Şimdi Ara

bmw e39 520 alınırmı? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
13
Favori
145.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

520i nin veya herhangi bir arabanın rampada bayılmasına katılmıyorum.
    rampada bayılan araba yoktur, rampada bayıltan pilot vardır.
  • Arkadaşlar eski arabam 94 E36 3,18İ satalı 5 ay oldu şimdilerde 96 model 520İ buldum boya var fakat değişeni yok. Manuel vites
    Adamın ağzını aradım 16000 bıraktı.Bir tarafım al bunun ölüsü bu parayı eder diyor sizin düşünceleriniz nedir.
    Arabanın deri koltukları deforme olmuş far temizliği ve bakımı yapılmalı o kadar.km:285000
  • ilan vs var mı abi yoksa bu kadar bilgi ile yorum yapacak olursam.

çünkü bir bmw iyi durumda ise kimse ucuza bırakmaz, bunu bi kenara koyalım.
    ayrıca 285binde m52 motor kesin en az 1 kez olmak kaydı ile rektifiye olmuştur.Bence kaç kez rektifiye olduğuna bakılmalıdır.
    Hiç rektifiye olmama şansı %5 tir.
    Normal koşullarda alma derim ama ölüsü bile bu parayı edere oynuyorsan üzerine en az 5bin lira masraf çıkaracağını göze alarak al.
  • makyajsız alma. Gene de sen bilirsin
  • Arıyorum ama bulamıyorum bir türlü temizini.
    Çevresinde 2001-2002 bu araçtan olan gören bilen duyan varsa lütfen haber etsin.
    Temiz ve düşük kmli arıyorum.
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Arıyorum ama bulamıyorum bir türlü temizini.
    Çevresinde 2001-2002 bu araçtan olan gören bilen duyan varsa lütfen haber etsin.
    Temiz ve düşük kmli arıyorum.
    Teşekkür ederim.

Aşağıdaki konuya yazarsanız herkes görür, yardımcı olur herkes

http://forum.donanimhaber.com/m_80130909/f_//tm.htm#80130909
  • inform kullanıcısına yanıt
    benim 2000 model 520 i vardı dün sattım araç konfor ollarak mükemmel sürüş zevk, olarakta mükemmel ..yalnız temizini almak lazım ..bunun içinde dikkat edilecek konu hem hız sabitleme ve sanruf olanı tercih edin çünki satarken de millet ona göre arayacak ...aracın kalkışı mükemmel değil...ataklığıda ...ama yola düştükten sonrada ..en benim diyen yokuşları 150 ile çıksın sorun yok....parçaları da pahalı değil
    o kadar da ...ben kullandım 1 sene memmundum ...alan arkadaşlara diyeceğim o paralara binilecek mükemmel bir bmw....temiz 2000 model lpg li hız sabitleme ve sanruf olan bir aracı 25 il 30 bin arası alırsınız....
  • Üzerindeki jantlar kaç inç benimde e39 528 aracım var lacivert içi bej ancak korkuyorum bu şekilde artık jant takmaya araç jantı kaldırırmı çok ses alırmı içeriye araç sert olurmu diye çünkü daha önce e46 320 var iken taktığım 17 inç karpuz jantlar çok sert yaptı aracı içeriye çok ses aldı ve keyfim kaçtı yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar..size bir sorum olacak. öncelikle bu sorun daha önce tartışıldıysa şimdiden kusura bakmayın, epeydir araştırıyorum ancak bulamadım..Bende e39 520ia var 1999 model.aracın 3 hafta önce ateşleme bobinlerini orjinaliyle değiştirdim tekleme yaptığı için. En son tekleme yaptığında hava çok yağmurluydu. dün yine tekledi araç ve yine inanılmaz yağmur vardı. sizce bunun yağmurla ne alakası olabilir. Bir sorum daha var. aracın fren sistemine yağmurda su doluyor..bunu önlemenin yolu varmıdır ve acaba ateşlemeyle bir alakası olabilirmi? yardımcı olursanız sevinirim..
  • 2001 m52 motor ilk defa duyuyorum..
    siz baktınız mı motora ruhsattan mı okuyosunuz 150 bg diye..
  • Merhabalar, aranıza yeni katıldım.
    5.20ia 97 model bir araç aldım 1 hafta önce.. 2011 gümrük çıkışlı 197.000 km de.. Duruş ve durumu gayet iyi. aldığımda sanayi ye götürdüğümde gerçektende ustaların hoşuna gitti. bir tek kusuru var onunda çaresini bulacaz inşallah.. Araç sabah ilk çalıştığında yada benzinli olarak çalıştığında sanki buji veya buji kablosu problemi gibi tekliyor ancak tüp e alındığında motor sesini bile duyamıyoruz. tüp e baktırdığım usta tüple ilgili bir sıkıntı olmadığını söyledi.. şimdi asıl sorum bu cihaz lpg ve tüpte yakıtı nedir? benimki tüpte ortalama 48-50 kuruş yakıyorum şu an.. normalmidir?
    şimdiden teşekkür ederim...
  • Ve ayrıca bujileri değiştirmem gerekiyor. Ne marka almamı tavsiye edersiniz? üzerinde tartarini marka lpg mevcut...
  • abi bana bi arkadaşım dese bunu o zaman araba 2001 değil falan derim.
    bi gariplik var gibi

