Şimdi Ara

BMW 520d vs MERCEDES E220CDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu iki araç arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi yanıtlarınızı bekliyorum

• Şahsi fikrimi soylemem gerekırse. Eger araçtan performans bekliyorsam BMW konfor arıyorsam Mercedeces, İkisini aynı anda sunabilecek bir araç yoktur. Spor araç konfordan ödün vermek zorundadır herzaman için. 5.20d çok spor bir sürüş vaadetmediğinden enazından konfor olsun der E220 alırdım. Hemde bir BMW kullanıcısı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceramony

Şahsi fikrimi soylemem gerekırse. Eger araçtan performans bekliyorsam BMW konfor arıyorsam Mercedeces, İkisini aynı anda sunabilecek bir araç yoktur. Spor araç konfordan ödün vermek zorundadır herzaman için. 5.20d çok spor bir sürüş vaadetmediğinden enazından konfor olsun der E220 alırdım. Hemde bir BMW kullanıcısı olarak.
    Ben bmw 5 diyorum daha sportif motoru mercedesten kat kat üstün ve vergisi düşük birde M paket oldumu tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passione

Ben bmw 5 diyorum daha sportif motoru mercedesten kat kat üstün ve vergisi düşük birde M paket oldumu tadından yenmez.

Alıntıları Göster
    ben her türlü bmw derim.mersoya göre çok seri ve daha iyi yol tutar.tabi mersonunda sağlamlığı kalitesi işçiliği konforu imajı tartışılmaz mükemmel.

ikiside süper ya hangisini alırsan al pişman olmazsın ama bence bmw.(yaşım genç ondan olabilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passione

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Passione

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 6 Kasım 2008; 19:44:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orjinalden alıntı: Passione

Alıntıları Göster
    Bmw motoru öncelikle cok daha iyi Mercedesten hem daha az yakt tüketiyor hem daha performanslı motoru var BMW nin tabi yol tutuş sprtiflik kavramlarıylada önde bmw kalsın kenarda konfruymus oda mercedese

• quote:

Orijinalden alıntı: CızzGraa

Bmw motoru öncelikle cok daha iyi Mercedesten hem daha az yakt tüketiyor hem daha performanslı motoru var BMW nin tabi yol tutuş sprtiflik kavramlarıylada önde bmw kalsın kenarda konfruymus oda mercedese

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CızzGraa

Motor konusunda mercedes motorları daha uzun ömürlüdür ama gerisine katılıyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodömizer

quote:

Motor konusunda mercedes motorları daha uzun ömürlüdür ama gerisine katılıyorum..

Alıntıları Göster
    Dostum ne ömrü ya 400 bin km mi yapıcan bu araçlarla en fazla yapıcagın 100-200-250 bin km motoru değerlendirirken bu km standartları arasında değerlendirin derim sonucta ikinci el 200-300 bin kmde araç alınmıyr

mercedes e serisi tasarımı basta itici , binenleri ise ayrı itici kim ne derse desin sahsi düşüncem kimseyi ilgilendirmez,kısaca BMW BMW okadar

• quote:

Orijinalden alıntı: CızzGraa

Dostum ne ömrü ya 400 bin km mi yapıcan bu araçlarla en fazla yapıcagın 100-200-250 bin km motoru değerlendirirken bu km standartları arasında değerlendirin derim sonucta ikinci el 200-300 bin kmde araç alınmıyr

mercedes e serisi tasarımı basta itici , binenleri ise ayrı itici kim ne derse desin sahsi düşüncem kimseyi ilgilendirmez,kısaca BMW BMW okadar

Alıntıları Göster
    quote:

bmw motorları daha performanslı olduğu için daha çok zorlanmıştır bunun için motor ömrü daha kısadır mercedesten demek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sodömizer

quote:

bmw motorları daha performanslı olduğu için daha çok zorlanmıştır bunun için motor ömrü daha kısadır mercedesten demek istedim

Alıntıları Göster
    Yahu arkadaş, Mercedes hakkında bilmeyen konuşmasın artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyfülislam

Yahu arkadaş, Mercedes hakkında bilmeyen konuşmasın artık

Alıntıları Göster
    E220 CDİ lar 800.000 i rahat görüyomuş bakımlarını hiç aksatmazsan ve otomatikte kullanırsan bence çok önemli bi konu sıfırına gücüm yetmiyosa ve bu konforu yaşamak istiyorsam 350.000 de ki bir mercedesi alırım
    Maddi sıkıntım yoksa Direk Sıfır BMW alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammedda

