Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
334.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu da benim 2001 530i aracım. 120 bin km de...

231hp, 300nm torka sahip. Prins LPG ile süper uyumlu diyebilirim. İlk LPG'li aracım ve gerçekten güzel bir sistem

150 TL oto-gaz ile kasmadan, bazen basarak, bazen sakin, 500km gittim daha yeni. (Şehir içi ve dışı karışık)

10 yaş falan bu araçlar için hiçbir şey, yeter ki insan binmiş olsun.

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Renklensin konu.

231hp, 300nm torka sahip. Prins LPG ile süper uyumlu diyebilirim. İlk LPG'li aracım ve gerçekten güzel bir sistem

150 TL oto-gaz ile kasmadan, bazen basarak, bazen sakin, 500km gittim daha yeni. (Şehir içi ve dışı karışık)

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

Selamlar

Maşallah yalnız direksiyon e46 direksiyonu hocam tam istediğimden bakalım bulabilirsem

• Fabrika çıkış direksiyonu hocam. Hiçbir yerine ellenmemiş bir araç.

E39' larda da fabrika çıkış olarak sunuluyor bu direksiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Çok güzel çok gerçekten kredi çekip bir tanede bundan almayı düşünmeye başladım :)
    Direksiyona yapacak bişey yok bmwde sütunlar ve direksiyon yıpranıyor sutunları döşemecide direksiyonuda kaplatacaksınız.Direksiyon değiştirme işi çok masraflı sadece simidini almakla bitmiyor airbag var onun daha alt takımları var çok fazla detay var onunla uğraşma derim kaliteli bir şekilde kaplatmanı tavsiye ederim.Bir arkadaşda 45bin tl yi 10 yaşında arabaya vermek gibi birşeyler söylemiş onada bi cevap vereyim araçtadaki donanımı yol tutuşunu karizmayı kapıyı kapattıktan sonra ki hissi hangi arabadan alacaksın? c segment araçlara 50-60 bin vermem veremez diğilim vermem.İlk arabam 2008de 2005 model e46 m3 dü o gün bugundür daha başka bir arabadan bu hissi bu güveni bu ataklığı bu tepkileri alamadım.

O 45 bin tl değerinde ki 10 yaşında ki araba'yı hiç sürmüşmü acaba eminim bunları yazmaz sürse , kuzenimde 5.23i var gayette memnun ayrıca çok keyifli ve konforlu bir araç araç değil tank. Diyorum ya yeni çıkan sıfır araçları bunların tadını veremez.

Valla gercekten oyle e39 olsun e46 olsun gercekten paranin hakkini cok iyi veriyorlar. Ben bu araci almadan once etrafimdaki herkes sifir araba aldi ben gittim bu arabayi aldim otoparka girdim( benim oldugundan haberleri yok) arabanin etrafinda donup arabayi goruyo musun dediler buyrun dedim araba benim dedim ney felan anlayamadilar birbirlerine bakiyorlar felan... komik oluyor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Çok güzel çok gerçekten kredi çekip bir tanede bundan almayı düşünmeye başladım :)
    Direksiyona yapacak bişey yok bmwde sütunlar ve direksiyon yıpranıyor sutunları döşemecide direksiyonuda kaplatacaksınız.Direksiyon değiştirme işi çok masraflı sadece simidini almakla bitmiyor airbag var onun daha alt takımları var çok fazla detay var onunla uğraşma derim kaliteli bir şekilde kaplatmanı tavsiye ederim.Bir arkadaşda 45bin tl yi 10 yaşında arabaya vermek gibi birşeyler söylemiş onada bi cevap vereyim araçtadaki donanımı yol tutuşunu karizmayı kapıyı kapattıktan sonra ki hissi hangi arabadan alacaksın? c segment araçlara 50-60 bin vermem veremez diğilim vermem.İlk arabam 2008de 2005 model e46 m3 dü o gün bugundür daha başka bir arabadan bu hissi bu güveni bu ataklığı bu tepkileri alamadım.

O 45 bin tl değerinde ki 10 yaşında ki araba'yı hiç sürmüşmü acaba eminim bunları yazmaz sürse , kuzenimde 5.23i var gayette memnun ayrıca çok keyifli ve konforlu bir araç araç değil tank. Diyorum ya yeni çıkan sıfır araçları bunların tadını veremez.

Valla gercekten oyle e39 olsun e46 olsun gercekten paranin hakkini cok iyi veriyorlar. Ben bu araci almadan once etrafimdaki herkes sifir araba aldi ben gittim bu arabayi aldim otoparka girdim( benim oldugundan haberleri yok) arabanin etrafinda donup arabayi goruyo musun dediler buyrun dedim araba benim dedim ney felan anlayamadilar birbirlerine bakiyorlar felan... komik oluyor ya

Aynı şeyi w210 Mercedes ile yaşadım. O kadar keyiflendimki hayatımda ilk kez artislik olsun diye patinaj yaptım. Suratlarını görecektin.