kaputu açıp baktınız mı dediğim husus için m52 ile m54 motor dış görünümleri birbirinden farklı olduğundan sizin de bakmış olabileceğinizi düşündüm.

bu linklerdeki motorlardan karşılaştırma yapabilirsiniz.

http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M52

http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M54

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaan77 -- 5 Temmuz 2014; 15:40:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: qaan77

2001 m52 motor ilk defa duyuyorum..

Hocam ruhsattaki şase koduyla sorgulattım öyle çıktı. m52 yazıyordu. Sayfa karışıktı motor falan ayrı göstermiyordu fakat arabanın adının yanında bir m52 vardı.

Kullanırken de anlaşılıyor hocam. 20-60 arası gerçekten hantal yani gaza sonuna kadar basınca ancak güzel hareket ediyor. Fakat yüksek hızlarda da bir o kadar stabil ve iyi gidiyor. yani ilginç bir şekilde 80-90 dan sonra o ağırlık kayboluyor.

hocam burdada karşına çıktım ama bence sen aracın motorunun resimlerini at yada qaan77 'nin yolladıgı linklerdeki motorla bi karşılaştır illaki anlarsın çünkü bende merak etmeye başladım ama ilk kalkışta falan biraz hantal diyorsan m52 olma ihtimalini yüksek buluyorum ben

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dave grohl

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qaan77

2001 m52 motor ilk defa duyuyorum..

Hocam ruhsattaki şase koduyla sorgulattım öyle çıktı. m52 yazıyordu. Sayfa karışıktı motor falan ayrı göstermiyordu fakat arabanın adının yanında bir m52 vardı.

Kullanırken de anlaşılıyor hocam. 20-60 arası gerçekten hantal yani gaza sonuna kadar basınca ancak güzel hareket ediyor. Fakat yüksek hızlarda da bir o kadar stabil ve iyi gidiyor. yani ilginç bir şekilde 80-90 dan sonra o ağırlık kayboluyor.

hocam burdada karşına çıktım ama bence sen aracın motorunun resimlerini at yada qaan77 'nin yolladıgı linklerdeki motorla bi karşılaştır illaki anlarsın çünkü bende merak etmeye başladım ama ilk kalkışta falan biraz hantal diyorsan m52 olma ihtimalini yüksek buluyorum ben

Hocam M52 motormuş baktım. Fakat M52 nin 97-98 motorlarından farklı torku biraz arttırılmış ve çift vanos olmuş. Yani hızlı değil fakat basmıyor da diyemem. Normal markaların normal araçları gibi işte performansı. Yakıtı da beklediğim kadar fazla değil acemi olup arada4-5 bin devire vurdurmama rağmen.

Anladım ama ben bu araçlara hantal demek istemiyorum kullanıcıya bağlı aslında biraz bende aracı ilk aldığımda ağır kaldırıyordum ama meğersem benım acemiliğimdenmiş şimdi çok performanslı bi kalkısı var hantallık hiç yok benım aracımda e34 520i tek vanoslu sonucta 2000 cc 150 bg. Ama sizin aracınız daha yeni teknolojiyle yapılmış bi motor ve çift vanos diyorsun.

Yanlıs hatırlamıyorsam sızın aracınızda manuel vitesti sizde araca alışana kadar kalkıslarda hantalmıs gibi gelebilir benim tahminim bu bi kaç hafta içinde durumu anlarsın zaten.

