Şimdi Ara

BMW 520i - 1600cc 170 hp YAKIT VERİLERİ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
18
Favori
170.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen sene 2 ay kullandım.. ankara şehir içi . sayılır .. istanbul yolu. batıkent. çakırlar arası ve çevre yolundan Elmadağ... ortalamayı 12 lt. den aşağı düşüremedim.. ayağınızın altında yumurta var gibi kullanıyorsanız olabilir.. Ama bana göre değilmiş.. üstelik agresif bir sürücüde değilim.. 1.6 hdi ye döndüm. 5.6 yakıyorum.. bu değerleri tutturan arkadaşları kutlamak lazım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç 3000 i geçti. Fazla kullanamıyorum. Genel ortalamam 9,9. Düz yolda (şehirlerarası) 7 -7,5 Arasında yakıyor. Otobanda basarsan 9-10 arası yakıyor. Şehir içinde dikkatli kullanırsan 10-11 civarlarında gezersin. Ancak sıkılıp agresif kullanırsan 🌀➿❗️❗️💲♿️♿️♿️ Ama ne dersen de kullanımı zevkli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmail2190

Araç 3000 i geçti. Fazla kullanamıyorum. Genel ortalamam 9,9. Düz yolda (şehirlerarası) 7 -7,5 Arasında yakıyor. Otobanda basarsan 9-10 arası yakıyor. Şehir içinde dikkatli kullanırsan 10-11 civarlarında gezersin. Ancak sıkılıp agresif kullanırsan 🌀➿❗️❗️💲♿️♿️♿️ Ama ne dersen de kullanımı zevkli.
    Bu konuyu zamanında yer imlerine atmıştım. Bugün 520i ile ilk deneyimimdi yaklaşık 700km yol yaptım daha önce 525d 520d kullandım.
    Rota-Atatürk Havalimanı-İpsala-Uzunköprü-Edirne-Zeytinburnu-Atatürk Havalimanı.

Tüketim olarak shell(4,41tl/litresi) den aldım 0,61tl/km yaktı. Hiç yavaş kullanmadım ama bu kadar yüksek tüketmesini açıkçası ben de beklemiyordum ama hiç beklemediğim kadar kuvvetli özellikle yüksek süratlerde. Neredeyse 520d ile başa baş gidiyor. Ama yakıt tüketimi benim gibi senede 50000km yapanlar için hiç uygun değil eğer makul 20000-30000km yapacaksanız almanızı tavsiye ederim yoksa 520d ile devam diyorum ben. 520d aynı şekilde kullanınca yaklaşık 0,4tl/km yakıyor. 100000km de 20000tl eder ki azımsanacak bir para değil.Ama dediğim gibi az km yapanlar için ideal bir araç.

NOTLAR:Eco pro mod ile sport mod arasında dağlar kadar fark var en az 2lt 100km de fark ettiriyor aynı hızda kullansanız dahi ama eco-pro mod ben günlük hiç kullanmam çok bayıyor.

Aracı şantiyede çamura saplamışken

BMW 520i - 1600cc 170 hp YAKIT VERİLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifgokcen -- 1 Aralık 2015; 4:07:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arifgokcen

Bu konuyu zamanında yer imlerine atmıştım. Bugün 520i ile ilk deneyimimdi yaklaşık 700km yol yaptım daha önce 525d 520d kullandım.
    Rota-Atatürk Havalimanı-İpsala-Uzunköprü-Edirne-Zeytinburnu-Atatürk Havalimanı.

Tüketim olarak shell(4,41tl/litresi) den aldım 0,61tl/km yaktı. Hiç yavaş kullanmadım ama bu kadar yüksek tüketmesini açıkçası ben de beklemiyordum ama hiç beklemediğim kadar kuvvetli özellikle yüksek süratlerde. Neredeyse 520d ile başa baş gidiyor. Ama yakıt tüketimi benim gibi senede 50000km yapanlar için hiç uygun değil eğer makul 20000-30000km yapacaksanız almanızı tavsiye ederim yoksa 520d ile devam diyorum ben. 520d aynı şekilde kullanınca yaklaşık 0,4tl/km yakıyor. 100000km de 20000tl eder ki azımsanacak bir para değil.Ama dediğim gibi az km yapanlar için ideal bir araç.

NOTLAR:Eco pro mod ile sport mod arasında dağlar kadar fark var en az 2lt 100km de fark ettiriyor aynı hızda kullansanız dahi ama eco-pro mod ben günlük hiç kullanmam çok bayıyor.

Aracı şantiyede çamura saplamışken

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle konu için cahilliğimi mazur görünüz. 110 bin lira gibi bir bütçem mevcut. 2-3 aya kadar da bir BMW 5 kasa almayı düşünüyorum. Şimdi sorum şöyle olacak, bu ücret aralığında 520i sahibi olmam mümkün müdür ?

