Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
334.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GrandLotus

quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Ellerinize sağlık hemen kaydediyorum
    Bu arada donanım listesine de hayran kaldım Premium marka bu olsa gerek..

Araç kitapçığıda mevcut isterseniz onunda linkini koyabilirim bulması zor

Aracinizi Güle güle kullanin. Aracin ruhsatinda motor ve beygir gucu olarak ne yaziyor? Iki hafta once 2002 model bi 5.20i ye baktım. Makyajlı kasaydi. Ruhsatta 2000 motor 110 kw yazıyordu. Diğeri 2003 modeldi sahibi ruhsatta 2000 motor yazıyor dedi ama ruhsatı görmedim araci pek begenmedigimden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rasit03

quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Ellerinize sağlık hemen kaydediyorum
    Bu arada donanım listesine de hayran kaldım Premium marka bu olsa gerek..

Araç kitapçığıda mevcut isterseniz onunda linkini koyabilirim bulması zor

Aracinizi Güle güle kullanin. Aracin ruhsatinda motor ve beygir gucu olarak ne yaziyor? Iki hafta once 2002 model bi 5.20i ye baktım. Makyajlı kasaydi. Ruhsatta 2000 motor 110 kw yazıyordu. Diğeri 2003 modeldi sahibi ruhsatta 2000 motor yazıyor dedi ama ruhsatı görmedim araci pek begenmedigimden.

Makyajlı 520iler 2173cc 125kw oluyor eğer bu şekilde makyajlı değildir

• Ama nasıl oluyor anlamadım ben. BMW sitesinde 2001 yılında makyaj yapıldı diye yazıyor. Baktığım araç 2002 model ve de ön ve arka farlari makyajlı. Bi gariplik var değil mi?

• Merhaba hicam. İncelemenizi beğendim. Suan bizde passat b5.5 kasa 1,9 tdi var. Babama e39 kasa alalim diyor ama akli yeni kasa jettalarda

Birde pahanesi "bunlar cok yakar.en az 540 almak lazim 520-525 yurumez" diyor. 530 larin kmde kac yaktiklarindan haberi olan varmi? Kandirabilirsem aldiricam adama.

• Bende 2001 model 530i var. Prins LPG var 12-13 bin km oldu taktıralı. LPG'de 35 kuruş falan yakıyor. Dizel araba gibi. Tabii inanılmaz sessiz. Şehir dışında 25 kuruş falan oluyor sanırım

Benzinde de 55-60 kuruş. Ben bazen benzin bazen lpg'de biniyorum.

Bu şekilde devam ederse ben bir daha dizelle uğraşmam şahsen. Yakıtı o kadar iyi ki, hesap bile yapmıyorum. Tabii ben ayda 1000 km ortalama yapıyorum.
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    2002 Facelift makyaksız kasayı'da ben tanıtabilirim isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Bende 2001 model 530i var. Prins LPG var 12-13 bin km oldu taktıralı. LPG'de 35 kuruş falan yakıyor. Dizel araba gibi. Tabii inanılmaz sessiz. Şehir dışında 25 kuruş falan oluyor sanırım

Benzinde de 55-60 kuruş. Ben bazen benzin bazen lpg'de biniyorum.

Bu şekilde devam ederse ben bir daha dizelle uğraşmam şahsen. Yakıtı o kadar iyi ki, hesap bile yapmıyorum. Tabii ben ayda 1000 km ortalama yapıyorum.

Merhaba Emre Bey.
    Geçen hafta aracınızı ilana koymustunuz. Satmaktan vaz mi geçtiniz? Güzel araç kazasiz belasiz kullanin. Yazdiklarinizin hepsini okumuştum

• rasit03 R kullanıcısına yanıt
    Vazgeçtim hocam ya.

Acil nakde sıkışmıştım, işi hallettik hemen çektim ilanı. Biniyorum şimdilik çok güzel araç. Sağ olun
  • bu nasıl kaza ya

***BMW E39-E46***
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz38x

2002 Facelift makyaksız kasayı'da ben tanıtabilirim isterseniz

Tabi paylaşın hocam renk gelir konuya

• İnternette şu araç var. Temize benziyor. Sizce nasıl

• 1998'in ikinci yarısında üretime geçilen e46'nın ilk halidir halk dilinde makyaksız kasadır ve bu kasa 2001 yılına kadar üretimi devam etmiştir..

Motor seçenekleri 3.16i - 3.18i - 3.20i - 3.23i - 3.25i - 3.28i ve 3.30i'dir..

316i 116Hp gücünde ve 175nm Tork'a sahiptir..

318i 118Hp gücünde olup 180nm Tork'a sahiptir.

