Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
334.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 parça değişeni çıktı aracın banada süpriz oldu 4 parça biliyordum 28'e verdik gitti , aklımda ki araç modeli daha belli değil bakalım hayırlısı. Küçükten masrafları da çıkıyordu aracın artık.
  • Forumda sıkıntı var alıntı ve cevap yapamıyorum malesef..

Fiyat olarak ucuza gitmiş ama malumunuz 5 parça değişen varmış.. Bende aracımı kış gelmeden biranönce satmak istiyorum kışın zaten 10 gün kullanıyor kullanılmıyor yeni bmw maceralarına adım atmak adına :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

5 parça değişeni çıktı aracın banada süpriz oldu 4 parça biliyordum 28'e verdik gitti , aklımda ki araç modeli daha belli değil bakalım hayırlısı. Küçükten masrafları da çıkıyordu aracın artık.

Benim arabayı vereyim sana 130'a?

90'a tanıdıktan aldım.

Arabanın hakkını istiyorum. Kar amacı gütmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

5 parça değişeni çıktı aracın banada süpriz oldu 4 parça biliyordum 28'e verdik gitti , aklımda ki araç modeli daha belli değil bakalım hayırlısı. Küçükten masrafları da çıkıyordu aracın artık.

90'a tanıdıktan aldım.

Yok Hocam kalsın onlara baktımda piyasası yüksek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

90'a tanıdıktan aldım.

Yok Hocam kalsın onlara baktımda piyasası yüksek

E90 der kaçarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz38x

Aracın kilometresi doğru ise bence düzgün bir araç ancak fiyat gerçekten iyiymiş 39.000TL

Araç zaten m54 motor 2002 model olduğundan 2.2Litrelik yeni tip motoru var ama bir 5.20i'ye uzun yolda 6Litreden az yaktıramazsınız..

Zira Ben 3.20i aracımda Lpg olarak uzun yolda 0,19 kuruşları görüyordum ama Lpg tabiki ve 100-110 km arası anlık tüketimin en az düştüğü yerde sabitliyordum araba akıp gidiyordu ama bmw az yakmayan bir araç bilgilerinize

birde orjinal m olup olmadığı önemli değil Orjinal M olanlarında aracın direksiyon simidi e39 larda davul diye tabir edilen direksiyondur..

Tamponlar kazadan dolayı m yapılmadıysa sıkıntı etmeden bir jant koyun binin.. M paketinde türleri vardır yeri gelir adam sadece arka tampon koydurur alırken yeri gelir sadece ön belli olmaz..

Maalesef M paket öyle olmuyor.

Bir aracın üretim bandından M paket çıkması, o aracın yürüyen aksamından tutun, recaro koltuğuna kadar bir çok değişiklik olması anlamına geliyor.

Yani Audi'deki dış s-line olayı BMW'de yok. Dış M paket olayı tamamen çakma bir olay. Ha M görünüm paketi olur o ayrı tamam. Ama bir E39'un m paket olması için, dış m görünüm dışında, içinde recaro koltuk, kapı çıtaları, direksiyon, ve en önemlisi amortisör-yürüyen aksamın m olması gerekiyor. Egzoz sisteminin ve aracın yüksekliğinin farklı olması gerekiyor.

İlandaki araç bu dediklerimden çok çok farklı. İş sadece tampon ve 4 uçlu egzoz ile olsaydı keşke. Ama tabii ki dış m görünüm paketi her araca uygulanabilir. Ama bu benim şahsi fikrim, çakma m paketten ibaret bir durum. Ben sevmiyorum, onu demek istedim...

• emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    Yürürüne kadar m olarak çıkan araçlar hakkında hiç bilgim yok malesef, dediğiniz, gibi amatisörlere kadar m olsa aracı kimse satmaz çok ayrı bir şey olur..

e39 da recaro koltuk çok nadir olanları 45k üzeri fiyat isteniyor..

Dediğinizi şimdi anladım teşekkürler
  • Ne demek, ben teşekkür ederim.

Artık bu saatten sonra E39 almak isteyen arkadaşlara, fazla aksesuara takılmamasını, bunun yerine aracın orjinalliğine, kurcalanma oranına, motor-şanzıman sağlığına ve ciddi bir kazası olmamasına özen göstermelerini tavsiye ederim.