• Fabrika verilerine göre bakarsak kalkışın biraz ağır olması gayet normalmiş zaten neredeyse 2 tonluk bi aracın kalkısta hantal olması normaldir. tabi ki zaten bende hızlı süren biri değilim en güzeli çok hızlı gitmeden düzgünce geze geze sürmek bu arada hangi şehirdeydiniz hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dave grohl

Fabrika verilerine göre bakarsak kalkışın biraz ağır olması gayet normalmiş zaten neredeyse 2 tonluk bi aracın kalkısta hantal olması normaldir. tabi ki zaten bende hızlı süren biri değilim en güzeli çok hızlı gitmeden düzgünce geze geze sürmek bu arada hangi şehirdeydiniz hocam

Kocaeli :). İstanbul trafiği yok burada valla ya rahat arabana bin git gez :)

Evet oralar sakindir rahat rahat gezilir ben istanbuldayım gündüzleri gerekmedikçe arabayla çıkmıyorum genelde akşamları çıkıyorum trafik sakinliyor

• ARKADAŞLAR MERHABA
    ÖNCELİKLE SİTEDE YAPMIŞ OLDUОUNUZ PAYLAŞIMLAR ÇOK FAYDALI TEŞEKKÜRLER
    BEN 2001 - 2003 ARASI BMW 520 İA 525 İA VEYA 320 İA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
    YAKLAŞIK 3 AYDIR ARIYORUM.
    SİZCE BU MODELLERDEN HANGİSİNİ NEDEN TERCİH ETMELİYİM.
    BMW'NİN ÇOK HAYRANIYIM ANCAK ÇOK İYİ BİLGİLERE DE SAHİP DEОİLİM.
    ARTIK BİR BMW ALMAK İSTİYORUM AMA KARARSIZIM.
    YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSMERGEN20

ARKADAŞLAR MERHABA
    ÖNCELİKLE SİTEDE YAPMIŞ OLDUОUNUZ PAYLAŞIMLAR ÇOK FAYDALI TEŞEKKÜRLER
    BEN 2001 - 2003 ARASI BMW 520 İA 525 İA VEYA 320 İA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
    YAKLAŞIK 3 AYDIR ARIYORUM.
    SİZCE BU MODELLERDEN HANGİSİNİ NEDEN TERCİH ETMELİYİM.
    BMW'NİN ÇOK HAYRANIYIM ANCAK ÇOK İYİ BİLGİLERE DE SAHİP DEОİLİM.
    ARTIK BİR BMW ALMAK İSTİYORUM AMA KARARSIZIM.
    YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

Merhaba, bu üç modelden temiz olarak hangisini bulursanız alın. 2001-2003 520ia ve 525ia temiz araçların fiyatları neredeyse birbirine yakın. 320i fiyatları da diğerlerine yakın fakat bunlara göre daha küçük. Buradan yola çıkarsak kullanım şartlarınız nasıl? Gündelik olarak mı kullanacaksınız? Konfor istiyorsanız E39 tavsiye ederim. E46 kullandım fakat E39'un biraz daha ağır ve boyutları daha büyük olması nedeniyle şehir içi kullanıma E46 daha uygun fakat uzun yolda E39 derim. Aynı fiyatlara 530i'de bakabilirsiniz. Yakıt sarfiyatı 525 ile neredeyse aynıdır.

• BEN ARACI GENEL OLARAK YANİ HEM ŞEHİR İÇİ HEM ŞEHİR DIŞI KULLANACAĞIM.
    530İ VERGİSİ BAKIMINDAN ÇOK TERCİH ETMEDİĞİM BİR MODEL.
    AYRICA ÇOK ZENGİN BİRİSİ DEĞİLİM. O YÜZDEN İKİNCİ ELDE PİYASASI BİRAZ DAHA HAREKETLİ BİR ARAÇ DÜŞÜNMÜŞTÜM.
    BİR DE ŞUNU SORAYIM SİZLERE 320İ 525İ PERFORMANSINDA DİYORLAR.
    YANİ 5 KASASI BİRAZ HANTAL KALKIŞTA VE RAMPADA SIKINTI OLUR DENİYOR.
    NE KADAR DOĞRU NE KADAR YANLIŞ BİLMİYORUM.ASLINDA GÖNLÜMDE YATAN 525İ AMA NE OLUR NE GİDER HİÇ KESTİREMİYORUM.
    BİR DE BUNLARDA EN ÇOK TUTULAN RENK NEDİR.
    KİMİSİ GRİDEN ŞAŞMA DİYOR KİMİSİ LACİVERT VE SİYAH OLMALI DİYOR.
    KOYU RENK OLURSA SATAMAZSIN FALAN FİLAN Bİ DÜNYA ŞEY SÖYLENİYOR.
    BİLDİĞİNİZ ŞEYLERDEN FAYDALANABİLİRSEM ÇOK İYİ OLACAK.
    ARTIK KAFAM ÇOK KARIŞTI.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.