Sadece konforu ve 5 kasasına olan isteğim dolayısıyla tercih edeceğim.

Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chamdar -- 4 Aralık 2015; 23:28:32 >

• Chamdar kullanıcısına yanıt
    Bu ücretlere BMW 520i maalesef alamazsınız. Tercihinizi 316i 136 hp olarak yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automaniac82

Bu ücretlere BMW 520i maalesef alamazsınız. Tercihinizi 316i 136 hp olarak yapabilirsiniz.
    Arkadaşlar Merhaba,

ChipTunning yaptıran var mı forumdan? Araç gerçekten 170hp doyurmaz mı?
    Yakıt değerleri, kaç km kullanıldı vs bilgi alabilir miyiz?

Son olarak aldığınız fiyatları yazar mısınız? Makyajla beraber 5 serisinde düşüş bekleniyor mu?
  • 179tl az bir rakam değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

179tl az bir rakam değil
    Arkadaşlar herkese göre "az" ve "çok" kavramları farklıdır ama bence bu araçlar çok yakıyor. Kuzenimde 2014 modeli var bu aracın full trafik, ANKARA, şehir içi 13 lt den altını göremedi hem de eco pro da. bana göre hiç mantıklı bir araç değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fm.karahan

Dizelci biriyim ama şuana kadar ki tek mantıklı savunma buydu.
    Son 10 bin km ortalamam 9.9 olarak çıktı. Aracı alacak arkadaşlar için gerçekçi bir veri olarak yazıyorum.
  • 17000 km otm 30 km hız. 9.5 ortalama 3.20ied

• quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

17000 km otm 30 km hız. 9.5 ortalama 3.20ied
    Modern Line paket çok hoşuma gidiyor ancak ne BMW'nin sitesinde ne sahibinden.com'daki 2014-2015 kasalarda modern line araç göremiyorum. 5.20i'nin yeni modellerinde modern line paket kaldırıldı mı acaba?
  • smartcard kullanıcısına yanıt
    Modern Line kalktı, artık sadece Luxury Line satıyorlar.2014 model az da olsa var fakat bildiğim kadarıyla 2015 hiç yok.Gerçekten Modern-Luxury Line'lar standart araca göre göze çok daha hoş geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fhistle-X

Modern Line kalktı, artık sadece Luxury Line satıyorlar.2014 model az da olsa var fakat bildiğim kadarıyla 2015 hiç yok.Gerçekten Modern-Luxury Line'lar standart araca göre göze çok daha hoş geliyor.

Luxury Line'da direksiyon ve üst ön göğüs kısmının koltuk ve diğer aksamlarla bir olma durumu devam ediyor mu peki? Modern Line pakette beni çeken tüm iç döşemenin (direksiyon dahil) aynı renkte (benim favorim bej) olması idi. Açıkçası 5.20i alma gücüne ulaşabilirsem modern line'da olduğu gibi tüm iç döşemenin tek renk olan bir paketini almak isterim.

Sanmıyorum.O özellik Modern Line'a özeldi.Şahsen şuan ki aracı tercih etmemizin en büyük sebebi komple bej ve nappa derili olmasıydı.Standart bir 5.20 ile arasında büyük bir fark oluşuyor hem kalite hem görsellik anlamında.

BMW 520i - 1600cc 170 hp YAKIT VERİLERİ Özellikle dışı da kahverengi olunca ahşap yerine bu kaplama daha bir güzel oluyor şahsi fikrimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fhistle-X -- 16 Şubat 2016; 9:18:24 >

• Fhistle-X kullanıcısına yanıt
    O zaman BMW tek kelime ile aptallık yapmış. Bu kadar güzel bir paketi nasıl iptal ederler, anlamıyorum :(
    Luxury ile birbirlerine çok yakın oldukları için sanırım.E tabii bir de çok tercih edilmeyince kaldırdılar tahminen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fhistle-X

Luxury ile birbirlerine çok yakın oldukları için sanırım.E tabii bir de çok tercih edilmeyince kaldırdılar tahminen.
    modcernline candı ama kaldırdılar. kaldırmadan 1-2 ay once aldım bende.

yanlız koltuk bakımına cok onem vermeniz gerekiyor malum yarı kumas yarı deri.
    Konsol direksiyon hepsi krem oldugu icin camdan parlama yapiyormus bu dizayn.
    Bu yuzden kaldirilmis full krem tasarim.

• elano68 kullanıcısına yanıt
    O zaman full kahve veya başka renk bir tasarım kullansınlarmış. Bu büyük firmaları anlamak harbiden zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Konsol direksiyon hepsi krem oldugu icin camdan parlama yapiyormus bu dizayn.
    Bu yuzden kaldirilmis full krem tasarim.

yok artık daha neler. onlar once kapıttan yansıyan guneşi kessinler. anam aglıyor güneşli havalarda

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.