320i 150Hp gücünde 6 silindir olmakla beraber 190nm Tork'a sahiptir kısa bir not düşecek olursan Bmw'de 1.6 ve 1.8 motorlar 4 silindir 2.0 ve 3.0 arasında kalan motorlar 6 silindir olmaktadır.
    323i 170Hp gücündedir torkunu bilmesemde 320i'den fazla olacağı kesin.. Araç 323 koduna sahip olsada motor litre olarak 2.5L bir motora sahiptir.

325i 192Hp gücündedir.. Tabiri caizse Bmw'nin e46 kasada en az yakan ve gerekli performansı sunan motorudur..2001 yılı itibari ile üretimi başlanmıştır bu motor e46 için..

328i 193Hp gücündedir 280nm gibi bir tork'a sahip olmakla birlikte yakıt tüketimi 325'e nazaran fazladır ve üretimi 2000 yılında durdurulmuştur e46 için..

330i 231Hp gücündedir halk arasında m3 yavrusu diye nitelendirilen bu alet çok performanslı olması yanı sıra tam bir Benzinkolik.

Bmw e46 kasalarda 2000 yılına kadar 3 Kol spor direksiyon ve e36'da kullanılmıştır ve diğer direksiyonlarda mevcuttur..

2001 yılında ise 3 Kol spor direksiyon kendini e46 m3 ' e benzeyen kendine hayran bırakan bir direksiyon simidi ile tanışmıştır..

Bu aracın coupe - sedan - cabrio ve touring kasaları bulunmaktadır..

Aracı komple m yaptımı tadından yenmez..

Makyajlı kasaların aksine cd çalar yerine Cd changer + Kaset çalar ikilisi yer almaktadır..

Motor kodu bu kasalar için m52'dir..

• rasit03 R kullanıcısına yanıt
    Link tam olmamış malesef :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz38x

Link tam olmamış malesef :)

arkadaşın bahsettiği araç galiba bu. fiyatta biraz indirim yaparsa düşünülebilir. Temize benziyor.

• Yalnız o ilanda bahsedilen yakıt değerleri gerçeklikten çok uzak. Ben de çıkayım otobana, 100km ile düşük devirde 530i ile 6 litre yakarım anlık olarak. Ama olay o değil.

520i için, 11-12 lt/100km gerçekçi olabilir. O da makyajlı güçlü motor ve update edilmiş aktarma sistemi hatırına. Kaldı ki bu bahsettiğim değerler de iyimserdir.

Şehir dışı pek baz alınmamalı, uzun yolda 90-100 km ile 5 litre de yakar. Kaldı ki bunun 520 olması ile ilgisi yok, bütün arabalar o hızlarda, devri iyi ayarlanırsa az yakacaktır. Anlık tüketim değerleri veya kısa süreli değerler yanıltıcı olabilir.

E39'a benzinde binmek istiyorsanız, (ki bence elzem değil) km başına en az 50-60 kuruşu gözden çıkarmalısınız.

Ayrıca ilandaki araç, M paket ile uzaktan yakından alakası olmayan bir araç. Sadece tampon takılıp, çakma egzoz yapılmış. İçinde M ile ilgili en ufak bir donanım yok, dışında ise sadece tampon.

M paket yapılması için bu araca ciddi para harcanması gerekiyor. Bence gerek de yok. Araç orjinal kalmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozkurt800 -- 12 Kasım 2013; 12:46:48 >

• emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    Aracın kilometresi doğru ise bence düzgün bir araç ancak fiyat gerçekten iyiymiş 39.000TL

Araç zaten m54 motor 2002 model olduğundan 2.2Litrelik yeni tip motoru var ama bir 5.20i'ye uzun yolda 6Litreden az yaktıramazsınız..

Zira Ben 3.20i aracımda Lpg olarak uzun yolda 0,19 kuruşları görüyordum ama Lpg tabiki ve 100-110 km arası anlık tüketimin en az düştüğü yerde sabitliyordum araba akıp gidiyordu ama bmw az yakmayan bir araç bilgilerinize

birde orjinal m olup olmadığı önemli değil Orjinal M olanlarında aracın direksiyon simidi e39 larda davul diye tabir edilen direksiyondur..

Tamponlar kazadan dolayı m yapılmadıysa sıkıntı etmeden bir jant koyun binin.. M paketinde türleri vardır yeri gelir adam sadece arka tampon koydurur alırken yeri gelir sadece ön belli olmaz..
  • E46'yı bugün itibari ile satmış bulunmaktayım araç gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

E46'yı bugün itibari ile satmış bulunmaktayım araç gitti

Hayırlı olsun. İnşallah daha iyilerine sahip olursunuz.(E90,F30,F10 vs.)
  • Hayırlı olsun hocam, aklınızdaki yeni araç nedir birde kaça gitti sorması ayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

E46'yı bugün itibari ile satmış bulunmaktayım araç gitti

Ben Focus'u sattığımda bunalıma girmiştim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.