Şimdi Ara

BMW COUPE ANLAYANLARA-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. SORUM - BMW COUPE DİZEL ORTALAMA (90.00 100.00) TL ARASINDA (2009 - 2010) ARABA ALSAK SATIMI ZORMU OLUR ? ALIRSAN SATAMAZSIN DİYENLER VAR SAHBİNDEN'İ DE TAKIP EDİOYURUM HİÇ SATILAN GÖZÜME ÇARPMADI

2.SORUM 320 COUPE BENZİNLİ VARDI ÇOK KELEPİR ALMADIM SATAMAM DİYE 2011 10 BİNDE 93.000 TL YE HATAMI YAPIYORUM SİZCE ?

• hiçmi ilgilenen yok arkadaşlar
  • coupe arabanın alıcısı çok değildir ya meraklıdır yada zevkine alır ama elinizde kalmaz ama hemende satamazsınız coupe bir aracıda dizel tavsye etmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet satması zordur onun yerine bmw 320d sedan alıp jant ve m görünüm yapsan hem daha güzel olur hemde kolay satarsın
  • Ya sen satmayı ne yapacaksın bineceksen bi 5 sene satmak işini boşver nasıl olsa o zaman kadar fiyatlar bayağı bi düşer.
  • Sen birinden satın alacağına göre, birisi de senden satın alacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E92 efsanedir . Elbet satarsın sabırlı olursun ama elde kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E92 Satılır. Ne yapıcan satılmasını oyuncak gibi araba değiştirmiyorsan boşver ikinci elini
  • Dis gorunus disinda e90 ve e92 arasinda ne gibi farkliliklar var? Surus dinamigi olsun, performans olsun... Aradaki fiyat ucurumunun tek farki 2 kapinin az olmasi ise degmez bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 ay içinde almayı planlıyorum 90000 85000 arası bütçrm var. 2008 yada 2009 model bakıyorum 2 kapı. Kesinlikle öyle fena bir araçki sedan bu aracın yanında cok sade kalır diyorum. Elbet alıcın çıkar bmw bu ölüsü efsanedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.