Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
334.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağ olun.

Umarım daha iyisi size nasip olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Sağ olun.

Umarım daha iyisi size nasip olur...

olmazki bu saatten keşke olsaydı yıllar aldı başını gitti bırakın 120 bin km'yi 150 bin 200 bin kmlik bmwler bile yalan yani size piyango gibi bişey çıkmış resmen büyük ihtimallede arabanın ilk sahibisiniz
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    3. sahibiyim, ama sahipleri düzgün insanlar hep. Her yerden doğrulattım km'yi (Borusan, bilgisayar, anahtar)

Sahibi ilana koymuş, sunroof yok diye 1 ay satılmamış, ilan süresi geçince ve güncellemeyince de öyle kaldı. Ben almıştım.

Hala güzel e39'lar var ama 40+ TL'yi gözden çıkartmak şart. Ucuz BMW alınmaz
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    orası öyle benimde elimde 3-4 tane temiz olduğuna inandığım 2. 3. sahibinden satılık e36lar var gerçekten orasıyla burasıyla oynanmamış düzgün adamların bindiği ama şuan elimde bitanesi var sadece diğer 3'ünün ilan süresi dolmuş araçları hala satılıkmıdır bilmem ama evet bmw için parayı gözden çıkarmak lazım. bmw içinde artık km olayına bakmıyorum arkadaşımda e39 528 var 2000 model km sanırım 275 bini devirdi ama takır takır gidiyor halen sadece marşında biraz problem var o kadar. zaten az çok bilgimiz var hangi araba çakal hangisi değil ona göre uygun birşey alacağım umarım yaza
  • 1999 320ci @emrebozkurt800 @pentaone @nk061 @Toygun_ank @WARNİNG @TürkogluTürk
    ***BMW E39-E46***

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

1999 320ci @emrebozkurt800 @pentaone @nk061 @Toygun_ank @WARNİNG @TürkogluTürk
    ***BMW E39-E46***

İyiymis hocam aldin mı ? Aracı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GrandLotus kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

quote:

***BMW E39-E46***

yok yahu o kadar aracın içinde cocuklar toplanmıs camdan içeri bakıyordu bende çekeyim dedim araç komşumun aracı

• quote:

quote:

quote:

***BMW E39-E46***

yok yahu o kadar aracın içinde cocuklar toplanmıs camdan içeri bakıyordu bende çekeyim dedim araç komşumun aracı

Karşı binada ki Bmw'de iyi duruyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

***BMW E39-E46***

bizim bina full bmwciyiz apartman olarak.5 tane bmw var biri bu gümüş 320ci biri o beyaz f10 525xdirve biri benim araç bitane e92 335i ve 325xi var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

***BMW E39-E46***

bizim bina full bmwciyiz apartman olarak.5 tane bmw var biri bu gümüş 320ci biri o beyaz f10 525xdirve biri benim araç bitane e92 335i ve 325xi var.

İyiymis vallahi

• cocuklar kesın soyle konusuyor

oooo 260 basıyormusss :):):):)

mahaledeki bmw almanyada yok yalnız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 2 Kasım 2013; 15:04:03 >
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    o arkadaki m logosu olmasaymış daha iyiymiş aslında. beyaz bi sayfada siyah bi nokta gibi sırıtıyo hocam şahsen m paket olduğunu belirtmek için m yapıştıran taraftardan değilim
  • 520i ile 520ia arasındaki farklar nelerdir tam olarak ?
  • Coupe güzel amma lakin M-double Spoke 135 olsa o jantlar daha bi güzel olurmuş sanki
  • 2005 model e46 3,16i aracımı 2 sene kullandım.aracım fulldu.Bu kadar kemikli ve ustun malzeme kaliteli arac birdaha kullanmadım,tabiri caizse tank gibiydi.lakin 116 bg ve arkadan itiş olan aracın bariz kasayı tasıma sorunu vardı,birde bunun yanında e46 ların agır direksiyonu eklenince sehir içi yorucu oluyordu.aracı istemiyerekde olsa sattım.ve simdi dusuk km li ve otomatik 3,20 ve 3,18 e46 arac arayısı içine girdim.temizini bulmak guc lakin olurda denk gelirse hemen alacagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

2005 model e46 3,16i aracımı 2 sene kullandım.aracım fulldu.Bu kadar kemikli ve ustun malzeme kaliteli arac birdaha kullanmadım,tabiri caizse tank gibiydi.lakin 116 bg ve arkadan itiş olan aracın bariz kasayı tasıma sorunu vardı,birde bunun yanında e46 ların agır direksiyonu eklenince sehir içi yorucu oluyordu.aracı istemiyerekde olsa sattım.ve simdi dusuk km li ve otomatik 3,20 ve 3,18 e46 arac arayısı içine girdim.temizini bulmak guc lakin olurda denk gelirse hemen alacagım.

Hocam bendede 3.16i 2003 var en full modeli ilk aldığım zaman bende öyle düşünmüştüm direksiyon sert diye ama alışınca çok iyi gelmeye başladı gerçekten şu an satılan sıfır arabalara taş çıkartır cinsten mükemmel bir araç. 3.20i bulursanız tadından yenmez makyajlı kasa bakın

• Yalnız az önce eşimle yemekten geldik, 20km'lik bir yolu (trafik azdı) genelde 70-80km hızla gittik. Gerçekten BMW'nin benchmark denecek bir modeli E39.

Camı kapatmamla birlikte inanılmaz bir sessizlik oluyor. Bu fiyatlara bu kadar konfor, hele c segmentin bile 80 binlere dayandığı şu günlerde.

Şu direksiyon kutusu olayını da çözersem tamamdır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: texmo

2005 model e46 3,16i aracımı 2 sene kullandım.aracım fulldu.Bu kadar kemikli ve ustun malzeme kaliteli arac birdaha kullanmadım,tabiri caizse tank gibiydi.lakin 116 bg ve arkadan itiş olan aracın bariz kasayı tasıma sorunu vardı,birde bunun yanında e46 ların agır direksiyonu eklenince sehir içi yorucu oluyordu.aracı istemiyerekde olsa sattım.ve simdi dusuk km li ve otomatik 3,20 ve 3,18 e46 arac arayısı içine girdim.temizini bulmak guc lakin olurda denk gelirse hemen alacagım.

Hocam bendede 3.16i 2003 var en full modeli ilk aldığım zaman bende öyle düşünmüştüm direksiyon sert diye ama alışınca çok iyi gelmeye başladı gerçekten şu an satılan sıfır arabalara taş çıkartır cinsten mükemmel bir araç. 3.20i bulursanız tadından yenmez makyajlı kasa bakın

3.20 e46 lar en son 2004 model olarak çıktı.dolayısyla bunlara bakıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

520i ile 520ia arasındaki farklar nelerdir tam olarak ?

Sanirim donanim farki daha aciklayaci bir yorum gelir

Bu arada arkadaslar maalum mtv sistem degisiyor bizleri nasil etkiler dersiniz emisyonumuz fazladir lakin lpg etkenimizde var sizlerin yorumunuda alalim nasil bir macera bekliyor bizi????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 4 Kasım 2013; 23:18:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.