIYORUM.
    ŞEHİRDIŞI YOLDA 100 KM SABİT HIZDA 7.1-7.2 LT...
    ŞEHİRİÇİ NORMAL KULLANIMDA, 13 LT, ÇOK KISA MESAFELERDE KULLANIMDA 14-15 LT YAKIYORUM...
    ÖLÇÜMLERİ DEPO FULLEME YÖNTEMİYLE YAPIYORUM...

quote:

Orjinalden alıntı: DIORGE

97 98 99 520 i bmw şehir içi ve dışı yakıtlarını bilen arkadaşlar bilgi lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverci -- 27 Nisan 2006; 19:53:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeaDMasH

way anasını ne güzel arabamış bu bee cok yol yapmış olmasa warya pofff moralim bozuldu aq

8 yaşındaki bir araç için 124 bin çok makul. Yılda ortalama 15 bin km yapmış. Bakımlıysa ve kazası yoksa tadını çıkara çıkara kullanırsın en az bir o kadar daha.
  • bende 97 320ia var,113000kmde şehiriçi ortalama 9-10lt,şehir dışında 7-8lt yakıyor.ama gaza yüklendiğiniz an hiç acımıyor benzine.
  • yazmayı unutmuşum benim arabam en iyi performansı ve en az yakıt tüketimini total excelium 97 oktan ile gösterdi.bp ultimate de kullandım 4 depo,ondan öncede hep 95 kurşunsuz kullanıyordum ama 3 depodur total 97 oktan kullanıyorum.
  • Bizim 97 model Bmw vardı ben lise 1 e gidiyodum o zaman kullamak nasip olmadı ama yol bilgisayarını sürekli kurcalayıp bakıyodum orda hala aklımda o değerler hele bide bizim memleketin yolları rezil ama o arabanın içinde sanki havada gidiyoduk hele uzun yolda içinde canım sıkılıyodu hiç ses almıyo içine bilsek 10 litreyi geçmez yine alırız valla

Şehir dışı 11.1
    Şehir içi 13.4

not:araba manuel şanzımandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedda -- 28 Nisan 2006; 0:01:53 >
  • sagol arkadaş ama 275 şehir dışı çok degilmi
  • sagolan arkadaşlar ilgi ve alakanıza bendede clio var eger bilgi isterseniz veririm
  • sıradan bir 2.0 benzinli alsanız örneğin mondeo gibi, oda en azından 12 yakıyor şehir içinde karma kullanımda... Yani aslında yaktığı çok diil. benzin pahalı be arkadaşım...
    bizdede vardı 98 5.20 daha önce hekimoğlu hocamın açtığı topicte tüm bildiklerimi anlatmıştım o yüzden birdaha yazamıyacağım... search özelliğini kullanırsanız ulaşabilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.