Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
334.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Haklısın valla

Ben bu ara benzinde biniyorum. Bugün sakin kullanarak 7-8 litre yaktım. Sonra çok dur-kalk oldu, 11-12 oldu

Varsın yaksın sonuna kadar hakkını veriyorlar
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    Yakınlarda direksiyon kutusu için Ankara'ya geleceğim. Oradaki e39'cularla görüşebiliriz

Muhtemelen TBS Oto'da olurum
  • quote:

Yakınlarda direksiyon kutusu için Ankara'ya geleceğim. Oradaki e39'cularla görüşebiliriz

Kısmet hocam işim olmazsa uğramaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

quote:

Kısmet hocam işim olmazsa uğramaya çalışırım

tamam hocam, zaten hemen değil, geleceğim zaman haber ederim size de
  • Merhaba arkadaşlar.
    şuanda 90 model E34 520i kullanıyorum. Fakat E39 lara taktım kafayı
    linkteki araçla takas etme durumum olabilir. bu araç hakkındaki görüşleriniz nedi
    |UrunId=164|
  • linkte sıkıntı var galiba
    |UrunId=164|

araç 1996 model 520ia
    226 binde
    linki tekrar yazdım
  • beyazfizik B kullanıcısına yanıt
    Link görünmüyor

Ancak bence makyajsız, hele ilk çıkış yılları olan 96 kadar eskilere gitmeyin. Mutlaka 2000 sonrası modellere bakın, motor, şanzıman ve elektrik aksamı ciddi anlamda makyajlandı, sorunlar giderildi. Ben 2001 model olan 530i kullanıyorum ve çok memnunum.

Öncesi gerçekten üzer. Kaldı ki hele 520 alacaksanız asla makyajsız almayın. Gitmez ve aşırı yakar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozkurt800 -- 3 Aralık 2013; 1:21:20 >
  • Bu nasıl? 96 528i

***BMW E39-E46***
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazfizik

araç makyajlı kasa
    araç bu linktede var
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-oto-nun-carsi-sindan-1996-520ia-otomatik-145979722/detay

araç makyajsız,

e39 2000 yılının sonunda makyajlandı. Bakmayın angel eye far takmışlar, keşke o kadar kolay olsa :)

Ayrıca bu fiyata satılan bir e39 sizi sanayiden çıkarmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyazfizik

araç makyajlı kasa
    araç bu linktede var
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-oto-nun-carsi-sindan-1996-520ia-otomatik-145979722/detay

araç makyajsız,

e39 2000 yılının sonunda makyajlandı. Bakmayın angel eye far takmışlar, keşke o kadar kolay olsa :)

Ayrıca bu fiyata satılan bir e39 sizi sanayiden çıkarmaz.

Alanin elinde kalicakmis gibi gorunuyor
    Bence 30 bin liranin alti buyuk risk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyazfizik B kullanıcısına yanıt
    hocam ucuz etin yahnisi yenmez bu arabalar için en uygun deyimlerden biri. arkadaşın da dediği gibi 30binin altı risk. bugün gel arabanı sat deseler ihtiyacım dahi olsa 37nin altına vermem.
  • Siz siz olun özellikle BU SAATTEN SONRA, galeriden, alım-satımcıdan ve ucuz fiyatlı BMW almayın. Sadece e39 için değil tabii ama özellikle meraklısı değilse bu aracın sahibi, anlamaz etmez, sadece benzin koyar biner, daha önce başıma geldi tecrübe ettik.

Zaten uyduruk golf olmuş 70 bin TL, bu nadide araçlara vereceğiniz 5 TL için düşünmeyin.
  • Ama sanki ilandaki araç fotoğraflaran temiz görünüyor yani internette 34-35 yazan 2001 model bundan daha kötü araç gördüm

• Dün bir arkadaşımın 520 sini kullandım. Arac 99 model 310 bindeydi. Herhangi bir sıkıntısı olmadığını söyledi arkadaşım. Aracı kullanirken direksiyon arac dururken sert ( ama baya sert) arac hizlaninca yumuşak ve kolay dönebilir oldu. Bu olay teknolojisi eski olduğu içinmidir yoksa bir ariza mi? Yani her arac böyle mi?