Herkes ister, düşük km'li, boyasız kazasız, Orijinal M paket, çiziksiz, yıpranmamış e39, ama maalesef öyle araçlar kalmadı pek. Motoru, şanzımanı, mekaniği sağlam ve sorunsuz olsun, 2 tane tamponu veya recaro koltuğu olmayıversin derim

Selamlar
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    99 model bir tane 5.20i düşmüştü kelepir tamamen orjinal gümüş gri.. otomatik 127k km'de boyasını tam hatırlamıyorum 24 liraya verecekti motorda çok iyiydi %94 falan

ama babam hantal diye almamıştı adam suanki aracımızı aldıgımızda bizi aradı abi hadi gelmiyormusunuz 23 e veriyim diye o derece acildi ama hantal diye almamıştık..
  • 99 olanlar bir de 150hp, tam eski motor ve aktarma. Hiç gerek yok, hem gitmez, hem çok yakar. Çok gereksiz bir araba, iyi ki almamışsınız.
  • Ben linkdeki aracı ilk önce temiz görünüyor diye yazdım. Tamponların sonradan takılmış olduğunu düşünüyorum ama araç temiz ise önemli değil. Geçen hafta iki tane e39 baktım. Sahibinde ilanda gıcır gıcır görünüyor ama yakından öyle değildi. Hele birinin aküsü bitmiş çam ağacının altında camları açık yatmış. Koltuklara kadar reçine olmuş. Foto da güzel gidiyorsun yanına tavanda bile sigara yanigi çıkıyor

• bmw tamir arabası derlerdi ama sizinki ayrı gerçekten iyi bakılmış
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    hayallerimin arabasıydı ilerde bulursam temiz bir tane alırım satmam sonra kalsın öyle
    (yeni almışsınız galiba hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin)
  • 170 ps sıralı 6 silindir sesi offfffffffffff
  • timurgs kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun. Aracı alalı 4 ay felan olacak. Konu önce aracın tanıtımıydı sonra arkadaşlarımın yazımları gerek diğer bmw kullanıcıları derken derken Genel bir BMW konusu oluverdi iyide oldu yakıt değerlerimiz olsun parça fiyatları olsun yardımlaşıyoruz bilgi paylaşımlarında bulunuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Ne demek, ben teşekkür ederim.

Artık bu saatten sonra E39 almak isteyen arkadaşlara, fazla aksesuara takılmamasını, bunun yerine aracın orjinalliğine, kurcalanma oranına, motor-şanzıman sağlığına ve ciddi bir kazası olmamasına özen göstermelerini tavsiye ederim.

Herkes ister, düşük km'li, boyasız kazasız, Orijinal M paket, çiziksiz, yıpranmamış e39, ama maalesef öyle araçlar kalmadı pek. Motoru, şanzımanı, mekaniği sağlam ve sorunsuz olsun, 2 tane tamponu veya recaro koltuğu olmayıversin derim

Selamlar

Aynen hocam çok doğru yazmışsın bende benim arabayı alırken yanında çakma m paket vardı onuda alabilirdim ama gerçketen bilen bi insan bakınca rahatsız oluyor m paket demek sadece tamponlar ve m logolarından ibaret değil oralarada değinmişsiniz dediğiniz gibi temiz kurcalanmamış olsun m paketde olmasın

Tabii ki,

Mesela sen arabana istediğin zaman M dış görünüm uygulayabilirsin. Önemli olan iskelet ve motor-şanzıman vs vs.

Makyaj her zaman yapılır, ama altındaki malzeme önemli.

Kaç km oldu senin araç?
  • Yahu şu direksiyon kutusunu nasıl yapsak bilemedim.

Burada anlayan yok Ankara'ya da gelemedim üşendim bu ara. Tek sıkıntım bu şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Tabii ki,

Mesela sen arabana istediğin zaman M dış görünüm uygulayabilirsin. Önemli olan iskelet ve motor-şanzıman vs vs.

Makyaj her zaman yapılır, ama altındaki malzeme önemli.

Kaç km oldu senin araç?

Valla hocam 200bini gecti. Her anahtari cevirdigimde ayri bir keyfi var

Haklısın valla

Ben bu ara benzinde biniyorum. Bugün sakin kullanarak 7-8 litre yaktım. Sonra çok dur-kalk oldu, 11-12 oldu
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.