Şimdi Ara

BMW E38-E39-E46 OBD MENÜSÜNDE NELER VAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
7.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu videomuzda sizlere BMW E38-E39-E46 nın kimileri tarafından gizli denilen kimileri tarafından OBD denilen menüsünden bahsettik. Beğendiyseniz beğenmeyi, abone olmayı varsa sorularınızı buradan veya video altından sorabilirsiniz. Hepinize iyi seyirler :)

• guzel inceleme olmus elinize saglik. Test ekrani e36lardada var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız onlarda da var. Farklılık gösterebilir diye 3 modelde sınırladım İlerleyen dönemlerde başka pek bilinmeyen özellikler de paylaşacağızAbone olmanız dileğiyle
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    eline sağlık güzel olmuş. abone oldum. kanalında başarılar dilerim.
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim. Arabanda dene derim ben bazen yapıyorum dijital hızla gidiyorum yada rpm ile bakıyorum ara sıra :) Bazende ciddi lazım oluyor akü voltajı felan onlara bakıyorum. Abonelik için teşekkür ederim :)
    Bütün hepsinin anlamını bekliyoruz :) sıradaki video ne zaman :)

Bu arada e39 dan e46 yamı geçtin ? 3.20 ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW F30 vs F10
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • board computer olmayan araçlarda da aslında yol bilgisayarının olduğunu gösteriyor burdanda şu çıkıyor board computerli gösterge paneli takılıp aktif edilince yol bilgisayarı devreye girer
    Sırada ki videoyu çekicem yakın zamanda fırsat bulayımda :) Biraz daha farklı videolar düşünüyorum. Yine paylaşırım zaten :)
    E39u babamla beraber kullanıyorduk. Sonra kendi arabamı aldım. Orjinal ///M paket 316ti aldım. Biniyoruz işte
  • SMTRSLN kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum, hani şu e90ların cruise control kolu var ya tak programla çalıştır. İşte o mantık. BC'li sinyal kolu alınır ve kodlaması yazılımı düzgünce yapılırsa çalıştırır.( Belki ufak bir parça daha gerektirebilir tam bilmiyorum onuda.)
    Edit: Yakıt tüketimimde efsane olur ha 7.9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrandLotus -- 21 Ağustos 2016; 19:23:21 >
    neden ti aldın ki ? ci daha mantıklı olurdu.
  • hata kodları ve çözümlerini anlatırmısın
    Neden ti aldım çünki bütçe 30.000 idi. Aldığım zaman servise değil evimin otoparkına çekmem gerekiyordu. Enine boyuna hesap ettim mantıklı olan buydu :) Ne yapayım golf mü alayım
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    Anlatırız elbette ama hayli uzun. Ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz?
  • 390binde araç hocam arıza bitmiyor
    h.o golf alacağına 4 jant ve lastik al. tahta araba yap ona bin daha iyi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

h.o golf alacağına 4 jant ve lastik al. tahta araba yap ona bin daha iyi :D

E yani işte biliyorsun :) Onu alana kadar orjinal ///M paket arabaya binerim :) Emsalleri içinde lafta değil harbi donanımlı ve alımlı bir araba aldık biniyorum kazasız belasız
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    390bin değildir hocam daha fazladır... Ben olsam ya satarım( arabadan arabaya değişir) yada komple adan z ye revizyona giderim. Sonra evladiyelik araba olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.