E220 CDİ lar 800.000 i rahat görüyomuş bakımlarını hiç aksatmazsan ve otomatikte kullanırsan bence çok önemli bi konu sıfırına gücüm yetmiyosa ve bu konforu yaşamak istiyorsam 350.000 de ki bir mercedesi alırım

Alıntıları Göster
    mercedesi severim ama bu bmw 5 kasanında hastasıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

mercedesi severim ama bu bmw 5 kasanında hastasıyım

Alıntıları Göster
    Dizel de bmw nin daha üstün olduğunu düşünüyorum.Tipiyle, yol tutuşuyla bmw derim.Benzinliler arasında kalsan yine bmw derdim orası da ayrı. Seneye e serisi yenileniyor bu da bmw dememde ayrı bir etken.Sonuçta ikiside kendisini kanıtlamış markalar bmw ye binsen merso yu aramazsın, merso ya binsen bmw yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling

Dizel de bmw nin daha üstün olduğunu düşünüyorum.Tipiyle, yol tutuşuyla bmw derim.Benzinliler arasında kalsan yine bmw derdim orası da ayrı. Seneye e serisi yenileniyor bu da bmw dememde ayrı bir etken.Sonuçta ikiside kendisini kanıtlamış markalar bmw ye binsen merso yu aramazsın, merso ya binsen bmw yi.

Alıntıları Göster
    520 dizel e bindim arac gercekten cok performanslı ,benzinlisiden bile . ama bu serinin içinde kullanılan malzemler hosuma gitmedi ben olsam bmw tercih ederdim ama e serisinin içi daha kalite kesinlikle . ayrıca mercedesin 2200 cc secmesinin sebebi muhtemelen daha dayanıklı olması içindir . ama bmw havası başka

• quote:

Orijinalden alıntı: selim82

520 dizel e bindim arac gercekten cok performanslı ,benzinlisiden bile . ama bu serinin içinde kullanılan malzemler hosuma gitmedi ben olsam bmw tercih ederdim ama e serisinin içi daha kalite kesinlikle . ayrıca mercedesin 2200 cc secmesinin sebebi muhtemelen daha dayanıklı olması içindir . ama bmw havası başka

Alıntıları Göster
    iki araçta kasa değiştiriyor eğer sıfır alınacaksa beklemekte fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: mikebibby

Alıntıları Göster
    Yaşım geçkin değil ama her halükarda Mercedes derim. Ödediğiniz paranın hakkını geri veren bir araçtır. Nazik değildir, sağlamdır. İnce işçiliği, malzeme kalitesi üstündür. İkinci el değeri de daha yüsektir. Ancak bu, bir araçta ne aradığınıza da bağlı. Ben sağlamlık, güvenlik ve konforu önde tuttuğum için Mercedes derim. Sizin ilk tercihiniz sportiflik ise zaten BMW tek seçenek demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikebibby

Alıntıları Göster
    5.20 d nin m paket olursa tadından yenmiceni düşünüyorum...
    ama mercedeste çok güzel bir seçenek...

aslında bizim söyleyeceğimiz birşey yok
    2 side harika E sınıfı araçlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 7 Kasım 2008; 13:13:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

5.20 d nin m paket olursa tadından yenmiceni düşünüyorum...
    ama mercedeste çok güzel bir seçenek...

aslında bizim söyleyeceğimiz birşey yok
    2 side harika E sınıfı araçlar...

Alıntıları Göster
    520 D derim ben Whisper911'da dediği gibi M paket olursa aynen tadından yinmez

he dersen ki bana konfor lazım fazla sportif ve sürat bana gelmez o zmn da mercedes derim..aslına hemen hemen her ikiside aynı klasman arabalar ama birisi daha spor birrisi daha ağar başlı

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirtngl

520 D derim ben Whisper911'da dediği gibi M paket olursa aynen tadından yinmez

he dersen ki bana konfor lazım fazla sportif ve sürat bana gelmez o zmn da mercedes derim..aslına hemen hemen her ikiside aynı klasman arabalar ama birisi daha spor birrisi daha ağar başlı

Alıntıları Göster
    5 serisi çok şekil duruo bende 5 serisi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammedda

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

Yazınızın içeriğinde gerekli yerde virgülleri , gerektiği yerde noktaları , gerekli yerde kelime eklemelerini , gerektiği yerde kelime çıkarmalarını yaparsanız belki yazınızdan birşey anlayabiliriz .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.