• quote:

quote:

quote:

Etraftan dikkat toplaması güzel oluyor , bir gün yol kenarında park etmiş bekliyordum bir araç yaklaştı ve Merhaba araç satılık mı dedi şaşırdım. Gerçekten bu konuda Bmw başarılı araba dediğin 10 yaşında bile olsa konforu , görünüşü yerinde olacak işte bunlar var bu araçlarda onun için çevremin ne söylediği umrumda olmuyor. Aracı almadan önce herkes çok sorun çıkartır , çok yakar dediler ama dinlemedim ve aldım iyiki de almışım.

• Bu araçlar 45 bin ise ben boşa salak gibi İx35 aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: endum126

Bu araçlar 45 bin ise ben boşa salak gibi İx35 aldım.

estafurullah da tercıh meselesı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

quote:

Pek akıllı değilim. Trabzon'daki adama zorla cabrio aldırdım. Güneşli havalarda dua,yağmurlu havada beddua ediyor bana.

• quote:

quote:

quote:

Pek akıllı değilim. Trabzon'daki adama zorla cabrio aldırdım. Güneşli havalarda dua,yağmurlu havada beddua ediyor bana.

bak bu ıyıydı birde cok nemlı oralarya orman sık falan

• quote:

quote:

quote:

quote:

bak bu ıyıydı birde cok nemlı oralarya orman sık falan

Hava durumu tahminleri Doğu Karadeniz'de birşeye yaramaz.

• Arkadaşlar,

E39 için hidrolik direksiyon kutusu elinize geçerse almayı düşünüyorum. Yalnız iyi durumda olması gerekiyor.

Elinde olanlar, veya bilenler duyanlar benimle irtibata geçebilirler.
  • quote:

Arkadaşlar,

E39 için hidrolik direksiyon kutusu elinize geçerse almayı düşünüyorum. Yalnız iyi durumda olması gerekiyor.

facebook kullanıyorsanız surayada yazmanızı oneririrm

https://www.facebook.com/groups/75528854410/
  • quote:

Arkadaşlar,

Şikayetiniz nedir?

• quote:

Renklensin konu.

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

Selamlar

Ooo hocam hogeldin iyi oldu paylasimlarinizda yakitta cok hos.gun icinde tekrar gorusmek üzere

• quote:

Arkadaşlar,

Hocam maddi sikinti yoksa Imaj bmwden istediginiz butun parcalari made in germany orjinal urunu tedarik edebilirsiniz

• Biraz boşluk var, revize ettirdim ama istediğim gibi olmadı.

Ben de ya iyi durumda bir çıkma, veya sıfır alacağım.

Ama sıfır inanılmaz yüksek fiyat. Tahminim 4-5 bin TL tutar. En iyisi iyi revize edilmiş çıkma.
  • quote:

Biraz boşluk var, revize ettirdim ama istediğim gibi olmadı.

Ben de ya iyi durumda bir çıkma, veya sıfır alacağım.

Ama sıfır inanılmaz yüksek fiyat. Tahminim 4-5 bin TL tutar. En iyisi iyi revize edilmiş çıkma.

Anladım hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B0RA

Teşekkürler hocam darısı başınıza çok daha iyilerine binersiniz inş.

Kardeşim güle güle kullanman dileğiyle aracın cok güzel bende yakında yeni resimleri vs ekleyeceğim.Sen yinede efe mekaniğe git derim gitmeden önce haber ver pm at ben sana ismimi numaramı vereyim en iyi şekilde en iyi işçilikle kafana takılan yada sorunun varsa hepsini çözeceklerdir.Tekrar hayırlı olsun keyfini çıkaralım 6 silindirin

teşekkürler hocam yakında ankaraya gidicem iletişim bilgilerinizi şimdiden alayım 29 ekim tatilinden önce ararım. birisi sağ dikiz aynasını zorladı sanırım. düğmeden kapanmıyor şuanda. ayrıca bikaç kez bastım düğmeye, elimle açtım aynayı. sonra sağ dikiz aynası da düğmeden çalışmadı. düğme iptal gibi yani.. efe mekanik bu probleme bakar mı acaba yoksa sadece motor şanzıman mı yapıyor?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam darısı başınıza çok daha iyilerine binersiniz inş.

Kardeşim güle güle kullanman dileğiyle aracın cok güzel bende yakında yeni resimleri vs ekleyeceğim.Sen yinede efe mekaniğe git derim gitmeden önce haber ver pm at ben sana ismimi numaramı vereyim en iyi şekilde en iyi işçilikle kafana takılan yada sorunun varsa hepsini çözeceklerdir.Tekrar hayırlı olsun keyfini çıkaralım 6 silindirin

teşekkürler hocam yakında ankaraya gidicem iletişim bilgilerinizi şimdiden alayım 29 ekim tatilinden önce ararım. birisi sağ dikiz aynasını zorladı sanırım. düğmeden kapanmıyor şuanda. ayrıca bikaç kez bastım düğmeye, elimle açtım aynayı. sonra sağ dikiz aynası da düğmeden çalışmadı. düğme iptal gibi yani.. efe mekanik bu probleme bakar mı acaba yoksa sadece motor şanzıman mı yapıyor?

Özel olanları pm'den konuşuruz telefondan vs. Efe mekanik her türlü halleder mekanik elektrik motor vs fark etmez.Küçük bişeydir zaten bişe sıkışmıştır halledilir

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.