Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
334.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet evet o şekilde devam edin her numaranın bi anlamı var
  • 6 ya da 7 nolu test, tam hatırlayamadım şimdi, çok öenmli mesela.

motor suyu sıcaklığını gösteriyor. Ben arada bakıyorum mesela. Herkes baksın buraya yazsın bence. Benimki mesela kışın 93 derecelerde. Yazın 99 dereceyi geçmedi, en sıcak Adana öğleninde bile.

Hararet ibresi 113 dereceye kadar ortada durur, o yüzden arada buradan bakarak bir problem varsa önceden tespit için çok faydalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozkurt800 -- 16 Aralık 2013; 19:27:21 >
  • Lock on yazdi kaldi oyle yapamadim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

Lock on yazdi kaldi oyle yapamadim :)

Önce obc'yi unlock yapmanız gerekiyor.

test 1'den şasi numaranızın son 5 hanesini öğrenin, hepsini toplayın (son 5 hane) ve test no 19'a gidip sonucu girin. Kilidi bu şekilde açarsanız bütün testleri görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

quote:

Lock on yazdi kaldi oyle yapamadim :)

Önce obc'yi unlock yapmanız gerekiyor.

test 1'den şasi numaranızın son 5 hanesini öğrenin, hepsini toplayın (son 5 hane) ve test no 19'a gidip sonucu girin. Kilidi bu şekilde açarsanız bütün testleri görebilirsiniz.

yarın denıycem tesekkur ederim :)
  • Bu arada 2 akşam önce boş yolda yanıma bir Scirocco yaklaştı, yarış sevmem tabii arada böyle gazlamak güzel ama.

Hızlandım ve bir süre başa baş gittik, 60-70 derken baktım km 160 olmuş, Scirocco 2-3 boy gerimde kaldı.Çok kısa bir süre benle beraber yürüdü sonra yavaş yavaş ara açıldı.

Daha sonra selamlaştık arkadaşça, sonra da ilerideki ışıklarda sohbet ettik, Sanırım arkadaşta ekstra egzoz vardı, onun dışında 160hp olan model. Eleman iyi yürüyor dedi

12 yıllık 530 vs. turbo+kompresör Scirocco
  • Abi sen ne yaptin simdi vosvoscular yikar burayi :) tok kapi sesi olan bi arabayi atmosferik arac nasil gecti diye :):):)
  • quote:

Abi sen ne yaptin simdi vosvoscular yikar burayi :) tok kapi sesi olan bi arabayi atmosferik arac nasil gecti diye :):):)

Benim arabadaki tok kapı sesini bir duysalar satarlar araçları valla

Arka kapılar özellikle kapanırken "cup" diye ses geliyor. Ön kapı fitillerini değiştirsem onlar da aynen olacak, haliyle eskimiş fitiller.

Bizim motor 3 litre, scirocco 1.4 litre o kadar fark olsun artık, 530 geçecek tabii, ama 12 senelik motorun kondisyonu şaşırtıcı gerçekten
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    Az bile fark atmışsın dostum.Neredeyse geçemediğim vw yok .12 Yaşında olabilir ama o bir 530i
  • quote:

Abi sen ne yaptin simdi vosvoscular yikar burayi :) tok kapi sesi olan bi arabayi atmosferik arac nasil gecti diye :):):)

Nereye yıkıyorlar anında bir vw cc kapı kopması ile takviye yaparım

• gerek yok
  • :)
    Bu arada ilanınız gördüm hayırlı olsun diyeyim.Favorim bu araç:
    hatırlarsanız bi videosuda paylaşılmıştı
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    güzel ve temiz görünüyor
    bir ara siyah fabrikasyon 530i vardı 34 RBU 78 idi galiba o güzeldi. Şimdi senin araba var favori 530i olarak. 520i dede bu araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

bir ara siyah fabrikasyon 530i vardı 34 RBU 78 idi galiba o güzeldi. Şimdi senin araba var favori 530i olarak. 520i dede bu araç

evet 2-3 tane hatırlıyorum çok temizdiler. Sanırım çoğu satıldı. Temiz araç sayısı azaldı iyice.

Bir laf var ya piyasada, iyi araba iyi para.

Çok doğru
    Valla doğru diyosunda sen 43.5 istiyosun ben ne yapacağım .Senin arabaya avantaj olarak sadece vergisi düşük(2999ccye göre).
  • 1 sene E60 530i kullandık.M5 paketti ( 4 lü egzoz vs m tamponlar ) 231 300 sayıları zaten yeterliydi Hızlanmalarda asla bir sıkıntısı yoktu.Yakıt tüketimine şaşıyorduk zaten.Uzun yolda hız sabitleyiciyi kullanmadan sakin bir şekilde 11 lt yakıyordu.Şehiriçin 12-13 lt arasında gidip geliyordu.40 ta yan vermesinde eğlencesiydi.

Benim şahsi fikrim 50 bin tlye 0 km astra clio corsa polo almaktansa 5 bin tl - 10 bin tl ekleyip E39 , E60 3.0 lar daha mantıklı.Yakıt tüketimi fazla olacağı kesin ama performansına ve çıkacak vanos problemlerine karşı kenarda para bulundurmak şart olabilir :)
  • uguropc U kullanıcısına yanıt
    Bu noktadada titizlik ve ince detaylar öne çıkıyor
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    aslında dediğiniz gibi.Tabii ki bir 3.0 motor bir dizel polo,corsa kadar yakamaz ama zevkler tartışılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.