Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
334.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar araca tv dvd bt nav usb aux sd touchscreen vs gibi özellikleri ekledik.Gelelim ürüne ürünün fiyatı 1750tl.Montajı 4 saat kadar zaman aldı.Piyasada bulacağınız en iyi cihaz.7-8 marka var hepsini sallayın eğer araca bunu uygulamak isterseniz piyasadaki en iyi cihaz 1 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.Öneriri miyim? Evet arkadaşlar öneriyorum.Navigasyon iGO8 kullanıyor güncelleme ücretsiz.GPS sinyali gerçekten çok güçlü 1-2 sn de aracı testip edebiliyorsunuz.Araçla birebir uyumlu.Benim tereddutlerim vardı şimdi hiç biri kalmadı.Direksiyon kumandası vs herşey çalışır.Takılırken kesme biçme vs hiç bir şey yok..(En güzel olanı ise piyasadaki tüm oem cihazlardan farklı sadece BMW için arayüz vs idrive'lı)Gören herkes çok beğendi.Aracı sıfır alan arkadaşın almadığı donanımı biz aldık diyelim.Başta orjinalini yapalım dedi ama astarı yüzünü geçti ve her parçayı bulamadım.Size tavsiyemde orjinali yerine bu cihazı almanız .Sormak istediğiniz soruları buradan sorabilirsiniz yardımcı olurum. Unutmadan 1000-1200 lira civarındada bu araca uygun cihazlar var aman ha almayın alanlar geri söktürüyor arkadaşlar araçlarınıza yazık etmeyin.Hem araca hem cebinize
    ÜRÜN KODU:BLACKPANTHER BP8786
    ***BMW E39-E46***
    ***BMW E39-E46***
    ***BMW E39-E46***
    ***BMW E39-E46***
    ***BMW E39-E46***
    ***BMW E39-E46***
    ***BMW E39-E46***
    ***BMW E39-E46***
    ***BMW E39-E46***
    @emrebozkurt800 @WARNİNG @TürkogluTürk @nk061 @Toygun_ank @Emre Guven @rudeboy87 @algebraic @TechZone @eczman2000

• Hayırlı olsun çok düzgün durmuş Navi.

Nerede yaptırdın, Ankara'da sanırım, ben de geleceğim belki ondan soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Hayırlı olsun çok düzgün durmuş Navi.

Nerede yaptırdın, Ankara'da sanırım, ben de geleceğim belki ondan soruyorum

Mesut elektronikde yapdırdım hocam(emek 4.cad herkes tanır bilir zaten).İşçilikleri olsun cihazı olsun gerçekten 10 numara iş çıkardılar.Tekrar söyleyeyim başka marka takmayın araca yazık
  • Keşke aracınız 2004 olsaydı
    İyi surusler
  • Süper olmuş , e46'ya 1200 tl istediler geçen sene satarım diye yaptırmamıştım , 2 sene içinde satmazsam bende yaptıracağım Navigasyonu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 21 Ekim 2013; 20:09:53 >
  • cook guzel olmus ya :) hayırlı ugurlu olsun ilk hoparlorlerden baslıycam ayın 3 u gıbı hoparlor ve aux cıkıslı audio changer alıcam
    80 dolar cıhaz 145 dolar topkapı feza da 4 harman hoparlor

yetmezse yaza kadar boyle bırsısteme gecmek ıstıyorum
    tekrar hayırlı ugurlu olsun ıyı gunlerde kullanın cok hosuma gıttı
  • Ekran güzelmiş.

Birisi de 7 serisi incelemesi yaparsa tam olacak. Üj var bej var hani yedi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selam, 2004 model E46 3.20iA kullanıyorum, bu anahtardan camları ve sunroofu açıp kapatma ve yarıda bırakma olayı nasıl yapılıyor? Anahtar, sizin aracınızın anahtarıyla aynı.

Edit: Bir de vites; manuel, otomatik ve spor demişsiniz. Otomatik kullanım D konumundaki kullanım, manuel için D'de iken sola çekip vitesi kontrol ediyoruz. Sport moda nasıl alıyoruz? D konumu dışında hemen hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Vites kısmı da birebir sizin aracınızla aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 25 Ekim 2013; 2:11:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Hocam selam, 2004 model E46 3.20iA kullanıyorum, bu anahtardan camları ve sunroofu açıp kapatma ve yarıda bırakma olayı nasıl yapılıyor? Anahtar, sizin aracınızın anahtarıyla aynı.

