Şimdi Ara

BMW 520i - 1600cc 170 hp YAKIT VERİLERİ (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
17
Favori
170.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortalama suratiniz dusuk, olağan denilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selam, bir sorun var cozemedik. Aracin radyosu calismiyor, sinyal olmasina ragmen hicbir ses gelmiyor. DVD taktim yine ses yok. Ekranda sarkilari caliyormus gibi gosteriyor disariya ses gelmiyor.

Ama mesela usb'den daha once yuklenmis parcalari sorunsuz caliyor. DVD tusuyla ses acmanin yapildigi tusa ayni anda basinca reset veya reboot oldugu soylenmis denedim hicbir farklilik olusmadi ekranda.

Bir fikriniz var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ince.hastalik

ho BMW 520i - 1600cc 170 hp YAKIT VERİLERİ
    değerler bu şekilde .

Hocam hangi semtte oturuyorsun bilemiyorum ama tüm yolculuğunuz hep sıkışık trafikte geçiyor gibi. Değerleri sıfırlayıp şöyle TEM'e bi çıkın, Silivri tarafına doğru ortalama 110-120 ile gelin. Eminim değerleriniz epey düşük görünecektir. Silivri'de bir çayımı içersiniz hem de araba hakkında konuşmuş oluruz biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

quote:

Orijinalden alıntı: smartcard

quote:

ho BMW 520i - 1600cc 170 hp YAKIT VERİLERİ
    değerler bu şekilde .

Hocam hangi semtte oturuyorsun bilemiyorum ama tüm yolculuğunuz hep sıkışık trafikte geçiyor gibi. Değerleri sıfırlayıp şöyle TEM'e bi çıkın, Silivri tarafına doğru ortalama 110-120 ile gelin. Eminim değerleriniz epey düşük görünecektir. Silivri'de bir çayımı içersiniz hem de araba hakkında konuşmuş oluruz biraz

Araba az yaksın diye adamı temde mi dolaştırcaksınız ya :D:D:D:D. Kardeş iş yeri yakınsa bide trafikliyse bu değerler normal. Bendede vw cc vardı kışın çalıştırıp 4-5 km sadece yokuş çıkıyordum soğuk motorla o sürüşle bile maksimum 10 yakıyordu. Bu arabanın 12-13 normal çünkü 300 kilo daha ağır bir araç.

Hocam maksat F10 severleri bir araya getirmek

• smartcard kullanıcısına yanıt
    hocam acıbadem atasehir taraflarında araç bazen trafik bazende duz yolda gidiyor eco pro sürekli açık ama hiçbir faydasını göremedim araç zaten gitmiyor 15lt gitmeyen araca harcamakta acıkcası kanıma dokunmaya başladı yazılım düşünüyorum ama ne derece saglıklı olur satarken expertizde beyin açıldıgı belli olurmu bilmiyorum hele ses sistemine diycek hiçbişeyim yok aracı aldıgımda uyuyamamıstım ama beni hayal kırıklıgına ugratıyor acııkcası.hocam silivriye yolum düşerse çayını içmeden dönmem söz
  • aklımda var öyle bi plan arkadasımın e46 3.30xd makinası vardı 16lt'lerde dolasıyordu gitse gam yemem acımam ama 1.4tsı'lar yolda tokatlarken 15lt yakmak akıl işi değil.
  • quote:

aklımda var öyle bi plan arkadasımın e46 3.30xd makinası vardı 16lt'lerde dolasıyordu gitse gam yemem acımam ama 1.4tsı'lar yolda tokatlarken 15lt yakmak akıl işi değil.

Hocam henüz F10 sahibi değilim ama yorumlara bakıldığında sizin araçta başka bir problem buna yol açıyor olabilir. Yani sattığınıza satacağınıza pişman olmayın sonradan. Hoş G30 kasa geliyor ama o yeni kasa hangi fiyatla gelir bilemiyorum tabii. Dediğim gibi şu ortalamayı bir sıfırlayıp boş yolda 110-120 ile bir 15-20 dakika yol alıp ortalamayı öyle bir deneseniz problem var mı yok mu ortaya çıkacak. Ben geçen gün Astra 1.3 CDTI aracımla(ki çok az yaktığıyla hep övünürüm) Mecidiyeköy'den Silivri'ye tam 3 saatte gelebildim ve ortalamam 7.3 litre idi. Normalde 5.0 litrelerde gezen bir adamım.

Diğer yandan ses sisteminin ne kadar kötü olduğu ile ilgili bir video çekebilseniz keşke. Gerçekten merak etmeye başladım, premium bir arabaya ne kadar kötü bir ses sistemi konabilir ki?

• İzmir trafigi 8.9 yakiyor benimki. Eski X1 aracim 9.5 yakiyordu ondan iyi.