• Bu hafta sonu bakmayı düşündüğüm bir araç vardı satılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Guven

quote:

quote:

quote:

Bilgiler için teşekkürler emrecim

Önemli değil.

Fakat bir şey sormak istiyorum,

20i kodlu araçlar genelde 2.0lt. motorlu ve 4 silindir oluyor.Fakat sizinki 6 silindir.Acaba Edition olduğu için mi?

Yok kardeşim e39 için konuşayım 520iler hep 6 silindirdi bi 19..lük 520i 150hp var(makyajdan önce tek vanosular motor yeterli değildi)birde makyajlılar var 520i yine 6 silindir daha fazla tork daha fazla beygir daha fazla silindir hacmi oldu benim araç 2200cc 180 hp 220nm olan versiyon

Teşekkürler,anladım.Simulasyona 525i E39 yapmışlar.Bir kullanayım dedim (tabi herşeyini en gerçekçi şekilde[süspansiyon hareketlerini bile]modladıktan sonra) 100 km/h hızla giderken 8 lt. civarı bir tüketim gösterdi.Biraz tırstım açıkçası.

Hangi simülasyon o?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheStig

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgiler için teşekkürler emrecim

Önemli değil.

Fakat bir şey sormak istiyorum,

20i kodlu araçlar genelde 2.0lt. motorlu ve 4 silindir oluyor.Fakat sizinki 6 silindir.Acaba Edition olduğu için mi?

Yok kardeşim e39 için konuşayım 520iler hep 6 silindirdi bi 19..lük 520i 150hp var(makyajdan önce tek vanosular motor yeterli değildi)birde makyajlılar var 520i yine 6 silindir daha fazla tork daha fazla beygir daha fazla silindir hacmi oldu benim araç 2200cc 180 hp 220nm olan versiyon

Teşekkürler,anladım.Simulasyona 525i E39 yapmışlar.Bir kullanayım dedim (tabi herşeyini en gerçekçi şekilde[süspansiyon hareketlerini bile]modladıktan sonra) 100 km/h hızla giderken 8 lt. civarı bir tüketim gösterdi.Biraz tırstım açıkçası.

Hangi simülasyon o?

Racer:Free Car Simulation.

Simulasyon bölümünde biraz aşağılara giderseniz,konumu bulacaksınız,orada detaylı şekilde yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasit03

Dün bir arkadaşımın 520 sini kullandım. Arac 99 model 310 bindeydi. Herhangi bir sıkıntısı olmadığını söyledi arkadaşım. Aracı kullanirken direksiyon arac dururken sert ( ama baya sert) arac hizlaninca yumuşak ve kolay dönebilir oldu. Bu olay teknolojisi eski olduğu içinmidir yoksa bir ariza mi? Yani her arac böyle mi?

Araçta servotronik varsa tam tersi olur, yumuşak olan direksiyon, hızlanınca güvenlik ve hakimiyet açısından sertleşir.

Yavaş giderken ve park ederken yumuşak olması lazım. Muhtemelen arkadaşınızın aracının direksiyon kutusunda, zamanla bütün araçlarda olan boşluğu, ayar vidasını sıkarak almışlar ve bu da direksiyonun fazla sertleşmesine sebep olmuş. Aksi taktirde servo olsun olmasın, aracın direksiyonu yumuşak olmalıdır. Bakmayın siz eski BMW'lerin direksiyonu sert olur diyenlere, ben bu araçlar sıfırken de sürdüm, gayet rahat.

Zamanla direksiyon kutusunda boşluk oluyor ve onu da dişliyi sıkarak alıyorlar, bu da sertleşmesine sebep oluyor.

Benim araçta da aynı sorun var ondan biliyorum. Yarın öbür gün yaptıracağım Ankara'da

• Peki Emre Bey, arizasiz bir aracta direksiyon dururken yumuşak arac hizlaninca sert oluyor öyle değil mi

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.