Edit: Bir de vites; manuel, otomatik ve spor demişsiniz. Otomatik kullanım D konumundaki kullanım, manuel için D'de iken sola çekip vitesi kontrol ediyoruz. Sport moda nasıl alıyoruz? D konumu dışında hemen hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Vites kısmı da birebir sizin aracınızla aynı.

Hocam aynı kasa araca sahibim , camlari ve sunroofu açmak için kilit açma düğmesine basılı tutun , kapatmak içinde kilit kapatma düğmesine basılı tutun.
  • Bögüalp kullanıcısına yanıt
    arkadaşım camlar hakkında bilgi vermiş zaten vites ise şu şekilde vitesi d konumunda iken sola itin ve o şekilde bırakın ileri veya geri yapmayın vites konumunu gösteren göstergede DS yazacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrandLotus -- 25 Ekim 2013; 13:38:30 >
  • Tamamdır, teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Tamamdır, teşekkür ediyorum.

Ne demek iyi günlerde kullanın yeniden görüşmek üzere
  • Zevkle, keyifle iyi yolculuklar, araç şahane ve ekran süper olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Zevkle, keyifle iyi yolculuklar, araç şahane ve ekran süper olmuş.

Teşekkür ederim emrecim daha iyilerini alman dileğiyle
  • Maşallah pek yakışmış ekran ben de kurban bayramında araya D99 sıkıştırdım Bu tarz cihazlar hem araca ayrı bir hava katıyor hem de biz kullanıcıları yine yeni yeniden heyecanlandırıyor

Benim araç&cihaz da burada selamlar

***BMW E39-E46***
    ***BMW E39-E46***
    ***BMW E39-E46***

• Selam GrandLotus

Aracı ilk çalıştırdığında veya cihazı ilk açtığında BMW logosu çıkıyor mu ekranda?

Bir de fiyatı ne idi tam (işçilik dahil)
  • quote:

Selam GrandLotus

Aracı ilk çalıştırdığında veya cihazı ilk açtığında BMW logosu çıkıyor mu ekranda?

Bir de fiyatı ne idi tam (işçilik dahil)

Hocam cihaz tam olarak bu videoda ekledim anahtarı çevirdiğinizdede araç çalışıkken cihazı kapattığınızdada ekranda bmw logosu kalıyor.Daha fazla detay için videoyu izlemenizi tavsiye ederim.Gerçekten kaliteli bir cihaz

• pentaone kullanıcısına yanıt
    Çok yakışmış araca maaşallah sizde dynavin almışsınız kaça maal oldu hocam?En iyileri ya dynavin yada blackpanther gerisini kimseye tavsiye etmem yazık oluyor araca
    Bu arada araç 3..?
  • Araç 318i
    Dynavin D99 modeli cihazı da beğenerek aldım. Başta orjinal on-board comp. taktırmak istedim fakat hem çok pahalıya geliyordu hem de gerçekten eski teklonojiydi, bu cihazlar hem yeni teklonoji hem de araca tam olarak entegre yani orjinalden geri kalır yanları yok aksine + yanları var

@GrandLotus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentaone -- 26 Ekim 2013; 21:05:22 >
  • quote:

Renklensin konu.

Bu da benim 2001 530i aracım. 120 bin km de...

231hp, 300nm torka sahip. Prins LPG ile süper uyumlu diyebilirim. İlk LPG'li aracım ve gerçekten güzel bir sistem

150 TL oto-gaz ile kasmadan, bazen basarak, bazen sakin, 500km gittim daha yeni. (Şehir içi ve dışı karışık)

10 yaş falan bu araçlar için hiçbir şey, yeter ki insan binmiş olsun.

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

***BMW E39-E46***

Selamlar

Motorda içinde gram toz yok sanki avrupayi temizlikte bi araç hemde 530i ve 120bin km ne kadar şanslı olduğunuzu anlatamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.