• Ankara şehir içi 11-13 litre arası geziniyorum, daha aşağı düşmüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinozkan

Ankara şehir içi 11-13 litre arası geziniyorum, daha aşağı düşmüyor

Bu ağırlıktaki kasada daha aşağı düşmesi mümkün değil..
  • Yeni kasa C180 amg kullanıyordum ortalama 10 lt yakıyordu. Sattım 2015 5.20i premium aldım 9.5 Lt sürekli eco proda aynı düzergahta. Çokta dikkat etmeden kullanırım tassarufa. Aynı düzergahlar şirket aracım fiorino 1.3 multijet dizel ortalamam 8.5 Lt idi. Tartışmaları çok komik buluyorum resmen arabaya 8 silindir chevrolet muamelesi yaplıyor. Bu aracı çok yol yapıyorsan 5.20d ile az yol yapıyorsan E180 le kıyaslarsın lütfen komik araçlarla kıyaslamayın. Bu araç prestij aracıdır.Bmw yeni 5 kasaya binme şansınsın doğmuş motor avantajından; yaptığınız muhabbete bakın arkadaşlar. Benzini bu kadar düşünen bu arabaya binmesin.En azından kalite kitlesi düşmez aracın. Kusura bakmayın

• Öncelikle merhaba 2 gün önce F30 Kasa 320d aracımı sattım F10 520i düşünüyorum.Senede ortalama 35 bin km yapıyorum ve neredeyse hepsi şehiriçinde geçiyor.Bu Araç Hakkı'nda herkes farklı birşey söylüyor aklım çok karıştı.F30 ile şehiriçi 7.1 litrede geziyordum Ankara trafiğinde.Bütçem de çok yüksek olmadığı için 2014-2015 520d alamam.520i Ankara trafiğinde senede 35 bin km şehir içi yol yapan birisine mantıklı olurmu sizce 14-15 litrelerden bahsedenler var çevremde açıkçası bu rakamlar korkutuyor insanı sizce bu araç benim gibi birine mantıklı olurmu ?

• Birde sizce premium paket Sadece vakum hayalet zenon Sunroof olan araçlar 140 150 civarında fiyat yazmışlar bu araçlar bu kadar eder mi gerçekten ? Yoksa 10 -15 üstüne koyup luxury paket almak daha mı mantıklı aynı opsiyonlara sahip

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihanf30

Öncelikle merhaba 2 gün önce F30 Kasa 320d aracımı sattım F10 520i düşünüyorum.Senede ortalama 35 bin km yapıyorum ve neredeyse hepsi şehiriçinde geçiyor.Bu Araç Hakkı'nda herkes farklı birşey söylüyor aklım çok karıştı.F30 ile şehiriçi 7.1 litrede geziyordum Ankara trafiğinde.Bütçem de çok yüksek olmadığı için 2014-2015 520d alamam.520i Ankara trafiğinde senede 35 bin km şehir içi yol yapan birisine mantıklı olurmu sizce 14-15 litrelerden bahsedenler var çevremde açıkçası bu rakamlar korkutuyor insanı sizce bu araç benim gibi birine mantıklı olurmu ?

Kesinlikle pişman olursunuz..Bu araçlar km de neredeyse 1 tl yakıyor.
  • 11-12 litrelerde gezse şehiriçinde bir dakika düşünmeden alırım 520i yi ancak herkes farklı birşey söylüyor Performans olarak Yakıt olarak ne yapacağımı bilmiyorum çok kararsızım.

• İnternette 320ied ye 11 litre yaktıran da var 520 i ye 9 litre yaktıran da kime sorsak farklı söylüyor

• ben 320 ied %80 eco 15 comfort 5 sport

24.000 de 9.5 lt 30 km ortm
  • quote:

İnternette 320ied ye 11 litre yaktıran da var 520 i ye 9 litre yaktıran da kime sorsak farklı söylüyor

Sehir ici 11 den asagi mumkun degil..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • suan aracım 7700km de acaba 10,000km yi gectikten sonra bir düşüş olurmu dersiniz suan 12 lt civarı tüketim var comfortta kullanıyorum sıkıstırmadan sakin kullanımda. bursa içi ama trafik yok kullandıgım saatte
  • quote:

11-12 litrelerde gezse şehiriçinde bir dakika düşünmeden alırım 520i yi ancak herkes farklı birşey söylüyor Performans olarak Yakıt olarak ne yapacağımı bilmiyorum çok kararsızım.

Teste çıkmadan almayın..Test başlangıcında motor soğuk olsa daha iyi olur.Tüketimi sıfırlayın,her zaman kullandığınız şekilde ( ne fazla sert ne de fazla yumuşak )kullanın ve test sonuda tüketime bakın..5 kasaların dizeli bile şehir içinde 9-10 lt yakıyor..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.